Reklama

Reklama

Hellsing

(seriál)
  • Velká Británie Hellsing Ultimate
Japonsko, (2006–2012)

Předloha:

Kóta Hirano (komiks)

Hudba:

Hajato Macuo

Hrají:

Fumiko Orikasa, Steven Brand, Norio Wakamoto, Takehito Kojasu, Unšó Išizuka, Wataru Takagi, Júdži Ueda, Micuki Saiga, Hiroši Naka, Šó Hajami, Osamu Saka (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

"Hellsing organization", Londýnská agentura pro potírání nemrtvých vlastní velmi účinnou zbraň. Čistokrevného upíra jménem Alucard. Mladá policistka Seras Victoria se při jedné zásahové akci potká s Alucardem, který ji "zachrání" život tím, že ji promění v upíra a příjme do agentury Hellsing. Tam pod vedením jejich šéfky Sir Integry Hellsing vedou válku nejen proti upírům a ghoulům. První dva díly rekapitulují části děje ze série HERUSHINGU a od třetí části se rozvijí nový příběh s novými nepřáteli. (Crowen)

(více)

Recenze uživatele Hapretor k tomuto seriálu (4)

Hellsing I (2006) (E01) 

Vtipné v pár momentech - jinak pro mě zmatené a spíš debilní ... ()

Hellsing II (2006) (E02) 

Brutální přečervenalá blbost ... ale na zabití času ok ... pokrok k lepšímu od jedničky ... ()

Hellsing III (2007) (E03) 

jak tak pokračuji v dívání musím "říci"... přemrštěně brutální, nudná břečka, co nedává v celku smysl ... Japonci jsou blázni ... nenechám si tím vymývat mozek ... blábol ... dal jsem tomu šanci ... nebudu se trápit ... ()

Hellsing IV (2008) (E04) 

jak tak pokračuji v dívání musím "říci"... přemrštěně brutální, nudná břečka, co nedává v celku smysl ... Japonci jsou blázni ... nenechám si tím vymývat mozek ... blábol ... dal jsem tomu šanci ... nebudu se trápit ... dál už na toto kašlu ... ()

Reklama

Reklama