Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Taxi 4 je čtvrtou částí slavné automobilové ságy Taxi napsané Lucem Bessonem. Všichni hlavní herci trilogie Taxi se vrací ke čtvrtému opusu – taxikář Samy Naceri, nešikovný policajt Frédéric Diefenthal, komisař Bernard Farcy, jehož role zaujímá v tomto díle mnohem významnější post než u předchozích dílů. Rovněž se vrací Emma Wiklund (dříve Emma Sjöberg) a Edouard Montoute, stejně tak i režisér Gérard Krawczyk, který stál u zrodu Taxi 2 a 3. Jediná Marion Cotillard, hvězda třech předchozích filmů, se natáčení čtyřky nezúčastnila. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (305)

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Ještě že v této sérii Daniela hraje pořád ten samý herec, jinak bych si to nepustil. Bohužel ale jak u Francouzů bývá pravidlem, tak každý další díl bývá slabší jak ten předchozí. Zde už jde jen o natahovanou sérii, kde vlastně už není co vymýšlet nového a pořád jde o rychlého Taxíka, který všem natrhne prdel. Další díl už spíše ne, než ano. 50% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Tak a máme tu další díl populární francouzské série a jelikož už předchozí díl nestál za nic nedalo se od tohoto dílu očekávat nic jiného. A taky, že ne. Hlavní hrdina sice změnil obstaróžní 406 na krásnou 407 ale z filmu se úplně vytratila akce (už neočekávejte žádnou pořádnou automobilovou honičku jako tomu bylo v prvních dílech) a film přešel do "komediální" části. Avšak to, že přešel do komedie ještě neznamená, že bude film vtipný. A to opravdu není. Celý film se snaží fungovat na faktu, že když budou policisté vykresleni jako maximální tupci bude to divákům připadat vtipné. Ale podle mě humor, který film nasadil nemůže rozesmát nikoho s IQ tak nad 70 a nezáchrání to ani závěrečné parodování Zjizvené tváře. Doufám, že už na nás tvůrci nevybalí další díly. ()

Reklama

prome 

všechny recenze uživatele

Prvni taxi bylo v pohode a vtipne... Dvojka se jeste dala, i kdyz chyby byly uz ve vetsi mire ... trojka jeste horsi ale jeste stale obsahovala par dobrych vtipu a veci.... ale tenhle dil je uz cerpani penez ze zabehle znacky. Film neobsahuje skoro zadny vtip a celou dobu jsem si rikal tohle tady uz bylo. A nejvice me sklamali ze vymenili peugeota 406 za tohle auto ktere vypada jako auticko z obchodu. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

No tak chtěl jsem dát o * více, ale přece jen Taxi 3 bylo lepší. Neřekl bych zábavnější, ale celkově na vyšší úrovni. Problém vidím teda hodně ve scénáři, ale taky, v tom, že v předchozích dílech to bylo o francouzské "policii" a hlavně o Taxi(což vypovídá v názvu), ale tady to je naopak. Zaměřuje se to především na pěkně hloupé, ale i vtipné Marseillské policisty a taxíku si užijete pramálo. Naceri s Diefenthalem pořád skvělí. Jen to také trochu přehnali s komisařem Giberém(Farcy). Dali mu až moc prostoru, a tak jsou jeho hlášky, o to méně cennější. 49% bych nechal, ať to je těsně pod vrcholem 50%. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Nejsem sám kdo tvrdí, že Taxi-série měla s trojkou skončit, a čtyřka už nikdy neměla vzniknout. Sice možná (svojí první scénou) přiláká i jiný druh publika (fotbalové nadšence), ale i ti po čtvrthodině zklamaně odejdou. Na taxík i jeho řidiče Daniela Moralese (Samy Naceri) nějak ve filmu nezbyl prostor, neboť veškerá stopáž byla věnována stupiditě komisaře Giberta (Bernard Farcy) - ale jak jsem psal již u minulého dílu, inspektor Clouseau je jen jeden. Doufám že nad pětkou už nikdo ani nepřemýšlí, neboť - jak tak na to koukám, v dané sestupné tendenci celé série mi nějak došly hvězdičky ... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (13)

  • V tomto díle řídí taxikář Daniel (Samy Naceri) tehdy nový Peugeot 407, který nahradil starší model 406 z předchozích dílů. (korbitch22)
  • Ani jeden z hercov z celej série nepochádza z Marseille. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama