Reklama

Reklama

Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec

  • USA Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Nejrychlejší muž na čtyřech kolech. To je Ricky Bobby (Will Ferrell) – mohutný vlasatý americký stroj na vítězství a jeden z největších jezdců série NASCAR v celé její historii. Je to sice trochu zabedněný idiot s poněkud větší dávkou odvahy, ale má všechno, co si může přát: luxusní dům, okouzlující manželku (Leslie Bibb) a tolik hamburgerů, kolik se do něj vejde. Rickyho super divoký životní styl však zasáhne nečekaná rána, když mu porážku uštědří namyšlená evropská jednička Jean Girard (Sacha Baron CohenBorat) a udělá z něj ubohou, vystrašenou trosku. Navíc si jeho ženu i úspěch přivlastní jeho stejně bláznivý "kámoš" Cal Naughton, Jr. (John C. Reilly). A tak Rickymu nezbývá než opět pořádně šlápnout na pedál, aby svou kariéru vrátil do starých kolejí, porazil Girarda a získal zpátky slávu a bohatství. Protože jak Ricky vždycky říkal: "Když nejsi první, jsi poslední!" (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (210)

Beky 

všechny recenze uživatele

...škoda fenomenální nevtipnosti mnoha scén, zbytečné délky některých dialogů a nedotaženého příběhu, který kupodivu řeší příliš mnoho věcí a zapomíná se soustředit na hlavního hrdinu jako takového!!!!..nicméně lhal bych kdybych se párkrát nezasmál a pomalu úvodní scéna u jídelního stolu mě fakt dostala... tenhle super lacině, sprostě, vulgárně znějící mega rozhovor byl super!!!!!.....jinak je to parádně natočené, prostě vizuální stránka má šmrc!!!...ale nic to nemění na tom, že většina z nás se začne v průběhu filmu nudit!!!!!....čistých 40%!!!! ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Ďalšia komédia, ktorá potvrdzuje, že Američania majú mizerný vkus. Táto bola v USA jedna z komerčne najúspešnejších komédií minulého roku... Raz som sa dobre zasmial (puma v aute) a niekoľkokrát pousmial. To je na "super komédiu" ako tvrdí obal, fakt málo. Jediný dôvod, prečo som to požičal bol Sacha Baron Cohen (Borat), ktorý mal byť najvtipnejší z celého filmu. Jeho angličtina s francúzkym prízvukom a homosexuálna orientácia,však veľa vtipu nepriniesly. Ak vás nezaujímajú ani automobilové závody, tak je škoda aj požičovného.40%. ()

Reklama

ladko 

všechny recenze uživatele

Príjemná komédia( Ferrell je vždy zárukou úspechu) a "Borat" tiež zapadol do tohto typu "ujetej" komédie. Hlášky s baby Jesusom ma dostali totálne do kolien, alebo keď si Ricky zapichne nôž do nohy, keď si myslí, že je ochrnutý- geniálne. Lucius Washington: "You're not gonna live forever." Ricky Bobby: "No one lives forever, no one. But with advances in modern science and my high level income, it's not crazy to think I can live to be 245, maybe 300. Heck, I just read in the newspaper that they put a pig heart in some guy from Russia. Do you know what that means?" Lucius Washington: "No, I don't know what that means. I guess longer life." Ricky Bobby: "No, he didn't live. It's just exciting that we're trying things like that." ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Velmi do pohody odreágovačka. Nečekejte nic extra, naprosto se uvolněte, a film si budete užívat. Vtípky zde jsou, a ne jednou se člověk zasměje. Bohužel zde jsou i nudnější scény, ale na odreágovaní to stačí. Za mě dávám hodnocení na slušné tři hvězdičky s tím, že nevylučuju projekci v budoucnu a třeba i zvýšení hodnocení. Když chcete bejt závodní řidič, tak je hlavní neposlouchat nuly, jako je vaše učitelka. Chce, abyste postupovali pomalu, a to je chyba, protože pomalej jen šolíchá, a ten rychlej si zapíchá. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Začiatok má slušné grády. Väčších hlupákov než Willa Ferrella a Johna C. Reillyho by ste na pretekárskej dráhe hľadali asi ťažko. Nečakal sem žiadny prevratný film alebo nejaké veľké dielo, jednoducho dobrú komédiu u ktorej sa zasmejem. A moje očakávania sa naplnili. Pre mňa je Will Ferrell dosť dobrý komik. Bez neho by to asi nebola tak vtipná komédia, ale s ním v hlavnej úlohe, je to skvelá komédia, ktorá ma dosť pobavila. Príbeh je trochu obohraný, máme tu šampióna, príde kríza, tápanie a návraty. Ale čo, hlášky sú vo filme tak geniálne, že si tento "závod" rozhodne užijete. Skvelá paródia, ktorá si robí srandu snáď úplne zo všetkého. Je príjemné zistenie, že amíci si dokážu robiť srandu sami zo seba. Will Ferrell sa pre túto rolu snáď narodil. Väčšine ľudí sa tento štýl humoru nepáči, ja som bol nadšený. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (33)

Reklama

Reklama