Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chuck Norris musí najít a ochránit chlapce, který utíká před pomstou vrahů svého otce a očistit nevinně nařčeného kolegu z dvojnásobné vraždy. (oficiální text distributora)

Recenze (32)

saaaky 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem dobrovolně shlédnul. Donutila mě k tomu zvědavost, zda-li se alespoň jednou povedlo panu Norrisovi provést alespoň průměrný film. A jak vidno, nepovedlo. Plno přehrávaných scén, rádoby kyselé úsměvy a pokus o " drsňáctví " celého filmu nějak stále nevychází. Takže 1 hvězdička jen kvůli Sheree J. Wilson. Nic víc, nic míň. ()

bmx6 

všechny recenze uživatele

Tak nechápu co se na tom komu nelíbí.Vždyť je to lepčejší než nějaký přiblblý seriál,který jsem také kdysi sledoval s chutí.To už dávnoooo přešlo.Ale tenhle film opravdu nění tak špatný.Akce je tu solidní,příbeh také a velmi překvapivý závěr,který jsem nečekal a to je velké plus.Řekl bych,že by si film aspoň těch 45% minimálně zasloužil. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říci tradiční televizní akční film s bývalou akční ikonou, která i v pětašedesáti letech dokáže natočit akční scénu tak, že se zdá, že ji opravdu odehrál sám Chuck a taky že kopy rozdává i údery dostává sám on (Steven Big Seagal by si o tomhle mohl nechat pouze zdát). Podíváme-li se ale na myšlenku, že mělo jít o ukončení předlouhé série o Texas rangeres, jde o hodně podivný film. Seriál byl přece vždy naplněn pohodou, humorem a trochou té akce. Zde bohužel až na jednu scénu zcela chybí (hodně sešlý) Clarence Gilyard Jr., který byl vždy zárukou humoru, je zde na můj vkus a na odkaz seriálu až příliš mnoho krve, zbytečného vraždění a především konec je totálně ujetý, ten jakoby vůbec nezapadal do zajetého formátu. Ano, je to podpásovka pro staré dobré diváky a absolutně nechápu, co tím chtěli autoři říci. Asi už jen sbohem, Chucku, vyžer si to sám v tom svém důchodě. Jinak dodávat, že dialogy a mnohé záběry jsou zcela trapné, snad není ani třeba. Spíše mě překvapilo, jak se tvůrci strašně chtěli vizuálně přiblížit všem těm Kriminálkám Las Vegas a dalším. Prostě hodně rozporuplný film, který nezanechal ani dobrý dojem pro věrné příznivce Walkera, Texaského Rangera. Hudba: Kevin Kiner ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Cha, cha, cha.....udusím se smíchem. Samo, že tenhle film nejde brát vážně, ale jinak je to komedie velmi slušná. Záběry kamery připomínají produkci kabelové televize a bohužel není tu moc akčních scén. Vlastně až na závěrečnou bitku. Ale zase je tu tuna digitálních efektů, které musely stát nehorázně moc babek. Vždyť Chuck tu dostane skutečně několikrát přes držku, to ho museli slušně zaplatit a šetří i svým kopem s otočkou. Zábava a pár pivek a fandů "VELKÉHO" Chucka to jistí.....i když v jednom mě zklamal a to dost hluboce...walker má dceru?!!!! jak je to možné, to se nezmohl na syna?..... ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Dementní film a naprosto zbytečná facka všem fanouškům seriálu. Já vím, že jsem seriálu vytkl milion věcí, ale oproti tomuhle je to veledílo. Především se modernizuje, takže modernizací prošlo sídlo Rangerů, Walkerovo auto i domov a i policejní postupy. Je tu spousta CSI na čemž je postaven i jeden z dvou případů - falešně obviněného Rangera. Zmizela Sydney, Trivette se objeví na jednu scénu a místo nich sledujeme dva nezajímavé Rangery, z nichž osud jednoho mě měl zajímat... nezajímal. Druhý případ se týká super tajného čipu, který chtějí ukrást severokorejští agenti a neváhají proto nahánět malého kluka. Opět se to sem nehodí, z celého filmu navíc zmizela veškerá atmosféra seriálu. Většinu času je to navíc docela nudné, jediné plus jsou opravdu akrobatičtí Korejci, na které kupodivu Chuck Norris ještě docela stíhá. Já vím scénář, ale je vidět, že je ve formě, oproti o 29 let mladšímu Judsonu Millsovi, který na to evidentně nemá. Korunu všemu nasadil naprosto idiotský konec s SPOILER smrtí Alex. Zkrátka zbytečný film. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Malú úlohu vo filme mala aj Selena Gomez. (m.a.t.o.)
  • Nia Peeples, ktorá ako Sydney Cooke pravideľne účinkovala v 8. a 9. sérii, sa vo filme neobjavila. Jej neúčasť zdôvodnili producenti tým, že chceli dať filmu novší, svieži nádych, a preto príliš nenavädzovali na seriál. (m.a.t.o.)
  • Walkerovu dcéru Angelu si zahrala dcéra Chucka Norrisa, Danilee Kelly Norris. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama