Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z původně obyčejného auto-moto pořadu se díky obrovské divácké úspěšnosti stala komediálně laděná televizní série z produkce BBC, zabývající se přehlídkou, předváděním a úpravou různých automobilů, zpravidla těch novějších a velmi výkonných. (TomikZlesa)

Videa (1)

TV spot

Recenze (655)

Ratemus odpad!

všechny recenze uživatele

Umělá zábava, nic víc nic mín...nemám rád pořady, kde diváky tvoří zaplacený komparz, který se směje a tleská na signál zeleného světla a opravdu mě nezajímá za jak dlouho Rowan Atkinson objel okruh. A nejvíc mě dostávají ty jejich pokusy, například, že nějaké auto ujede britské armádě, která jej sestřeluje. Nejvíc mě opravdu rozesmívá ten komparz, co tam kolem nich stojí a poslouchá ty nudné rozhovory, ti, co stojí vzadu se jistě radostí mohou posrat. ()

oje 

všechny recenze uživatele

Legendární britská kreatura Jeremy Clarkson udělal z automoto pořadu zábavnou show, která bezpečně upoutá k obrazovce i antimotorosty, jejichž konverzace o autech končí u barvy a počtu kol. Nový formát totiž směruje náplň pořadu ze silnic a útrob motorů skrze naschvály a popichováná trojice komických individuí, příjemných výletů na zajímavá místa a realizace nejšílenějších nápadů do světa nekompromisní zábavy, která hravě zvládně naordinovat příjemný večerní zážitek napříč nejširšímu spektru diváků. ()

Reklama

mr.filo 

všechny recenze uživatele

Ano, skeče jsou umělé, situace naaranžované, děj vyšroubovaný, ale o tom to přeci není. Kam se poděly strohé testy aut, porovnávání common rail systemu, zařízení pro spouštění studeného motoru a nebo vychvalování kapalinového chlazení s menší tepelnou setrvačností? Vše je zabaleno do testování auta v netradičních podmínkách (kolikrát vám autem probíhá banda hasičů, přistává na střeše vrtulník, apod.) takto se auto-magazín mohl více přiblížit laičtějšímu publiku a odborníkům sledování ještě více zpříjemnit. Ano, starší díly pořadu top gear taky nejsou k zahození. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Auta miluju už odmalička (rozpoznávat loga jednotlivých značek jsem uměla dřív než číst), ale vždycky byla jen "na koukání", kvůli starosti o bezpečnost mé osoby i všeho živého a neživého, co bych eventuálně mohla "potkat" na svých čtyřkolových cestách. Leč při sledování humorných chlapců z Topgýru (Richard - ňuňu, které by mi při ploužáku dosahovalo přesně.. tam kam má :Þ ), jejich veselých eskapád a hlavně toho, jak si to všechno tak pěkně užívají, mám čím dál tím větší chuť uvázat si oprátku z brzdového lanka kolem krku a vyrazit na tratě s neomezenou rychlostí... ()

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle ´´fenomén´´ mě úplně minul. Nevím, co je tak úžasnýho na nějakým anglánovi, ktery si vozí zadek v autech cenové kategorie od 1,5 milionu nahoru a u toho se snaží být děsně vtipný. Asi jsem divnej...nebo prostě jen nezapadám do skupiny mladých i starších chlapů, co se vyžívají v tunningu, rychlosti a co mají mokré sny, když se jim zdá o tom, že vyhráli mustanga v loterii. Tahle vášeň pro drahé kusy plechu mě fakt míjí. Mám trochu jiné hodnoty v životě, tak proto odpad. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (71)

  • Jeremy Clarkson se netají tím, že Top Gear po jeho odchodu nesleduje a Richard Hammond se k tématu nevyjadřuje, ale James May se narozdíl od svých kolegu svěřil magazínu The Mirror se slovy: „Díval jsem se na Top Gear dlouho předtím, než jsem byl součástí a budu se dál dívat i poté, co tam nejsem. Byl jsem jenom jedním dočasným opatrovníkem. Na druhou stranu je to jako sledovat, jak má vaše matka a otec sex. (Maulincio)
  • Každý díl stojí minimálně tři miliony Kč. Plat Jeremyho Clarksona je 60 milionů korun ročně, plat moderátora Richarda Hammonda je 25 000 liber. (Ruuzha)
  • Podľa niektorých zdrojov má byť Africkým bratrancom Stiga (Botswanský špeciál) pilot F1 Lewis Hamilton. Podľa týchto zdrojov sa zhoduje štýl jazdy. (kukadlo123)

Reklama

Reklama