Reklama

Reklama

VOD (1)

Legendy se společně s Flashem, Supergirl a Green Arrowem snaží zabít vetřelce. Zatímco vymýšlejí, jak Dominátory porazit, Steina rozptýlí aberace, kterou vytvořil v roce 1987. (LUKICKK)

Recenze (8)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlastně vůbec první sjednocení v té době současných hrdinů pod záštitou Arrowverse jsem si dosti užil napříč všemi díly, přestože tento crossover byl ještě velmi nezáživným v porovnání s těmi, které jej každý rok následují. ()

Hust3r 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Civil War meets Quicksilver from Civil War. I završení jednoho ohromného crossoveru se povedlo na jedničku, Oliver měl konečně "hug" scénu se Sarou a celkově to bylo velmi vydařené. Jen mi neseděl ten týpek agent Smith když byl v vroce 51 tak by mu muselo bejt aspoň 90 🙂 v čele vedení by nebyl 20 letej týpek přece 😂 ale což A Dig jak tam statečně bojoval. Takovej low chudák celkem 😀😀😀 Jen ten Steel měl děsnej oblek Best off hlaška! "Hey Skirt, call me!" 😀👌 ()

SamVimes

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celý crossover: CW se plácla přes kapsu a i když to v porovnání s blockbustery pochopitelně celé pořád vypadá lacině, rozdíl oproti řadovým dílům vidět rozhodně je. Superhrdinské akce je ale v televizi i kinech tolik, že mě to už vlastně až tak nebere a podstatně víc mě zajímají interakce mezi postavami. A ty se tentokrát povedly na jedničku. Od minula počet postav ještě nabobtnal a těch hlavních i vedlejších jsou tu bez přehánění už desítky. Trochu paradoxně to ale funguje lépe než loni, tvůrci se evidentně poučili a dali si víc záležet na vyvážení prostoru věnovanému jednotlivým hrdinům. A třeba utahování si z Oliverovy neustálé zachmuřenosti, spojení vědeckých týmů nebo libovolná interakce Supergirl s hovadským Heatwavem jsou k nezaplacení. Prostřední třetina crossoveru je takovým menším intermezzem, protože se zároveň jedná o 100. díl Arrow. Díky scenáristické kličce se může objevit spousta mrtvých postav a nostalgii nic nestojí v cestě. Na jednu stranu je škoda, že se na tohle tak trochu „plýtvá“ prostorem crossoveru. Bez něj by ale zase Oliverovo jubileum bylo podstatně menší, protože by jinak kvůli kolizím v diářích určitě nedorazilo zdaleka tolik herců. CW vyprodukovala zatím nejpovedenější crossover. ()

CirkAtum 

všechny recenze uživatele

Boží! Musela jsem sjet všechny tři části za sebou jak moc mě tento crossover bavil a na konci jsem se rozhodla, že budu pravidelně sledovat i ostatní seriály DC. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Crossover Invasion Part 3: Finálová část sjednocení seriálové ligy spravedlnosti (Arrow, Flash, Supergirl a legendy). V první polovině se legendy podívají do padesátek. Ve druhé polovině se celá liga postaví mimozemšťanům. V závěru si zajde Arrow a Flash na pivko. Užil jsem si to! "Hej sukně, zavolej mi." - 90%. ()

JG9 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První půlka je taková nudná a sterilní zatímco druhá je mix všeho dobrého je to totiž z jedné strany epické a velkolepé ale z té druhé je to skvěle emocionálně zasazené takže ve výsledku docela dost dobré vyvrcholení ale jediné co nechápu proč nevzaly do Ligy nováčky, samozřejmně chápu Kid Flashe a tak nějak i Jesse Quick ale proč tam k sakru nedaly rekruty Arrowa? ale jinak jak už jsem říkal, dobré vyvrcholení tohoto crossoveru.8/10 ()

Reklama

Reklama