Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Na táboře

  • USA American Pie Presents: Band Camp (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stiflerův mladší bratr Matt musí strávit léto v nechvalně proslulém hudebním táboře. Akce se skrytou kamerou a žhavými praktikami na sebe nenechají dlouho čekat. Jenže pak se zamiluje do kamarádky ze skupiny, Elyse, a všechno je vzhůru nohama. S radami přispěje i svérázný vedoucí, Jimův otec, a vás čeká skvělá zábava! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (347)

cross 

všechny recenze uživatele

Zapomeňte na předchozí (vydařené) díly... Čtverka Prciček je pouhopouhou přehlídkou až nepříjemných klišé - špatní se napraví, láska dostane přednost před vtipem... No, prostě vše, čemu se v podstatě předchozí díly vysmívaly... Nehledě na to, že bez starých známých to prostě není a nebude nikdy "ono". Špatné pokračování, které snad nebude mít podobného následovníka.... ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Matt Stiffler, Jimův táta, hudební tábor známý přímo z druhého dílu, narážky na legendární postavy a epizodní role Sherminátora. A víc nám toho z původní série nezbylo. A protože Matt jde ve stopách staršího bráchy, můžete čekat podobně proříznutou hubu. Jenže v tomto případě je tenhle blázen hlavní postavou a protože American Pie bylo vždycky ve finále na romantiku, tak se bohužel i on dočká napravení. I když to pro silně atraktivní spearsovský plagiát možná stálo za to. Výsledný dojem by byl překvapivě pozitivní nebýt samoúčelných fekálních momentů, které jako by vklouzly ze zcela jiného filmu. Po zhlédnutí všech zbývajících pokračování to ale nakonec přece jen jsou slabší tři hvězdy. Například už následující Nahá míle zamířila do podstatně zákeřnějších míst. 50% ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Komedií k popukání již tento díl není. Stává se z něj nenáročný neškodný filmík, který propluje kolem vaší hlavy. Určitě každému tak jako mě utkví v hlavě neskutečně perfektní dabing mladého Stiflera. Kadence a trefnost nadávek, kterou vypouští z úst je úžasná! Prcičky 4 jinak nenabídly ani jedno odhalené poprsí, kamera se vždy v poslední možnou chvíli zdekovala ze záběru. 45% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Stiflerův mladší bratr odjíždí na hudební tábor vyleštit svůj hoboj, aby nakonec prošel proměnou v romantického(!) hrdinu ctícího zásady etického chování aneb nuda, prsa, sperma, zvratky a zase nuda v americkém páji vytaženém v hnilobném stavu z popelnice. Sledování této slabomyslné honírny bych přirovnal k provozování sexuálního styku omotán od hlavy až k patě strečovou fólií, ale jistě se najdou tací, jimž tato praktika přinese satisfakci libida.. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

S předchozími díly se to nedává srovnávat, a to hlavně proto, že už to s nimi opravdu nemá nic, kromě názvu, společného. Čekal jsem, že už to bude jen takovej nemastne, neslanej výplach, ale docela překvapení. I když děj byl jasný od začátku. Opět naprosto štastný konec, který každého potěší. Ale jinak by to asi nešlo u tohoto typu filmu. Dokonce se tu našlo i několik momentů, které se opravdu dají považovat za trochu vtipné. Rozhodování je těžké, možná kdybych úplně vypnul mozek....pořád je to tak na 30%, výš to asi nepude. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Ve scéně, kdy Matt (Tad Hilgenbrink) hází míčem v bazénu, má v jednom záběru suché vlasy. V dalším záběru je však vidět, že jsou jeho vlasy mokré. Následující záběr poté opět ukazuje jeho vlasy suché. (BisiJoker)
  • Erotický klip z pláže, ktorý hneď na začiatku filmu sleduje trojica chalanov, a taktiež v podstate celá časť filmu o nahrávaní sexuálnych aktivít na hudobnom tábore, vrátane názvu "Bandeez Gone Wild", je odkazom na slávnu pornografickú franšízu Girls Gone Wild, ktorú vytvoril Joe Francis. (Real Tom Hardy)
  • Matt Stifler (Tad Hilgenbrink) nakupuje video vybavení v eshopu spychest.com, který v té době skutečně existoval. (Cheeker)

Související novinky

Stifler v reality šou

Stifler v reality šou

07.09.2006

Logicky by teď měla být řeč o dalším pokusu vytřískat peníze ze slavné prcičkovské série ve stylu loňské frašky Prci, prci, prcičky: Na táboře. Leč, žádné znesvěcení klasiky teen komedií se nechystá,… (více)

Reklama

Reklama