Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Nahá míle

  • USA American Pie Presents: The Naked Mile (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Erik Stifler je možná jediným Stiflerem, který ukončí střední školu a bude stále panic. Sice má přes dva roky přítelkyni Tracy, ta se ale ještě na sex necítí připravená. Jednoho dne se Tracy rozhodne, že se s Erikem pomiluje, sejdou se v suterénu jejich domu, ale téměř v nejlepším je překvapí Tracyin otec. Eric zase o panictví nepřišel a Tracy se vrátí ke svému názoru o nepřipravenosti na sex. Eric usoudí, že už to takhle dál nejde, a proto se s kamarády Ryanem a Grahamen zúčastní nechvalně známého závodu Nahá míle, při kterém musí přeběhnout školní dvůr bez oblečení. Každý z kamarádů si najde přítelkyni a také Eric se začne bavit s půvabnou blondýnkou Brandy. Přesto ale stále myslí na Tracy, a dokonce jí zavolá. Ona mu však opakuje, že tenhle víkend si může dělat, co chce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (300)

Sayko 

všechny recenze uživatele

Jak otřesný film to může být? Vzhledem k tomu, že si film propůjčil jen jméno, pana Levensteihna a spoustu prdelí (zásluhou Erika Lindsayeho), tak je to vážně dost otřesný. Tahle série zakládá na vtipu a sexu. Sex a vše kolem něj tu byl, ale vtipný to bylo tak prvních 20-25 minut. Utahovat si z trpaslíků je sranda, ne že ne, ale opakovaný vtip není vtipem.. Na začátku jsem se, i když s otřesnými herci, skvěle bavil, ale ke konci už to bylo ohrané a nudné. Horší než předchozí. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Jedna * za trpazlíkov, inak sračka na pohľadanie, ktorú bohužiaľ nezachránia ani tie holé ženské čo tam furt pobehujú a nezachránilo by ju v mojich očiach snáď ani to, keby tam pobehoval môj guru Woody Allen...:) Prehliadka vrcholne odporných "provokačných" ksichtov, pri ktorých sa aktivujú moje latentné agresívne sklony a scén, ktoré tu už boli snáď tisíckrát...American Pie 6 bojkotujem!:) ()

Reklama

boshke odpad!

všechny recenze uživatele

Prci prci prcičky 4, 5 a 6 patří k tomu nejhoršímu, co se mi kdy dostalo do spárů. Bylo mi jasné, že si filmy neudrží kvalitu prvních tří dílů, jejichž úroveň byla více méně konstantní, ale takový sešup jsem nečekal. Z hlavních hrdinů nezůstal nikdo (asi četli scénář), sem tam se mihne pouze pan Levenstein. S předchozími díly to nemá zhola nic společného (krom skutečnosti, že hlavními postavami jsou Stiflerovi bratranci), a tak se filmy pouze vezou na známém názvu, aby o ně někdo alespoň kopl. Už čtyřku jsem měl problém dokoukat, taková to byla slátanina, ale byl jsem pevně rozhodnut prokousat se až na konec série. Řada přátel totiž básnila o koním spermatu a o šestém díle všeobecně jako o skvělé zábavě (nevím, jestli viděli ten samý film, co já). Pětka je z tohoto tria nejzdařilejší, dá-li se to tak vůbec říct. Ta nabízí alespoň minimální děj, i když čehokoli vtipného je tu, jako u "sourozenců", jako šafránu. Šestka, dorážející celou sérii, se už o příběh ani nesnaží (možná, že je to tak dobře) a sází pouze na přehlídku pěkně rostlých, mladých, spoře oděných dívek. A vtípek s koním spermatem byl dle očekávání velmi "duchaplný"... 0% ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nejhorší díl ze všech doposud natočených Prciček (4 díly) i JakoPrciček (4 díly). Zpočátku tam jsou možná 2-3 situace k pousmání, ale pak se začnou množit tak neskutečně NEVTIPNÝ trapácký scénky, že už člověk jen kroutí hlavou a má sto chutí to ihned vypnout. Nakonec jsem to protrpěl až do konce, který je vrcholem všeho. Navíc ta (love)storka je taky naprosto k nevydržení. Předchozí (čtvrtý) díl, tedy první "jakoprcičkovský", byl v porovnání s tímto skvělý. 25% ()

Mikeel 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejvtipnější díl z celé série prciček. Když se někdo jde dívat na takovýhle film, musí brát v potaz, že to je typická americká, teenagerovská komedie, která nemůže být brána vážně. Já jsem se vážně dobře bavil, přišlo mi to vtipné. Jistě, ve své podstatě je to strašně primitivní a ubohé, ale na odreagování je to dobré. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v kanadských městech Toronto a Hamilton. (Sufferer)
  • Když je Stifler (John White) v nemocnici a vypráví klukům o Nahé míli, tak drží v jednotlivých záběrech puding střídavě v levé a pravé ruce. (SONY_)
  • Michiganská univerzita každý rok pořádá akci „Naked Mile Run“, tedy „Běh Nahé Míle“. Obvykle se koná poslední den jarního semestru. 21. dubna roku 1998 na ní přišel rekordní počet lidí. Místní policie odhaduje počet účastníků na 1 500. (Wade)

Reklama

Reklama