Reklama

Reklama

Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec

  • USA Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nejrychlejší muž na čtyřech kolech. To je Ricky Bobby (Will Ferrell) – mohutný vlasatý americký stroj na vítězství a jeden z největších jezdců série NASCAR v celé její historii. Je to sice trochu zabedněný idiot s poněkud větší dávkou odvahy, ale má všechno, co si může přát: luxusní dům, okouzlující manželku (Leslie Bibb) a tolik hamburgerů, kolik se do něj vejde. Rickyho super divoký životní styl však zasáhne nečekaná rána, když mu porážku uštědří namyšlená evropská jednička Jean Girard (Sacha Baron CohenBorat) a udělá z něj ubohou, vystrašenou trosku. Navíc si jeho ženu i úspěch přivlastní jeho stejně bláznivý "kámoš" Cal Naughton, Jr. (John C. Reilly). A tak Rickymu nezbývá než opět pořádně šlápnout na pedál, aby svou kariéru vrátil do starých kolejí, porazil Girarda a získal zpátky slávu a bohatství. Protože jak Ricky vždycky říkal: "Když nejsi první, jsi poslední!" (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (210)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell je známý tím, že se objevuje v takovýchto béčkových filmech, ve kterých se najde spousta trapného a pro mě ne moc vtipného humoru. Pro fanoušky závodění a závodních aut je to dobrý film, které by je mohl troche bavit, ale pro mě to bylo utrení, nemám prostě tenhle styl humoru ráda, připadám si při tom trapně. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tenhle film provázely si myslim docela dobrý ohlasy z Ameriky a taky za něj mluví výdělky. Ale mě se to teda moc nelíbilo. Jo dobře pár zábavnejch scén to má, ale podle mě ten kdo měl tenhle film táhnout, ho spíš sráží do kolen, protože Will Ferrell, jak už sem si několikráv všimnul, hraje pořád stejně, pořád stejný pohyby, ksichty chování a mě to prostě už nepřijde zábavný, takhle si fakt nejlepšího komediálního herce, jak byl několikrát označenej nepředstavuju. Prostě opakovanej vtip už neni vtipem a tak, když po několikáty Ferrell pobíhá ve slipech, tak mi to přijde už spíš trapný. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Moc jsem od filmu necekal a skutecne jsme nic moc nedostal. Film ma dva plusy, skvele natoceny zavody a Sachu Barona Cohena v roli teplyho frantika, takze pokud je bud Cohen na platne a nebo se jedou zavody, je vse v poradku. Ale jinak tempo dost vazne. Vsichni herci se sice snazi, je tu strasny mnozstvi hlasek a vtipne debilni dialogy a situace a Ferrell opet predvadi to, co se od nej ceka, treba ve spodarach beha po zavodisti nebo si vyndava nozem z nohy nuz a u toho vyvadi. Jenze tentokrat mi to proste neprislo vtipny, cely je to v az moc poklidnym, misty uspavacim tempu. Proste by to chtelo, aby byl film sviznejsi. Takle si jen postavy behem tech dvou hodin odkecaj svoje, sem tam je nejakej prumernej vtipek a pak peknej zaver a to je vse, zadna kulervouci scena tu neni. Po druhym skouknuti jsem se bavil vic, na cisty 4* to furt neni, ale dam je. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Dementné, trápne, absurdné, homofóbne, xenofóbne, machistické, debilné ... presne také, ako to máme radi od Frat Packu a spol. Prvá tretina je strhujúca, ale potom to výrazne opadne a až pri konci sa vráti tempo a humor ... ale videl som rozšírenú verziu ... rozšírenú o skoro 20 minút! Každopádne Will Ferrel, John C. Reilly a geniálny Sacha Baron Cohen excelujú. Na imaginárny plameň nezabudnem ... ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Jakoby po skvělém Zprávařovi Ferrellovi došla šťáva. Všechny vizuální fórky jsou už v trailerech, hlášek je minimum (těch povedených zvlášť) a dobře natočené závodní scény nejsou zrovna to, co jsem chtěl vidět. Cohen sám film neutáhne a pro Johna C. Reilleyho je to doufám poslední takovýhle úlet v kariéře. Přitom měl Ricky Bobby všechno, co ho předurčovalo ke komediální bombě. Bohužel tentokrát to tak nějak nezapadlo do sebe. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (33)

  • John C. Reilly si už v jednom filmu o závodech NASCAR zahrál. Ve Dnech hromu Tonyho Scotta. (Matty)
  • Will Ferrell nabídl roli ve filmu Stevu Carellovi, ten však musel odmítnout kvůli nabitému rozvrhu. (HellFire)

Reklama

Reklama