Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Na táboře

  • USA American Pie Presents: Band Camp (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stiflerův mladší bratr Matt musí strávit léto v nechvalně proslulém hudebním táboře. Akce se skrytou kamerou a žhavými praktikami na sebe nenechají dlouho čekat. Jenže pak se zamiluje do kamarádky ze skupiny, Elyse, a všechno je vzhůru nohama. S radami přispěje i svérázný vedoucí, Jimův otec, a vás čeká skvělá zábava! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (347)

lennyd 

všechny recenze uživatele

To jste netušili, že nechvalně známý Stiffler má bráchu Matta. A už vůbec ne, že je to stejný exot jako on. Po posledním průšvihu (použití pepřového spreje na hudební nástroje školní skupiny) dostane od školního poradce (Sherminátor, ehm) poslední šanci - buď stráví léto na hudebním táboře nebo ve škole končí. Matt si vzpomene na Jimovu holku Michelle, a ani na chvilku s rozhodnutím neváhá. Ale takový hudební tábor není jen tak - tam ho naučí zač je toho hoboj ... Mno, ač jsem původní díly Prciček moc nemusel, přece jen měly své kouzlo - ať už docela dobrý výběr herců, nebo sem tam i nějaký ten vtip. Ani jednoho z toho čtvrté pokračování nemá - veškeré vtipné scény nejsou ani trochu vtipné, ale stoprocentně trapné, herci (až na milou Arielle Kebbel, ta se mi líbila :) ) jsou ubozí (vůbec jsem nepochopil co zde pohledával Eugene Levy nebo Chris Owen z předchozích dílů - jejich role jsou tak násilně naroubovány, že to nemůže přehlédnout vůbec nikdo) a při sledování Tada Hilgenbrinka jsem moc moc vzpomínal na starého Stiffyho. Fakt ubohost .. ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Ve výsledku vcelku sympatická podívaná, sice se zdaleka nevyrovná "velké" trilogii, ale mladý Stifler je pohodář a i díky jemu film nenudí a občas dokonce i baví, až na ty blicí scény, ty by tam ani být nemuseli. Bohužel nemohu dát ani průměr, protože alespoň jeden výbuch smíchu by u teen komedie měl přijít. ()

Reklama

xerno 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem si myslel, že je příběh ukončen, ale i tak mě napadlo, že by se s tim mladym stiflerem dalo něco dělat... A skutečně: je tu čtyřka v celé své parádě, dala se sice uvést, jako samostatný film, ale proč vymýšlet nová jména a jejich historii... mě se prostě American Pie líbí v každém směru, v každém díle a tenhle díl je více-méně taky pěknej. Ale hlavně : opět jde o lásku !!! ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

S předchozími díly se to nedává srovnávat, a to hlavně proto, že už to s nimi opravdu nemá nic, kromě názvu, společného. Čekal jsem, že už to bude jen takovej nemastne, neslanej výplach, ale docela překvapení. I když děj byl jasný od začátku. Opět naprosto štastný konec, který každého potěší. Ale jinak by to asi nešlo u tohoto typu filmu. Dokonce se tu našlo i několik momentů, které se opravdu dají považovat za trochu vtipné. Rozhodování je těžké, možná kdybych úplně vypnul mozek....pořád je to tak na 30%, výš to asi nepude. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Upřímně, už je to o třídu a něco horší než původní prcičky. Stále to je ale dost dobrá komedie. Tad Hilgenbrink svého "bratra" skvěle kopíruje, Eugene Levy jako vždy pobavil a i v tomto díle je na co se dívat, bab je tam skutečně požehnané množství. Ubral bych nechutností, závěr mi nevadil. Slabší 4* ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Erotický klip z pláže, ktorý hneď na začiatku filmu sleduje trojica chalanov, a taktiež v podstate celá časť filmu o nahrávaní sexuálnych aktivít na hudobnom tábore, vrátane názvu "Bandeez Gone Wild", je odkazom na slávnu pornografickú franšízu Girls Gone Wild, ktorú vytvoril Joe Francis. (Real Tom Hardy)
  • Kapela, která se ve filmu objevuje, je sestavená ze členů skupiny Riverside Community College v Riverside v Kalifornii. (HappySmile)
  • Natáčení probíhalo v kalifornském Malibu. (WolfR)

Související novinky

Stifler v reality šou

Stifler v reality šou

07.09.2006

Logicky by teď měla být řeč o dalším pokusu vytřískat peníze ze slavné prcičkovské série ve stylu loňské frašky Prci, prci, prcičky: Na táboře. Leč, žádné znesvěcení klasiky teen komedií se nechystá,… (více)

Reklama

Reklama