Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šarmantní podvodník Viktor neztrácí po propuštění z vězení čas a hned se pustí do nových podvodů. Nejprve prodá dům své milenky Heleny, aby získal peníze na věno své dcery Katrin, a pak se pokusí prodat jachtu, která mu pochopitelně nepatří. Pak ale dojde v jeho životě k osudovému zlomu - setkává se se svou kurátorkou Charlottou. Z lásky k ní začne dokonce uvažovat o tom, že by přestal spolupracovat se svým komplicem Kamilem a napravil se, jenže v rozhodující okamžik ho svým nečekaným návrhem zaskočí sama Charlotta... Kriminální komedii Philippa de Broky vévodí okouzlující Jean-Paul Belmondo v roli rozpačitého zamilovaného podvodníka. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

TV spot 2

Recenze (168)

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Zábavná a hravě ztřeštěná komedie o nenapravitelném podvodníkovi a šarmantním svůdci žen. Victor Vauthier (dobrý Jean-Paul Belmondo) je energický podvodník, s neuvěřitelnou vyřídilkou, přirozeným šarmem a bezpočtem nápadů, kdy jeho elegantní drzost dostává dostatek prostoru. Ženský půvab dodala postava kurátorky Victora, Marie-Charlotte Pontalec (půvabná Geneviève Bujold), jejíž zdánlivá naivnost se proměňuje ve velkou vypočítavost v touze po bezstarostném životě. Victorovi parťáci v dobrém i zlém je dramatický Camille (dobrý Julien Guiomar) a prostý dobrák Raoul (Charles Gérard), jimž se podaří extra vyvedený kousek. Další zajímavé postavy: bezradný policejní prefekt (Daniel Ceccaldi), Victorova urozená milenka Hélena (Capucine), operní pěvkyně Tatiana Negulesco (Andrea Ferréol), a bezprostřední rodiče Marie-Charlotty (Albert Simono a Anna Gaylor). Příjemná a svížná zábava, vtipně drzá loupež, užívání si života po všech stránkách, plnění si snu o nicnedělání. Skvělá zábava. ()

kwaicheng 

všechny recenze uživatele

Ďábelský kolotoč Viktorových podvodů, improvizací, prodejů a lstí zatočí zaručeně s každým! Dokud Viktor nenarazí na krásnou psycholožku, která zdědila po své mamince zásadu, že v rodině se žena stará o peníze:) Bezvadné Belmondovo převleky, krásná Genevieve Bujold a skvělí komplici s pojízdným domkem a kupou dětí. Klasika. ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Jean-Paul Belmondo se proslavil jako sympatický dobrodruh a své rošťáky dokázal hrát s nenapadobitelným šarmem. Bohužel mám pocit, že s přibývajícími léty se z toho stala tak trochu šablona a právě Nenapravitelný představuje snímek, kde mě svým přehráváním začínal Belmondo poněkud unavovat, a to i přes závěr, který jde částečně proti diváckému očekávání. Podvodník, svůdník a neuvěřitelný snílek a mluvka tentokrát narazí na svým způsobem rovnocenného protivníka. Celkový dojem: 55 %. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

S Belmondovými filmy je to jako na houpačce, co se týče mých vztahů k nim. A Nenapravitelný se nakonec řadí k těm, které se mi líbí spíše méně, než více, a ke kterým se už nejspíš v budoucnu nevrátím. Jistě, Bébel tady řádí jako ďábel, má k ruce výtečné herecké obsazení, zručnou režii, pár mimořádně dobrých fórů a super exteriéry, takže mě to od začátku do konce bavilo a byla radost ten film sledovat, jen je jaksi rutinní a neobsahuje příliš věcí, díky kterým si ho budu i po delší době pamatovat. Ale rozhodně neurazí, naopak. 75%. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Nelíbilo se mi to. Bylo to hrozně afektované, totálně přemrštěné naprosto ve všech ohledech. A já jsem se nad to nedokázal povznést a nějak se s tím vnitřně sladit. Dokonce se mi tady nelíbil ani Belmondo, a to už je skutečně co říct, když jsem ho zařadil i do své herecké TOP 10. Proč tedy 3 hvězdy? Po pravdě řečeno vlastně pořádně nevím. Ale vychází mi to na nějakých 50% (za pár slabších vtípků, za pěkná auta, za hezkou, spoře oděnou slečnu) a to na ty tři pecky stačí. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • Dlouholetí přátelé Belmondo a de Broca se při tomto natáčení natolik rozkmotřili, že se spolu nebavili celých pět let. (Locksley)
  • V závěrečných scénách u bazénu jde vidět, že rozmluva Camille (Julien Guiomar) s Victorem (Jean-Paul Belmondo) je sestříhaná. V jedné scéně sedí ve stínu a bez občerstvení, ve druhé na slunci s občerstvením. Tomu odpovídá i Viktorův župan. Obojí se však odehrává ve stejný moment, protože Charlottin otec odchází na golf. (fifas2)

Související novinky

Zemřel herec Charles Gérard

Zemřel herec Charles Gérard

20.09.2019

Ve věku 92 let zemřel francouzský herec Charles Gérard. Gérard patřil mezi oblíbené spolupracovníky režiséra Claudea Leloucha (Dobrodružství je dobrodružství) a byl také blízkým přítelem herce Jean… (více)

Reklama

Reklama