Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Randy Daytona (Dan Fogler), byl okouzlující a slavný ping-pongový šampión. Jeho kariéra skončila, když se po vraždě otce zhroutil na olympiádě. Po čase je kontaktován FBI s žádostí, aby infiltroval nebezpečnou ilegální ping-pongovou organizaci. Jejím bossem je vrah jeho otce, nádherně odporný a zlý Feng (Christopher Walken). Ten pořádá tajný nezákonný turnaj v ping-pongu, kde jediným pravidlem je, že žádná pravidla nejsou. V sázce je život a smrt, ale Randy je tentokrát připraven zasmečovat...

Roli nelítostného bosse Fenga si užívá jeden z nejslavnějších hollywoodských záporáků Christopher Walken (Oscar za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli v dramatu Lovec jelenů, nominace na Oscara za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli ve Spielbergově krimi komedii Chyť mě, když to dokážeš). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Firebug 

všechny recenze uživatele

Viděno tak na půl oka na COOLu. Měl bych asi problémy, věnovat tomu plnou pozornost, ale pokud máte něco požito, může to být bžunda. Pár forků mě pobavilo, ale přišlo mi to celé trošku degradované hereckými výkony Foglera a toho chlápka, co se snažil hrát slepce. Nevím do jaké míry to byla zásluha dabingu, ale zjišťovat to určitě nebudu. Řekl bych, že je to cílené na o něco mladší publikum, než jsem já... ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Dost šílená komedie, která by se možná vzdáleně mohla porovnávat s Vybíjenou. Ovšem tam, kde na mě ve Vybíjené humor působil, tak tady nic. Pár fórů je nadprůměrnejch, ale velký procento jich taky vyšumělo do prázdna. Ani herecký obsazení nic moc- neni tu nikdo (s výjimkou Terryho Crewse a jeho skvělym představení při cestě ke stolu na zápas) kdo by mě vyloženě zaujal a film táhnul. Malý ovšem bezvýznamný plus za hudbu Def Leppard. 50 % Oblíbená část- Foglerova hláška po výhře nad Drakem a obstoupení bandou mizerů ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek "Skóruj" vypráví příběh o Randym Daytonovi, což byl nadějný talent, možná nejlepší hráč na světě, který ale doplatil na to, že jeho otec (mimochodem Robert Patrick, kterého teď vidím velmi často, např. "Ganster Squad - Lovci mafie" nebo "Jayne Mansfield's Car") si vsadil. Celá jeho kariéra jde do háje, tatík umírá a my se posouváme o devatenáct let dál, abychom zjistili, že Randy je loser, který se snaží uživit v kabaretní show. Naštěstí mu osud přeje a nepřeje zároveň. Ze show je vyhozen, ale objevuje se člověk, který ho má zase přivést ke skutečnému ping pongu, k zápasům. Má se konat obrovský turnaj, kde budou ti skutečně nejlepší a Randy by se tam měl dostat jako špión, který má odhalit vraha otce, tajemného Fenga. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/03/skoruj-2007-20.html ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Pekelně ulítlá komedie s originálním nápadem, ale s nerozcvičeným a nerozehraným režisérem. Forhand (klady): myšlenka, dynamický akční výstup Maggie Q, německý šampión a jeho megagesta, vše co je spojené s pingpongovým stolem, turnajoví účastníci, geniálně bizarní postava Christophera Walkena, bullet-time, 60% fórků, cameo Roberta Patricka a povětšinu času i Dan Fogler. Backhand (zápory): nelogičnost turnaje, 40% fórků, ušmudlané finále a občas Dan Fogler. Z takového nápadu šlo vymlátit mnohem víc, stačilo ještě chvíli střílet po scénáristovi celuloidové míčky a on by vyklopil více gagů a hlavně více vtipných gagů. Ano, spousta jich byla slušných, ale hodně jich bylo také obyčejných, či spíše jen úsměvných. Potěšil mě tradičně démonický Cary-Hiroyuki Tagawa, i když nepředvedl žádnou fatalitku. Celkově dobré, ale nedotažené. Ben Garant tedy sice zaskóroval, ale nijak sebevědomě, jeho míček štrejchnul o síťku a pořádně jí rozvibroval. 35,5 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

demented 

všechny recenze uživatele

Ja mám takéto kravinky proste rád. Bláznivý dej, krajne nesympatický hlavný hrdina :), záporák, ktorý má prinajmenšom o "kolečko navíc", plejáda viac či menej (skôr viac) obskurných postavičiek, zo všetkých strán hrá Def Leppard...no a ping pong :) Sympatické je, že film sa s ničím nesere a ide na vec hneď od zazačiatku. No a Christopher Walken je boží - "What part of Sudden Death you didn´t understand?" ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Scenárista a herec Thomas Lennon písal postavu Fenga s tým, že ju bude hrať on sám. Produkcia nakoniec do tejto úlohy obsadila Christophera Walkena. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama