Reklama

Reklama

Michael Newman (Adam Sandler) je věčně ustaraný workholik. Nemá téměř žádný čas na svou ženu (Kate Beckinsale) a děti, zvlášť když musí neustále usilovat o přízeň nevděčného šéfa (David Hasselhoff) a bojovat o zasloužené povýšení. Až potrhlý prodavač Morty (Christopher Walken) mu nabídne klíč ke splnění všech jeho přání: magické dálkové ovládání, díky kterému se může vyhnout všem životním přehmatům, jež pro něj měly stále nepříjemnější důsledky. Michael své nové schopnosti před okolím škodolibě tají, zrychleně přeskakuje nemilé události své rodiny i svých přátel a vůbec si neuvědomuje, že dálkové ovládání postupně přebírá kontrolu nad jeho životem... Klik - život na dálkové ovládání – to je zábavná a svižná komedie o jednom dobrodružství, které se poněkud vymklo kontrole. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (878)

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Překvapivě nápaditý film, který sice oplývá řadou vychytaných legračních momentů (teda až na to s těma špekama, ale na to si člověk musí u Sandlera zvyknout, že tam má aspoň jednu podobnou scénu), navíc ale dokáže oslovit i v nekomediální rovině. Přetáčení scény s loučícím se otcem bylo nečekaně působivé. Musím pochválit i herce, hlavně CHristophera Walkena. Scéna mlácení šéfa mi připoměla Klub rváčů. "S kým by ses popral? - S Davidem Hasselhofem." Docela symbolická v těch všech vychytávkách ovladače byla ta nemožnost vrátit se zpátky. P.S. Hezkej vtip na blondýny. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Nenávidím Adama Sandlera. Ktosi kdesi vyhlásil, že komerčný úspech tohto trápneho zjavu je jednou z najväčších záhad dnešnej doby, a ja s tým súhlasím. Vždy si po nejakom čase skúsim niečo s Adamom pozrieť, čakajúc nejaké prekvapenie... a zakaždým som znovu znechutený. Tento film sa ešte celkom dal, zapamätal som si z neho niekoľko výrazných gagov (čo si budeme navrávať, prdenie do Hasselhoffovej tváre som si naozaj vychutnal), ale onen príslovečný "ťah na bránku" to nemalo ani náhodou a záverečná "vážna" polhodinka je už len prehliadkou trápnosti a totálnej scenáristickej impotencie, keď tvorcovia zjavne nevedeli, ako uzavrieť príbeh postavený na naozaj solídnom nápade... ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

V několika posledních letech se k mnoha filmovým kategoriím přidala jedna nová - takzvaná "sandlerovka"...ta totiž zahrnuje filmy, jejichž děje se točí kolem profláklého úsměvu Adama Sandlera a jejichž posláním je diváka bavit a moc mu do hlavy nevtloukat pïtomoučký děj...od Clicku jsem nečekal vůbec nic nového a možná právě proto jsem z kina odcházel s přesvědčením, že se tomuto druhu snímků začíná blýskat na lepší časy...Click totiž není tak úplně stejný jako ostatní Sandlerova díla...především zdůrazňuji, že je opravdu vtipný...není mnoho scén, při kterých byste neplivali smíchy pop-corn po sedačkách a nevytáčeli bránici do nejvyšších obrátek...invence gagů, kterými je scénář důkladně prokládán, je výborná(scény barevné metamorfózy Sandlerovy kůže či digitálně upravený David Hasselhoff jsou famózní), vtipné dialogy jsou přesně načasované a fungují skvěle...Příběh o ovladači ovládajícím celé univerzium beru s nadhledem, stejně jako s nadhledem hraje Christopher Walken, jež by své charisma mohl půjčit polovině Hollywoodu...Film je dobrý jako celek, výrazně slabší chvilku nemá, krom několika x-krát omílaných klišé, kterým se v tomhle typu filmů zřejmě nevyhne nikdo a tradičního závěrečného ponaučení se z vlastních chyb, nicméně Click vcelku slušně ustojí i tyto pasáže a když přihlédnu k roztomilé fešandě Kate Beckinsaleové a libozvučnému hudebnímu doprovodu, vychází mi 80% 82,5 miliónů dolarů(rozpočet)/232 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Nápad je to báječný. Pošoupnou si vlastní život podle potřeby. Dopředu, dozadu, něco přeskočit, zpomalit, zrychlit (trochu problém vidím v tom, že chlapa napadne zrychlit zrovna, když by měl kliknout na zpomalit), vypnout zvuk atd. Do menu bych raději nelezla „ někdy je lepší nechat si určité vzpomínky jenom v hlavě“. Námět je to vážně bezvadný, ale s celkovým hodnocením jsem tak trochu na vážkách ..... ovšem pokud vezmu ovladač a zrychlím některé šťastně dojemné okamžiky americké rodinky, přeskočím několik „humorných“ vtípků, tak tu 4 zmáčknu. Click. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $82,5miliónaTržby USA $137,355,633Tržby Celosvetovo $237,681,299Tržby za predaj DVD v USA $81,280,905 //počet predaných kusov 4,847,223║ Jeden z tých stráviteľnejších filmov s Adamom Sandlerom, aj keď bez jeho klasických humusárien sa to nezaobíde ale aspoň že dej je ako tak stráviteľný, či dokonca aj nesúci nejaké to posolstvo... a k tomu aj tie jeho bláznivé kúsky a zvrhlé vtípky slušne pobavia, prípadne záver pekne emociálne dojme. /videl v kine: 75%/ ()

Galerie (133)

Zajímavosti (32)

  • V prvej scéne, keď deti zobudia Michaela (Adam Sandler), má pred hlavou škatuľku s Twinkies. V ďalšom zábere zmizne. (Arsenal83)
  • Komedie za 82,5 milionů utržila během prvního víkendu (23.-25. 6. 2006) promítání v USA 40 mil. dolarů a tím se pro Adama Sandlera stala osmým filmem debutujícím na první příčce žebříčku. Také to byl jeho sedmý film, který překročil magickou hranici 100 milionů. Nakonec celosvětově utržil 240 milionů. (imro)
  • Susedmi Newmanovcov sú O'Doylesovci. Toto je odkaz na ďalší film Adama Sandlera (Michael) Billy Madison (1995). (Arsenal83)

Související novinky

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (více)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (více)

Reklama

Reklama