Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedni ji milovali, druzí zatracovali. Neušla však pozornosti nikoho. Supermodelka Gia Marie Curangi začínala jako osobitá, avšak, mírně řečeno, neposlušná kráska. Kariéra mladé rebelky strmě stoupala a přibývající poblouznění ze slávy a peněz si vyžádalo svou první daň. Těžkou drogovou závislostí její tragédie jen začala... Pozoruhodný životní příběh podle skutečné události. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (243)

Faidra 

všechny recenze uživatele

Pálíte-li svíčku života z obou konců, pak není divu, když dohoří rychleji než jiné, ačkoli by se dalo donekonečna diskutovat o tom, zda je lepší shořet než pomalu vyhasínat. Každopádně mám pocit, že 21. století pro Angelinino herectví znamenalo to druhé, v málokterém filmu se aspoň blíží drajvu, jaký má její extravagantní, vášnivá a nešťastná Gia, byť to možná ani moc nehraje a vysoce vyčnívá nad plochou historkou okresního formátu o tom, že drogy jsou špatné, áno... ()

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Šoubyznys umí být velmi nekompromisní, může člověka zničit a Gia to jenom potvrzuje. Podle mého názoru je to dodnes nejlepší herecký výkon Angeliny Jolie. Jako by role Giy byla pro Angelinu šitá na míru. Jakoby sama herečka prožila něco obdobného. V tomhle filmu Angelině věřím naprosto všechno. Gia byla temperamentní, impulzivní, krásná. ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

Príbeh o malej dievčati, ktorá bola príliš mladá na to, aby prežila mašinériu módneho priemyslu, aby obstála tvárou v tvár tomu, čo obnáša byť slávnou hviezdou. Posolstvo filmu je o to silnejší, že zachytáva skutočnú udalosť, život modelky Gii Marie Carangi tak, ako ju opísala ona do svojho denníka a tak, ako ju líči jej blízki. 6/10 ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý životopisný film o krásné dívce se zlatými vlasy, ke které chodili lidé a každý si odnesl pramínek aniž jí za něj cokoli dal. Hledala v životě záchytný bod, ale všechny se jí rozpadaly pod rukama. A na ten poslední, který jediný byl stálý, už neměla odvahu ani sílu. Prohnala se životem, zazářila jako nikdo jiný, stejně rychle zhasla a na její místo čekala už řada dalších. Rychlost, žár a marnost, takový pocit jsem z filmu měla. ()

Puyi 

všechny recenze uživatele

Film je každým momentem lepší, první půle nebyla podle mě zachycena, tak dobře, jak by určitě mohla být, druhá půle byla ovšem parádní, kadždy moment byl velice silný. Angelina Jolie byla krásná, úžasná a určitě byla to nejlepší na celém filmu. Škoda, že byl film natočen, tak jednoduše, k takovému to člověku mě to úplně nesedělo. Závěrečné minuty byly skvělé. Líbila se mi i hudba. Dávám 4* hlavně za Angelinu a za konec. :) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (10)

  • Ve filmu sice nikde vidět podobizna skutečné Gii M. Carangi není, nicméně na dvou verzích originálního plakátu k filmu je  její obličej zachycen. (dickens)
  • Faye Dunaway získala za svůj herecký výkon Zlatý glób. (Elisebah)
  • Angelina Jolie získala za svůj herecký výkon v titulní roli Zlatý glób. (Elisebah)

Reklama

Reklama