Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Na táboře

  • USA American Pie Presents: Band Camp (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stiflerův mladší bratr Matt musí strávit léto v nechvalně proslulém hudebním táboře. Akce se skrytou kamerou a žhavými praktikami na sebe nenechají dlouho čekat. Jenže pak se zamiluje do kamarádky ze skupiny, Elyse, a všechno je vzhůru nohama. S radami přispěje i svérázný vedoucí, Jimův otec, a vás čeká skvělá zábava! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (347)

WolfR 

všechny recenze uživatele

Tohle pokračování se nemůže s “prcičkovskou“ trilogií vůbec rovnat! Nový Stifler je v celku trapný a nevtipný! Prostředí tábora je sice fajn, ale je to strašně moc nevyužitý potenciál jak natočit nějaké vtipné situace. Příběh je o tom, že chce nový Stifler natočit film o táborových dívkách (mimochodem jsou to kusy) je nic moc a nové postavy jsou dost slabý odvar těch původních. Vtipných situací je tu po čertech málo a závěr filmu mi přijde vyloženě trapný. Tento film se jen snaží vycucat něco málo z původních dílů a moc mu to nejde. 1 hvězda. PS: Aspoň, že Eugene Levy si střihnul cameo. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

První tři díly American Pie měly jakš-takš styl, svou nevyzrálou pubertálností a přiměřenou nechutností mě dokázaly slušně pobavit, ale Band Camp už je zcela jiné kafe... Přesněji pěkně hnusné kafe a bez Stiflera už to snad ani není kafe, nýbrž jen odstátá voda. Stiflerův brácha je mladší a trapnější, o co víc je v pubertě věkem, tím méně jsou jeho pubertální kousky vtipné... Násilné navázání na původní trilogii je zkrátka nepovedlo. 2/10 ()

Reklama

xerno 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem si myslel, že je příběh ukončen, ale i tak mě napadlo, že by se s tim mladym stiflerem dalo něco dělat... A skutečně: je tu čtyřka v celé své parádě, dala se sice uvést, jako samostatný film, ale proč vymýšlet nová jména a jejich historii... mě se prostě American Pie líbí v každém směru, v každém díle a tenhle díl je více-méně taky pěknej. Ale hlavně : opět jde o lásku !!! ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

Díl, který odstartoval hromadu dalších epizod ze série American Pie, překvapivě ale docela funguje. Není to na stejné úrovni jako první dva díly. Druhý Stiff je ještě větší hovado, ale ne tak zábavné. Celý nápad s hudebním táborem tvůrcům vyšel a díky ucházejícímu castingu se jedná o docela povedený počin. Rozhodně lepší než další příspěvky v této vedlejší koleji. ()

Gee.Rocks odpad!

všechny recenze uživatele

Jak na tohle vůbec někdo přišel? Tohle je jako když se vyzvracíte a hledáte v tom zlatou cihlu, kterou jste čmajzli nějakýmu ropnýmu magnátovi na cestách po Bangladéši v zádech máte komando mafiánů v černých Hummerech, za chvíli policejní vrtulníky, střílej po vás kulomety, snaží se vás stáhnout tekutý písky, hlavou bušíte do kaktusu, hoří vám u zadku atomovka, pod nos vám někdo natřel čpavek a navíc všude hraje pořád dokola jedna a ta samá písnička od Evy a Vaška. Naštěstí to byla jen noční můra, kéž by tento film byl také jen noční můrou a nikdy nevznikl. Výše zmíněné je navíc soupis věcí, které bych dělala raději, než znovu sledovat tohle martyrium christi. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Na konci filmu říká ředitelka školy doktorka Dr. Susan Choi (Lily Mariye), že Brandon Vandercamp (Matt Barr) byl diskvalifikován kvůli plagiátorství. To by ovšem musela být diskvalifikována i Elyse Houston (Arielle Kebbel), jelikož její skladba je podezřele podobná skladbě "Pomp and Circumstance" anglického hudebního skladatele Edwarda Elgara. (Severus007)
  • Ve scéně, kdy Matt (Tad Hilgenbrink) hází míčem v bazénu, má v jednom záběru suché vlasy. V dalším záběru je však vidět, že jsou jeho vlasy mokré. Následující záběr poté opět ukazuje jeho vlasy suché. (BisiJoker)

Související novinky

Stifler v reality šou

Stifler v reality šou

07.09.2006

Logicky by teď měla být řeč o dalším pokusu vytřískat peníze ze slavné prcičkovské série ve stylu loňské frašky Prci, prci, prcičky: Na táboře. Leč, žádné znesvěcení klasiky teen komedií se nechystá,… (více)

Reklama

Reklama