Reklama

Reklama

Prokletí domu slunečnic

  • USA The Messengers (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodina Solomonových se přestěhuje na zchátralou slunečnicovou farmu. Jak farma začíná po letech chátrání ožívat, rodina zaznamenává nepříjemné a alarmující změny v chování svého otce. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (324)

tombac 

všechny recenze uživatele

Ač napakovaná všemožnými horrorovými klišé, drží si americká Pangovka hodinu svižné tempo a je alespoň ideální na strašení našich drahých poloviček. Jenže pak přijde stupidní zvrat a veškeré předchozí duchařské blbnutí (několik bafaček je zdařilých) pozbyde jakéhokoliv smyslu. A téměř veškerý positivní dojem z nejnovějšího Pangovic dílka je v tu ránu fuč. Výrazný audiovizuál asi zapomněli Pangové v Hong Kongu (potažmo Thajsku) a Prokletí domu slunečnic lze bez problému zaměnit za standardní americký horrorový produkt á la 3:15 zemřeš. Do výborného Oka či hodně slušné Ab-normal Beauty má na hony daleko. Tak tohle, milí Pangové, tohle tedy ne! Aby to nestačilo, tak Pangové si v Americe remakují jeden ze svých nejlepších thajských filmů, Sniper z Bangkoku. Po Prokletí domu slunečnic se obávám, co z toho vyleze. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Takže takhle, 13 duchů bylo lepších, a to ani "třináctka" nestála za moc. Blbý herci, trapný bílý panďuláci a vniveč vyšla i snaha vyděsit diváka traktorem. Nájezd vran byl k popukání, spousta věci nevysvětlena (například jestli je zdroj prokletí v tom domě nebo prostě jenom někomu hráblo a jakou funkci krom nečekanýho zjevování měl záhadný stařík?). Prostě film selhal po všech stránkách a k hororu nikdy ani nepřičuchnul. Alespoň ale můžeme vidět x-tou variaci na bílýho smraďocha s černýma vlasama, co straší. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Bratři Pangové si mě před lety získali filmem The Eye. Celkem zajímavej byl i scénář k filmu Omen jenž ale režíroval T. Kamuttmanoch. Poté jsem na ně nějak zapomněl. Je to nejspíš i tím, že duchařiny už tak moc nevyhledávám. Poslední dobou jen kvůli manželce. A i tentokrát chtěla nějakou duchařinu nebo něco u čeho by se mohla bát. A já si vzpomněl na tyto bratry. Zabrousil jsem teda do jejich filmografie a protentokrát vybral Prokletí domu slunečnic. Při sledování mi ale film přišel jako bych ho už viděl. Nepamatoval jsem si z něho ale skoro vůbec nic. Takže ho hodnotím až teď. Co k tomu dodat. Mě už tyhle duchařiny prostě  neberou tak jako kdysi. Nejspíš je to tím že už je to všechno dokola a lekačky na mě absolutně nefungujou. Manželka byla asi spokojená. Mě to sice neurazilo ale ani nenadchlo. Bratři Pangové mi tentokrát naservírovali slušnej průměr. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Zaujala mne upoutávka na tento horror, kde se říkalo, že duchové nemusejí strašit pouze v noci, ale také přes den. A že většina akcí se děje uprostřed slunečného dne! Tak jsem si říkal, že to musím vidět! ++++++++++++++++++++ A můj dojem ? Skvělé herecké obsazení, pěkné prostředí, slunečnicové pole, starý dům, temný sklep...... až na konci se dozvíte, že ti duchové nejsou zlí, ba naopak varují vás před neštěstím. Filmu nechybí napětí, efekty a zvuk je opravdu na úrovni. jednou větou : "Jsem rád, že jsem ten film viděl"! A všem ho doporučuji! ()

imf 

všechny recenze uživatele

Bez nápadu a bez šťávy. Pangové možná zvládají hezké obrázky a Kristen Stewart je kočka k pohledání (i když by jí spravilo figuru pár hamburgerů :), ale duchové v tomhle filmu jaksi nemají do čeho píchnout a chovají se vyloženě dementně. Jakýkoliv strach je náhle pryč a vy kroutíte hlavou nad tím, kam se děj-neděj vlastně ubírá. Tu a tam do něj zasáhnou havrani, traktůrek na setrvačník nebo potulný realitní agent. Příliš málo rozptýlení i na skromnou osmdesátiminutovou stopáž. (30%) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (5)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 48. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Postava chlapca Michaela Rollinsa je hraná dievčaťom - Jodelle Ferlandovou. (rador)
  • Dveře do sklepa mají v různých scénách různé umístění. Jednou jsou na konci chodby, podruhé zase na levé straně chodby. (CjKukis)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno