Reklama

Reklama

Hellsing

(seriál)
  • Velká Británie Hellsing Ultimate
Japonsko, (2006–2012)

Předloha:

Kóta Hirano (komiks)

Hudba:

Hajato Macuo

Hrají:

Fumiko Orikasa, Steven Brand, Norio Wakamoto, Takehito Kojasu, Unšó Išizuka, Wataru Takagi, Júdži Ueda, Micuki Saiga, Hiroši Naka, Šó Hajami, Osamu Saka (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

"Hellsing organization", Londýnská agentura pro potírání nemrtvých vlastní velmi účinnou zbraň. Čistokrevného upíra jménem Alucard. Mladá policistka Seras Victoria se při jedné zásahové akci potká s Alucardem, který ji "zachrání" život tím, že ji promění v upíra a příjme do agentury Hellsing. Tam pod vedením jejich šéfky Sir Integry Hellsing vedou válku nejen proti upírům a ghoulům. První dva díly rekapitulují části děje ze série HERUSHINGU a od třetí části se rozvijí nový příběh s novými nepřáteli. (Crowen)

(více)

Recenze uživatele Prochy38 k tomuto seriálu (11)

Hellsing (2006) 

Hodnotím před zhlédnutím posledních dvou dílů. 9tý odkládám, protože dle zpráv 10ka bude až v srpnu, a to by pro mě znamenalo 4 měsíce čekání. Stejně to nevydržím. Moc nechápu, proč jsou jednotlivé díly na CSFD rozděleny, ale asi to je fuk. Hellsing Ultimate ve vizuálu trochu klopýtá za původním seriálem, protože zde mají ve zvyku sem tam vrazit scénu s trochu jinou animací, a ta je teda ku zblití... Naopak po prvních třech dílech, které tak nějak sjely původní seriál, se dost dobře rozvinula dějová linie a nemá to chybu. Sice mi ten užvaněný fašistický vůdce leze na nervy, ale o to více si užívám Alucardův masakr jeho řad. Ceras je nádherná ženská a koukat se na ni dá pořád. Těším se na poslední dva díly a rád pak doplním komentář. Upřímně nevěřím, že by měly vliv na mé hodnocení, ale uvidíme... ||||||| Na hodnocení vliv teda fakt nemá, ale koncem tato série slábla. Bohužel. A závěr byl opět v Pokemon-verzi, takže úplně pokažený.... škoda. ()

Hellsing I (2006) (E01) 

Whaw. Tak tohle jsem nečekal. Začíná to stejně jako původní seriál, což určitě není na škodu! Je to mnohem propracovanější, protože jisté události jsou předhozeny právě pro ty, kdo seriál sledovali a všechno jim dojde. Tato série se zaměřuje právě na části, které seriál pomíjel. Výborné! Těším se už teď na další díl! Jen! A musím to říct, i když to na moje hodnocení nemá vliv, ta animace! Naštvalo mě to, a hodně! Děláte z toho dětský seriál, a to je trapné. Vážná scéna, krev a maso všude možně a Victoria hodí obličej jak z reklamy na sunary! To mi asi vadí jediné. Mrzí mě, že se mi nedaří sehnat díly v původním znění, ale v angličtině. ()

Hellsing II (2006) (E02) 

A vesele pokračujeme dál! Nemá to chybu! Kromě těch úletů v obličeji V. Ceras. Dokonalý další díl. Stále se držíme seriálové předlohy, ale to už musí brzy skončit! Hudba je opravdu dokonalá! ()

Hellsing III (2007) (E03) 

Whaw! A je to tady! OVA se odklonil(a) od původního seriálu a jde si svou cestou. Alucard se nám ukáže ve světle, ve kterém ho zatím neznáme. Parádní nářez! Tak jen tak dál! ()

Hellsing IV (2008) (E04) 

Co dodat?! OVA pokračuje ve velkém stylu a já hltám díl za dílem. Tady ale bylo strašně moc keců! Proto o * méně. Jinak paráda jako vždy. Fašistická kočka s dvoumetrovým kvérem neměla chybu! ()

Hellsing V (2008) (E05) 

Absence Alucarda je jasně znát a V. Ceras tím spíše!! Ale ke konci dílu a navždy získávající mé sympatie dorazily složky Iškariotu s parádním Alexanderem Andersonem a jeho dvěma kočkami! Parádní řež na závěr a předchozí výborné zpracování demolice Londýna! Jeden z nejsilnějším dílů zatím.... ()

Hellsing VI (2009) (E06) 

Zatím asi nejakčnější díl OVA. V. Ceras byla v tomto díle dokonalá. Už jsem to zmínil předtím, ale tady to bylo ještě víckrát a fakt mi to vadí! Proč tento seriál takto zprznili těmi trapnými pasážemy, kdy se změní animace na ryze dětskou a veškerá vážnost situace jde s prominutím do hajzlu?! Fakt mi to vadí. Seriál to hazí dolů... Jinak tento díl jeden z nejlepších. ()

Hellsing VII (2009) (E07) 

Geniální díl! Po 6ce další, který má fakt grády. V. Ceras se tentokrát ukázala v dokonalém světle a předvedla se jak dosud ne. Parádní akční podívaná. Jen mi vážně začíná hodně chybět Alucard! Ale tento díl neměl chybu! Fakt hodně hodně dobré! Od 5ky na to konečně koukám v japonštině a není lepší hlas, než nasraná Ceras v originále! Fakt paráda! Hop na další díl! ()

Hellsing VIII (2011) (E08) 

Famózní návrat Alucarda na scénu! Alexander Andersson mě ztrochu zklamal, čekal jsem, že to zvládne lépe. Sexy Ceras už by si mohla nechat narůst ruku :). Velkolepá řežba, která tentokrát ještě posílila v hudbě! Fakt paráda! Do dalšího dílu se mi moc nechce, protože ten poslední je pak, co jsem tedy zaslech, až v srpnu... Ale asi to nevydržím.... ()

Hellsing IX (2012) (E09) 

A spějem kavlitnějším a kvalitnějším dílem ke konci. Opět parádní akce i hudba. Alucard bezchybný, Seras sexy, Integra se rozjíždí. Paráda. Už teď se nemohu dočkat! ()

Hellsing X (2012) (E10) 

Je to trochu škoda. Dlouho jsem na poslední díl čekal. Je to samože moje chyba, páč jsem se celé sérii dostal, když vyšla 9ka. Ale celou dobu to mělo fakt atmosféru, dynamiku a sílu. Ten poslední díl mi přišel asi nejslabší. Alucard skoro vůbec, Ceras taky. Hodně, hodně, hodně keců.... škoda. Bylo to super, epické finále, ukončení, vysvětlení, skvělé, ale tak nějak jsem asi čekal víc. ()

Reklama

Reklama