Reklama

Reklama

Hellsing

(seriál)
  • Velká Británie Hellsing Ultimate
Japonsko, (2006–2012)

Předloha:

Kóta Hirano (komiks)

Hudba:

Hajato Macuo

Hrají:

Fumiko Orikasa, Steven Brand, Norio Wakamoto, Takehito Kojasu, Unšó Išizuka, Wataru Takagi, Júdži Ueda, Micuki Saiga, Hiroši Naka, Šó Hajami, Osamu Saka (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

"Hellsing organization", Londýnská agentura pro potírání nemrtvých vlastní velmi účinnou zbraň. Čistokrevného upíra jménem Alucard. Mladá policistka Seras Victoria se při jedné zásahové akci potká s Alucardem, který ji "zachrání" život tím, že ji promění v upíra a příjme do agentury Hellsing. Tam pod vedením jejich šéfky Sir Integry Hellsing vedou válku nejen proti upírům a ghoulům. První dva díly rekapitulují části děje ze série HERUSHINGU a od třetí části se rozvijí nový příběh s novými nepřáteli. (Crowen)

(více)

Recenze uživatele blade23mc k tomuto seriálu (5)

Hellsing I (2006) (E01) 

Tohle jsem viděl dřív než seriál menším nedopatřením a trochu mě pak zklamaly úvodní díly seriálu, které v tomhe Ultimatu byly. Každopádně tedy parádní rozjezd a parádní podívaná. Většinu jsem popsal v komentu u seriálu, takže tu nemám, co dodávat jen, že je tohle prostě větší nářez. 80% ()

Hellsing II (2006) (E02) 

Mnohem povedenější než stejný díl v seriálu, víc akce, krve a pěknějších barev, hlášky padaly více méně stejně a dějově se to až na detaily a na to, že to vede někam dal než v seriálu, neměnilo. Postavy se chovají téměř totožně až možná na Lady Integru, která je oproti seriálu místy trochu víc citlivější a ne taková ledová královna. 80% ()

Hellsing III (2007) (E03) 

Pořádně krvavý díl s pořádně rozjetým Alucardem a jeho chuti po boji a krvi, překvapilo mě rozhodnutí Intergry, ale díky němu měl tenhle díl takový grády, navíc se to okořenilo občasnou vtipnou scénkou s Viktorii, takže tady u tohohle dílu dávám plno. Parádní řežba a final fight peckovej, jsem zvědavý, co náš hlavní upír ještě předvede za umění a s čím příjdou Náckové.. 90% ()

Hellsing IV (2008) (E04) 

Tenhle díl je trochu slabší o proti tomu, co a jak to probíhalo v dílech předchozích. Je tu až moc debatování a opakování se toho, jak někdo někomu nějak pořádně natrhne prdel... krve bylo zase dosti, ale nějakého pořádného fightu jsem se tu nedočkal, všechen boj tu byl shrnut asi v páru minutách, což mě trochu zklamalo a snad další díl to napraví..60% ()

Hellsing V (2008) (E05) 

No další díl a taky nic extra peckového až na tu libovou hudební vložku při ničení Londýna a vraždění nevinných obyvatel..to byla celkem podívaná. Až na Walterovo vyvraždění tam nějaký ten pěknější boj nebyl. Anderson se mi zdá čím dál víc šílenější a doufám, že brzo zkape. Victoria mi tu i trochu chyběla... 60% ()

Reklama

Reklama