Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodina Bakerových čítá celkem dvanáct dětí a jejich rodiče Kate a Tom je milují. Nejstarší Nora je vdaná a těhotná a Charlie už pracuje. Lorrain právě odmaturovala, získala v práci v New Yorku a po prázdninách se tam stěhuje. Tom má pocit, že začíná své děti ztrácet, a rozhodne se zapůjčit dům u jezera, kam dřív jezdili pravidelně. Děti návrh schválí a když dorazí na místo, uvidí na protějším břehu velké luxusní sídlo. Záhy zjistí, že sídlo i většina pozemků kolem patří Jimmymu Murtaughovi, s nímž Tom soupeřil už jako malý kluk. U jezera se každý rok o svátku práce konají rodinné soutěže o pohár a Jimmy s Tomem vždy trénovali své děti k vítězství. Tentokrát Tom slíbil, že se soutěžení nezúčastní, ale když Jimmy osočí Tomovy děti, že jsou nevychované, přijme Tom Jimmyho výzvu k soutěžení o pohár. Od té doby začne Tom i Jimmy s tvrdým tréninkem, ale na výhře záleží jen otcům. Děti z obou rodin si rozumí natolik, že některé začnou spolu i randit. Tom i Jimmy přeženou svou starostlivost v momentě, kdy jde Sarah na své první rande v životě, a to do kina s Eliotem Murtaughem. Jimmy i Tom jdou do kina také, aby o tom děti nevěděly, ale začnou se v kině dohadovat a děti jsou na otce naštvané. Druhý den se koná soutěž rodin o pohár... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (95)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Piper Perabo, Carmen Electra, Jaime King a Hilary Duff v jednom filme, to je ako veľký transparent, ktorý volá, toto ti nesmie ujsť. Mať veľkú rodinu niekde v prírodnom prostredí je môj sen, tak ako mať krásnu manželku a tak ako sa venovať dobročinným veciam, či čiastočne aj športu. V tomto filme to bola opäť jedna veľká výprava, bolo v nej kopec srandy a myslím, že pre rodinu je to ako film stvorené. Tom Welling a Steve Martin sú ako mužské opraty tohto filmu, ktoré to skvelo vedú. Milené! ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Dobrá komedie o rodině, která má rovnou dvanáct děcek. Film nabídne několik ne moc originálních, ale přesto docela vtipných scének a hlášek. Rovněž naschvály, které si rodiny navzájem dělaly vyzněly poměrně dost srandovně. Osobně moc nemám rád filmy, jež poukazují na důležitost americké rodiny, ale v tomhle případě mi to nějak zvlášť nevadilo. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Pokračování dílu prvního...překvapivě:-) Jelikož jsem nahlédl rovnou na díl druhý, jedničku pominu a oznámím vám, že se jedná o další průměrnou rodinnou komedii se Stevem Martinem v hlavní roli. Ty ostatní lidičky jsou vcelku zbyteční, teda až na jeho souseda a věčného rivala E. Levyho. Jo, ta dvojka by si vystačila sama :-) 50% ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Čtvrtou stovku mých komentářů začínám tímto filmem. První díl Dvanáct do tuctu se mi líbil, pobavil jsem se u něj a jako rodinná komedie u mě uspěl, ohodnotil jsem ho třemi hvězdičkami. A u pokračování této komedie nemám důvod snižovat hodnocení. Pobavil mne stejně jako první díl, naopak i překvapil tím, že se odehrával v naprosto jiném prostředí. Nutno říct, že scenérie jezera tomuto filmu velmi sluší a povyšují ho z rodinné komedie také na komedii prázdninovou. Dějově je film dobře zvládnutý, jsou zde velmi vtipné situace, čemuž napomáhají i herecké výkony všech představitelů, především komika Stevea Martina a Eugena Levyho tento film táhne dopředu. Herci v dětských rolích se snaží a docela se jim to daří. Prostě celkově je to vydařená rodinná prázdninová komedie pro pobavení. Mne tedy velmi pobavila a docela jsem si tenhle film užíval, protože takovéhle svěží vtipné komedie mám rád. Oproti prvnímu dílu jsem vlastně našel jen jedno mínus, a tím je absence Ashtona Kutchera. Jeho postava snoubence jedné z dcer Bakerových byla velmi vtipná a obstarala v prvním díle velké množství vtípků. Ale jinak vidím na tomto pokračování samá pozitiva a nebránil bych se ani třetímu dílu. Prostě v rámci žánru je to vtipná záležitost, a tak hodnotím stejně jako u prvního dílu, neboli třemi hvězdičkami. ()

Smileface 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nějak nežral filmy se Stevem Martinem a musím se přiznat, že jsem neviděl ani první díl téhle komedie. Co ale vím určitě je, že jsem se za celou dobu stopáže ani jednou nezasmál. Důvod, proč tedy tento film vznikl mi zůstal utajen. Jinak jde o klasickou americkou komedii plnou klišé a prázdných myšlenek o tom, jak děti mají raději lásku než peníze atd. Postava Steva Martina je nudná a jeho styl výchovy směšný, celé mi to tak trochu připomělo stupidní reality show "Chůva v akci". ()

Galerie (63)

Zajímavosti (6)

  • Když si Bakerovi prohlíží fotoalbum, narazí na fotku Sarah jako miminka. Doopravdy je to fotka Alyson Stoner, která ji ve filmu představuje. (HappySmile)
  • Ve skutečném životě má z představitelů manželů Bakerových a Murtaughových pouze jeden z herců děti. Je to Eugene Levy, který má dceru a syna. (HappySmile)

Reklama

Reklama