Reklama

Reklama

Hellsing

(seriál)
  • Velká Británie Hellsing Ultimate
Japonsko, (2006–2012)

Předloha:

Kóta Hirano (komiks)

Hudba:

Hajato Macuo

Hrají:

Fumiko Orikasa, Steven Brand, Norio Wakamoto, Takehito Kojasu, Unšó Išizuka, Wataru Takagi, Júdži Ueda, Micuki Saiga, Hiroši Naka, Šó Hajami, Osamu Saka (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

"Hellsing organization", Londýnská agentura pro potírání nemrtvých vlastní velmi účinnou zbraň. Čistokrevného upíra jménem Alucard. Mladá policistka Seras Victoria se při jedné zásahové akci potká s Alucardem, který ji "zachrání" život tím, že ji promění v upíra a příjme do agentury Hellsing. Tam pod vedením jejich šéfky Sir Integry Hellsing vedou válku nejen proti upírům a ghoulům. První dva díly rekapitulují části děje ze série HERUSHINGU a od třetí části se rozvijí nový příběh s novými nepřáteli. (Crowen)

(více)

Recenze uživatele darthvader77 k tomuto seriálu (10)

Hellsing I (2006) (E01) 

První díl je jen takový rekapitulační se spoustu nových informací a upřesnění pravidel tohoto světa. Navíc je tu úplně nová boží animace, skvěle nasnímané akční scény a mrazivý závěr, který navnadí na nové díly. ()

Hellsing II (2006) (E02) 

Děj se posouvá opět jen v rámci seriálu z roku 2001, zároveň ovšem dodává nové a velice důležité informace, které ovlivňují příběh(čipy) a konečně nastíní kdo, je ten, co tahá za nitky a kdo stojí za umělými upíry. Ty vraždící scénky v podání bratrů Valentineových lahůdka, ghúlové my přišli děsivější s očima, co měli v původním seriálu, leč mi z nich leze mráz po zádech. No a zpracování Luka Valentina Alucardem je vizuálně nejpůsobivější scéna, celého tohohle dílu. Ceras se tu pořádně rozjede, až je dívakovi líto, že ji Integra přeruší. Millenium závěr boží!!!!!!!!!! A ten vizuál. ()

Hellsing III (2007) (E03) 

Hellsing konečně vykročil mimo hranice seriálu. Zjistilo, že nackové pod záštitou jeho Svatosti před padesáti lety zdrhli do jižní Ameriky a Alucard se proto rozhodl, že je čas, aby ho lépe poznali i v Brázilii a tak se v doprovodu Ceras vyráží ve velkém stylu zařádit do zahraničí. No a že zařádil ve velkém stylu masakr policejní jednotky a telefonát s Integrou opravdu výborné. Souboj Alucard vs Tubalcain Alhambra výborný. Stejně tak jako turisti mezi Andersonem a Alucardem :D. No a když nackové začnou vytahovat zeppelin, nezbývá než napálit pět hvězd a pustit další díly. ()

Hellsing IV (2008) (E04) 

Opera při takovémhle masakru? Nu, proti gustu, žádný dišputát, tak i tento díl jsem si skvěle užil. Alucard urobil s Rip Van Winkie krátký dlouhý krvavý proce. Nacisté preventivně pročistili svoje řady než vyrazí robit bengál do Anglie. Flotila zeppelinů se značně rozšířila. Vyhlašení války feels good, především setkání Alucarda s královnou. ()

Hellsing V (2008) (E05) 

TOHLE JE VÁLKA!!!!!!!!!!!!!! Zrada uvnitř britské armády a odstřihnutí Alucarda od domova, vytvořili perfektně příležitost, aby náckové pod vedením šíleného majora za zvuku jeho projevu o významu války a jeho lásky k zabíjení. Začátek s Willisem takový divný(i když narážka na Patý element potěšila). Každopádně začal masivní útok na Londýn, bombardování, ulice jsou plné krve. Penwoodovo středisko taky napadeno. Obrovský průser. Nejlepší je ovšem závěr s Iškariotem. ()

Hellsing VI (2009) (E06) 

Opravdu masakr, bílý dům hoří, Londýn taky, Alcuard stále daleko. Nejhorší je to kolem 9. křížové výpravy a Maxwella. Prostě drsný a drsnější. Iluze fakt, kulervoucí. Ten vizuál nádhera. No a Ceras Victoria v mých očí po tomhle dílu taky stoupla. ()

Hellsing VII (2009) (E07) 

Hellsing VII: Ceras vrací úder, prostě dokonalé. Dozvíme se o její velmi drsné minulosti a Hellsing v mých očí zase jednou stoupnul. ()

Hellsing VIII (2011) (E08) 

Síla ve všech směrech. Alucard se vrátil a vše to zkrotil. Ten konec byl krutý a já se o Alucarda fakt bál. ()

Hellsing IX (2012) (E09) 

Walter je zrádce, kruťárna a velmi smutné. Celý duel, ještě prostě závěr se vším všudy. A Alucardova minulost hodně krutá. ()

Hellsing X (2012) (E10) 

Skvělý závěr celé série, úžasné doposlední minuty. Přese všechno mi Waltera bylo líto. Co se týče konce, tak není nad happy end. :D ()

Reklama

Reklama