Reklama

Reklama

Hellsing

(seriál)
  • Velká Británie Hellsing Ultimate
Japonsko, (2006–2012)

Předloha:

Kóta Hirano (komiks)

Hudba:

Hajato Macuo

Hrají:

Fumiko Orikasa, Steven Brand, Norio Wakamoto, Takehito Kojasu, Unšó Išizuka, Wataru Takagi, Júdži Ueda, Micuki Saiga, Hiroši Naka, Šó Hajami, Osamu Saka (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

"Hellsing organization", Londýnská agentura pro potírání nemrtvých vlastní velmi účinnou zbraň. Čistokrevného upíra jménem Alucard. Mladá policistka Seras Victoria se při jedné zásahové akci potká s Alucardem, který ji "zachrání" život tím, že ji promění v upíra a příjme do agentury Hellsing. Tam pod vedením jejich šéfky Sir Integry Hellsing vedou válku nejen proti upírům a ghoulům. První dva díly rekapitulují části děje ze série HERUSHINGU a od třetí části se rozvijí nový příběh s novými nepřáteli. (Crowen)

(více)

Recenze uživatele Vykuk k tomuto seriálu (3)

Hellsing IV (2008) (E04) 

Jak se to skvěle rozjíždělo, co se tam připletli nácci, zase to upadá. Mám obavu, že už to lepší nebude, uvřéskaná mánička s neskutečně stupidní ultrasuper bambitkou mluví za vše. Škoda, ale uvidíme, koukat budu dál.. ()

Hellsing VII (2009) (E07) 

Asi nejlepší díl zatím, sice jako všechny ostatní zbytečně roztáhané, ale u toho jsem u jap. animáků zvyklý. Hektolitry krve, solidní napětí a taková bizardní, leč sympatická romantika. Škoda Bernadotteho, tak nějak jsem doufal, že se udrží, ale zas by to nemělo takový šmrnc:) ()

Hellsing IX (2012) (E09) 

No.. každý díl této série mi přijde jako jeden a tentýž. Jako joo, je to dobré, sladce a nezvykle krvavé, má to takový chytlavý árt, má to jiskru. Ale zároveň je každý díl nehorázně roztáhaný neboli, to co by se dalo nacpat do 15ti minut, oni roztáhnou na 45. Tento díl mě navíc ničím nezaujal, nijak zvlášť nebavil, seriál už by měl skončit - doufám desátým dílem a bylo by to tak akorát, abych si o něm zachoval dobré mínění. ()

Reklama

Reklama