Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedni ji milovali, druzí zatracovali. Neušla však pozornosti nikoho. Supermodelka Gia Marie Curangi začínala jako osobitá, avšak, mírně řečeno, neposlušná kráska. Kariéra mladé rebelky strmě stoupala a přibývající poblouznění ze slávy a peněz si vyžádalo svou první daň. Těžkou drogovou závislostí její tragédie jen začala... Pozoruhodný životní příběh podle skutečné události. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (243)

Juto 

všechny recenze uživatele

Príbeh o malej dievčati, ktorá bola príliš mladá na to, aby prežila mašinériu módneho priemyslu, aby obstála tvárou v tvár tomu, čo obnáša byť slávnou hviezdou. Posolstvo filmu je o to silnejší, že zachytáva skutočnú udalosť, život modelky Gii Marie Carangi tak, ako ju opísala ona do svojho denníka a tak, ako ju líči jej blízki. 6/10 ()

Helixus 

všechny recenze uživatele

Velmi povedené vyprávění o dramatickém životním příběhu modelky-rebelky...Celkem decentní, obyčejné zpracování neurazí, spíš naopak...Celý film stojí na perfektním hereckém výkonu hlavní herečky a neobyčejném pravdivém příběhu ženy s krásnou tváří a duší dítěte ve velkém světě show-businessu...Angelinu jsem takhle hrát ještě neviděl, opravdu velmi dobrý výkon a hlavně jí to neskutečně sluší, za což musím přidat i tu pátou hvězdičku :) ()

Reklama

Sokkk_y 

všechny recenze uživatele

Gia je podle mě jeden z nejlépe natočených životopisných snímků. Je to sice malý, nenápadný film, ale jeho hlavní myšlenka je plná naléhavosti a bezmocnosti.... Nádherná Angelina Jolie si tímto výkonem upevnila pozici jedné z nej hereček sídlící v Hollywoodu. Občas jsem si myslel, že natáčí opravdový život Giy a ne jen rekonstrukci.__Gia Marie Curangi je odstrašující případ drog, ale zároveň dokazuje, že i takovéhle problémy se dají řešit. Řešit ale jen s pomocí vůle. A pak, že slavní to mají lehké... ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Film, který mě skoro uspal k smrti. Přiznávám, asi jsem zaujatý - jednak jsem nikdy nepropadl kultu Angeliny Jolie, aktuálně 2. nejpopulárnější herečky na ČSFD (jediný dobrý film, ve kterém podle mě kdy hrála, byla Výměna, a jako žena se mi vyloženě nelíbí, ty její olbřímí rty mi přijdou vyloženě odpudivé, a celkově je to podle mě herečka, u níž její osobní život dalece převyšuje ten pracovní, což jen podtrhuje můj nezájem o ni), a za druhé jsem nějak nepochopil, proč vlastně tento film vzniknul - na titulní postavě mi nepřišlo nic zajímavého a celkově mi přijde myšlenka točit životopisné filmy o nějakých modelkách absurdní. Ten film je jen další variací na stokrát viděné schéma postupně řízené sebedestrukce, s předem známým koncem a nezbytným puncem varování navrch. Když si k tomu přičtu laciné televizní provedení a děsivě špatný český dabing, v němž jsem film zhlédl, nemohu se za sebe ubránit údivu, proč z toho bylo tolik lidé unešeno (pokud tím důvodem tedy nebyl Joliin full frontal). Absolutně zbytečný, nudný a dokonale předvídatelný film, který je možné s ledovým klidem ignorovat. ()

Luciana 

všechny recenze uživatele

Živoucí, sexy, divoká, s nevyhraněnou sexualitou a lehkými sklony k sebedestruktivitě. Taková byla nejen Gia (celým jménem Gia Marie Carangi), ale donedávna i její (filmové) druhé já - Angelina Jolie (tuhle divoženku zklidnilo až mateřství). Role Gii byla pro tehdy nepříliš známou herečku nejen velkou výzvou, ale především zatěžkávací zkouškou z které se dostávala bezmála rok, natolik ji úloha ztroskotavší modelky vyčerpala. Nutno podotknout, že tento vcelku povedený snímek, zachycující jak vzestup tak tvrdý pád modní ikony let osmdesátých, obsahuje i několik velmi žhavých (nejen lesbických) erotických scén, ve kterých Angie odhalí téměř vše. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (10)

  • Angelina Jolie (Gia) řekla o Gie Carangi: „Když je volná a sama sebou, je neuvěřitelná. To je ta tragédie jejího příběhu. Myslíte si: ,Sakra, vždyť nepotřebovala drogy, to ona byla droga.‘“ (TheRay97)
  • Ve filmu sice nikde vidět podobizna skutečné Gii M. Carangi není, nicméně na dvou verzích originálního plakátu k filmu je  její obličej zachycen. (dickens)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno