Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedni ji milovali, druzí zatracovali. Neušla však pozornosti nikoho. Supermodelka Gia Marie Curangi začínala jako osobitá, avšak, mírně řečeno, neposlušná kráska. Kariéra mladé rebelky strmě stoupala a přibývající poblouznění ze slávy a peněz si vyžádalo svou první daň. Těžkou drogovou závislostí její tragédie jen začala... Pozoruhodný životní příběh podle skutečné události. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (243)

spiritus 

všechny recenze uživatele

Perfektní a poučná biografie jedné velmi uspěšné modeleky začátku 80 tých let. Podle mého názoru jeden z nejlepších, ne-li nejlepší herecký výkon Angeliny Jolie.Díky tomuto filmu jsem si všimnul do té doby mě neznámé herečky.Více méně i pro ni Gia znamená onen výrazný posun výš v její kariéře.I když se nejedná o žádný velkofilm, hloubka a vypovýdající hodnota tohoto filmu je obrovská. Prostě kvalitka. 85 % ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Přestože jde o prostředí, které bytostně nesnáším, tak se budu snažit být objektivní. Nenávidím tu povrchnost, ty modelky, jako kraslice-hezké z vnějšku, prázdné uvnitř. Moment je v módě všechno, čím víc jste momentem, tím rychleji se stáváte minulostí. Nechci být za necitu a samozřejmě nikomu nic zlýho nepřeju. Ale nevím proč bych měl litovat rozmazlenýho fracka (jak vyprovodila svou maminku z bytu) "Sem ta nejhezčí holčička!" Chudinka měla šílenej fofr, vstávala ve 4. a bouchala dvanáctky? Nevím co je na tom focení tak šíleně vyčerpávajícího, že si místo kafe musela dát lajnu. Nicméně výkon Angelíny, je opravdu po herecké stránce přesvědčivý a to neříkám proto, že ukázala kozy. Poselství filmu je také jasné milé děti. Drogy žádný a to druhý jen s pláštěnkou! ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

Príbeh o malej dievčati, ktorá bola príliš mladá na to, aby prežila mašinériu módneho priemyslu, aby obstála tvárou v tvár tomu, čo obnáša byť slávnou hviezdou. Posolstvo filmu je o to silnejší, že zachytáva skutočnú udalosť, život modelky Gii Marie Carangi tak, ako ju opísala ona do svojho denníka a tak, ako ju líči jej blízki. 6/10 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film o "celebrite", ktorej prínosom tomuto svetu bolo vystavovanie peknej tváre vyšperkovanou bezuzdnou nahotou, lesbicko- homosexuálne orgie a keď už ani to nestačilo tak bolo nutné vyskúšať všetky omámne látky a drogy, aké boli len dostupné. Klasický životný príbeh každej modelky, rozumej lacnému kusu mäsa v pozlátku noblesy. Len s tým, že táto krásavica stihla dostať aj špeciálnu chorobu ako čerešničku na torte. Krásny príklad pre ďalšie mladé následovníčky. Či Angelina naozaj hrala, o tom by som veľmi pochyboval. Hrala asi tak ako Charlie Sheen v Dva a pol chlapa. Z veľkej časti seba, aspoň čo sa jej mladosti týka. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se podívala znovu po deseti letech a už mi nepřišel, tak dokonalý, jako když jsem ho viděla poprvé, proto snižuji hodnocení. Angelina je pořád skvělá a tenhle herecký výkon považuji za jeden z jejích nejlepších v její kariéře. Ale vadí mi dost styl, jakým je film natočený. V jedné scéně se objeví jeden moment třikrát za sebou, zřejmě, aby zdůraznili tu důležitost, ale tohle mi extrémně vadilo. Celkově mi vlastně postava Gii přišla i dost odměřená, takže jsem si k ní nenašla to pouto. Na poprvé mě film rozbrečel, tentokrát jsem z toho necítila žádnou emoci. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (10)

  • Faye Dunaway získala za svůj herecký výkon Zlatý glób. (Elisebah)
  • Po natočení filmu, byla Angelina Jolie zvolena herečkou, se kterou by ženy nejraději strávily noc. (ČSFD)

Reklama

Reklama