Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z původně obyčejného auto-moto pořadu se díky obrovské divácké úspěšnosti stala komediálně laděná televizní série z produkce BBC, zabývající se přehlídkou, předváděním a úpravou různých automobilů, zpravidla těch novějších a velmi výkonných. (TomikZlesa)

Diskuze

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

A je dokonáno. Tenhle pořad mi bude chybět. Pravdou je, že s bezpečností si nikdy problém nedělali a ve svém formátu prostě přežít pořad nemohl.

Jen doufám, že se z toho Chris nějak odrazí. Za dlouhé roky je to jediný zábavný moderátor a schopný závodník.

germiny

germiny (hodnocení, recenze)

Takže po třech dílech nové sétrie - Top Gear už opravdu zase funguje jak má :-)

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Parádní díl, ale za to okno u Alfy by zasloužil Chris facku.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

germiny

Ale toho hosta by mohli nechat promluvit, to je taková malá kaňka. Líbí se mi, jak se k sobě chovají. Nesnaží se kopírovat původní trio, které do sebe pořád šije, ale chválí se a při soutěžích si i popřejí štěstí. Věřím, že to bude lepší než loni. Hlavně tam netahat Sabine a Edieho.

na příspěvěk reagoval germiny

germiny

germiny (hodnocení, recenze)

Ten nový je docela fajn. Hlavně tomu prospěla redukce účastníků zase na počet 3 :-) Potenciál tam rozhoděn je!

na příspěvěk reagoval SeTTi

Cerhenak

Cerhenak (hodnocení, recenze)

asi nejlepší a nejvtipnější publistický pořad o autech na světě píšu o době Jeremy Clarksona,Jamese Maye a Richarda Hammonda(2002-2016).Ten nový stojí za odpad!

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Ludus

Tady je problém, že oni museli jednat v rámci zvyklostí pořadu. Ani ostatní jazykové mutace se nesnaží přijít s ničím odlišným. I tak bych řekl, že náplň dost změnili. Když dělali recenzi na jediné auto s jediným moderátorem, tak se nebojím tvrdit odváděli lepší práci než staré trio. Dost to asi ovlivnilo, že tím se Rory a Chris živí. Speciály byly na druhou stranu většinou o ničem, tam chyběla ta souhra. No uvidíme další sezónu.

Ludus

Ludus (hodnocení, recenze)

Nejvíc mě zklamalo / překvapilo, že do toho Evans a spol. nedali vůbec nic nového a jen kopírují Clarksona. Měli to pojmout po svém, takhle to asi moc šanci nemá.

na příspěvěk reagoval SeTTi

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Nemůžu si pomoct, ale šestý díl téhle série bylo to nejlepší, co jsem za poslední.....3-4 sezóny viděl. Perfektní recenze, perfektní auta i ty jejich komentáře ve studiu byly povedené. Jen tu část s hosty jsem prostě přeskočil. A jestli je recenze toho MG  rozloučení Chrise Evanse, tak mu děkuju za parádní práci.

Ze šesti dílů bych hodnotil tři jako nadprůměrné. Pátý díl byl s přehledem nejslabší. A podle mě tím kdo měl být odejit nebyl Evants, ale Sabine Schmitz. Evants by se časem uklidnil, zato ona byla nesnesitelná jak přízvukem, tak stupidními hláškami.

na příspěvěk reagoval NightPorter

germiny

germiny (hodnocení, recenze)

Jako ono jde vidět že to tahne hlavně Matt. Evans tam sice jakž takž sekunduje, ale největší deficit tam má, když dělá rozhovor s osobnostma. Tam to je prostě vidět, že neví jak na to. Takže se moc nedivím. Uvidíme koho seženou místo něj. podle mě to až tak špatné zatím není a potenciál tam určitě pořád je

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Beztak tahle série celá stála na Mattovi. Se pak nelze vedení bbc divit, když jim řekl Buď odejde on nebo já, že vykopli tu umístěnou postavičku.

Johny M.

Johny M. (hodnocení, recenze)

m@cs

moje řeč! :)

 

jinak, když se tu už dělej seriály po sezónách (a dokonce i na díly :-/ ), tak bych s dalším profilem TG neměl problém.

a ano, Evans je poděs, pryč s nim!

m@cs

m@cs (hodnocení, recenze)

Tak zkouknuto ... na jednu stranu jsem nebyl tak zklamaný, jak jsem čekal. Na druhou stranu je to však o mnoho horší než původní TG. Evans se strašně pokouší hrát na Clarksona a snaží se být za každou cenu vtipný, přičemž ve většině případů se mu to rozhodně nedaří. Rozhodně bych ho vyměnil, protože do toho absolutně nesedí. 

Naopak Matt LeBlanc byla trefa do černého. Nesnaží se za každou cenu dělat vtípky a přijde mi oproti Evansovi prostě přirozený. Škoda, že více prostoru nedostala Sabine, neboť jak tady píšete, ve dvou to je dost slabý. Jediná povedená reportáž, u které jsem se vážně smál, byla jak Matt ujížděl paparazziům. 

Nový formát celebrity je stále stejně nudný jako v původním TG, osobně bych to úplně zrušil. Narážky na Clarksona se mi taky nelíbili a celkově kopírování původního TG bylo opravdu zřetelné. Stíhačky, souboje proti sobě, Relianty, to vše jsme už viděli dříve. 

Když už chtěli zaujmout, měli udělat od podlahy nový TG a ne kopírovat ten původní, který byl na míru šitý původní trojici. Celkově mě to ani nezklamalo ale ani nepřekvapilo příjemně. 

A stále jsem opravdu rád, že se Richard a James rozhodli po vyhazovu Jeremyho skončit. Představit si, jak by dělali druhé housle pro Evanse, ne ne ne ne ....

na příspěvěk reagoval Johny M.

Zbyisek

Zbyisek (hodnocení, recenze)

Souhlas. Nový Top Gear byl takový podivně nudný, křečovitý a nesourodý. Extra Gear na tom byl ještě hůř, to už je lepší Autosalon, tam se člověk aspoň něco dozví.

luka4615

luka4615 (hodnocení, recenze)

Nový Top Gear stojí za zlámanou grešli. Je to umělý, diváci jsou ovečky a Evans je na ranu. Ty jejich pokusy o vtipy jsou k pláči a celkově se mi z toho dělá zle.

Extra Gear je taky pěknej poděl.

Wurgh

Wurgh (hodnocení, recenze)

Nový topgear by potřeboval toho třetího člověka, protože dva jsou opravdu málo. Nemluvě o Evansovi, který se ani nepočítá.

na příspěvěk reagoval Camulator

Wurgh

Wurgh (hodnocení, recenze)

SeTTi

Souhlasím. Evans byl fakt podivný. Navíc teda mě osobě přišel strašně nesympatický. Matt na druhou stranu je špica. Sice né Brit, ale opravdu dobrý tah.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

No na jednu stranu by to chtělo aby nový TG měl vlastní link, na druhou došlo přeci jen pouze ke změně moderátorů.

Mě se to celkem líbí, poslední série starého TG už stejně nestály za moc a Matt je překvapivě hodně dobrý "moderátor".  Evans by zasloužil ale nahradit, ten mi tam prostě nesedí, navíc je prý dost arogantní. Každopádně by to chtělo dalšího moderátora, speciály ve dvou nebyly zábavné ani ve starém TG, takže jeden nebo dva další by to lepšili.

na příspěvěk reagoval Wurgh

Abes

Abes (hodnocení, recenze)

NightPorter

To když všichni diskutují tady, tak já budu chodit na diskuzi Top Gear 2010 abych jako ovce neskákal z mostu? Chápu to dobře, myslel to tak ne? Já teda peru na 1940. Stejně jsem hajzl.

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

Abes

je to za a) profesor matematiky, za b) dozorce v koncentracnim tabore, za c) pere v pracim prasku persil!

na příspěvěk reagoval Abes

Bonaparte.

Bonaparte. (hodnocení, recenze)

Camulator

Pod to se podepisuji. Musím zdůraznit, že sestříhané záběry z úseku TOP GUN byly naprosto famózní. Tam problém pochopitelně není a právě proto se těším i na další díly. Jsem velice zvědavý, kterým směrem se pořad vydá... zatím přešlapává na místě. Trošku se bojím, že se celý pořad vyprofiluje pouze jako USA vs. GB.

Camulator

Camulator (hodnocení, recenze)

Stokrát omleté, leč pravdivé klišé - když dva dělají totéž, není to totéž. Když už ne kvůli jedinečné příležitosti, už jenom z normálního obyčejného selského rozumu měli hoši v BBC celý dosavadní formát úplně překopat a přijít s něčím novým, protože přece museli vědět, jak to bude na lidi působit a času na to měli dost. Místo toho jenom převzali starý formát (je prostě divný, když Stiga uvádí někdo jiný, když jeho jízdu na trati komentuje někdo jiný, házejíc přitom kolem názvosloví jako Chicago, Hammerhead, Followthrough a Gambon), sem tam něco upravili (host v autě za rozumnou cenu, tentokrát v podobě rallye), nebo znásilnili (interview s hostem). No a místo všemi oblíbené lahodné nugátové náplně tam dali tu hnusnou lékořicovou, co skoro nikdo nejí. Řeč je samozřejmě o moderátorech, kteří jsou největším kamenem úrazu, ne ale proto, že nejsou CHM, ale proto, že se jimi zoufale snaží být - snaží se působit jako parta nejlepších přátel s bláznivými nápady, jenže nejsou a je moc dobře vidět, že nejsou. Evans s Le Blancem si vzájemně lezou do zadku, jeden druhého vychvaluje, pomáhají si, lichotí si, dokonce se i oslovují jako "bros," jenže divákovi je zkrátka jasné, že na pivo by spolu mimo show tihle dva v životě nešli. Není mezi nimi zkrátka žádná chemie a pokud se budou i dál takhle ostýchat a přetvařovat, nikdy ani nebude. Čímž se dostávám k další obrovské vadě na kráse - přetvářce. Schválně si pusťte úplně první díl, ve kterém se objevil James May - když ho Clarkson v prvním segmentu uvádí, popisuje ho jako upjatého profesůrka, co publikuje své debilní názory v nějakém časopise a zkrátka si z něj dělá prdel - ještě dřív, než se spolu vůbec setkají v prvním společném záběru. A právě v tom tkvělo kouzlo přátelství původní trojice, nikdy se nebáli na plnou hubu říct, co si o sobě, nebo okolí, zrovna myslí, nechodili kolem sebe po špičkách a neházeli kolem lichotky, jen, aby se, nedej bože, toho druhého nedotkli, zkrátka byli sví, byli k sobě, a hlavně k divákům, upřímní.

Z technikálií je všechno při starém - skvělá hudba, fetišistické záběry nádherných aut, i ty nápady jsou dobré - Top Gun se mi líbil. A pokud Evans ubere na decibelech a na nucených hláškách a...no vlastně na všem a s Le Blancem trochu zapracují na té vzájemné ostýchavosti a přetvářce, může z toho být docela hezký předskokan The Grand Tour. Nic víc z toho ale za současného formátu nebude a být ani nemůže.

na příspěvěk reagoval Bonaparte.

Merengues9

Merengues9 (hodnocení, recenze)

Prostě je to pořád Top Gear jen s jiným obsazením, tady se není o čem bavit.

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

tak ono kdyz i tady je v hlavni profilovy fotce soucasna fotka, nebo nam chces, gertrudo, tvrdit, ze takle vypadali v 78.? :-D

na příspěvěk reagoval Gertrudo

luka4615

luka4615 (hodnocení, recenze)

Gertrudo

To bych bez Tebe fakt nevěděl. Ten 2010 mám dokonce v oblíbených. Jenže všichni diskutujou tady, tak sem dávám otázky taky.

At Least You Tried.

na příspěvěk reagoval Gertrudo

Reklama

Reklama