Reklama

Reklama

Zázrak v New Yorku

  • USA Miracle on 34th Street (více)
Trailer

Obsahy(1)

V moderní verzi oblíbeného klasického příběhu z roku 1947 se šestiletá Susan trápí pochybnostmi nad existencí nejtradičnější nadpřirozené postavy — Santa Clause. Jednoho předvánočního dne však nečekaně uvidí v obchodním domě Santa Clause, který ji přesvědčí, že je skutečný. Malá Susan tak dostává ten nejhodnotnější dáreček ze všech dárků - opětovnou víru ve splnění svých snů. V hlavních rolích povznášejícího a radostného filmu, který o existenci Santy přesvědčí celou rodinu, se představují Richard Attenborough, Elizabeth Perkins, Dylan McDermott a Mara Wilson v roli Susan! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

bloodline 

všechny recenze uživatele

Milý, vianočný film, ktorý hlavnú devízu (hodnoty Vianoc, morálny rozmer) okliešťuje do amerických rozmerov (romantika, súdny spor). Tie si treba buď osvojiť, odosobniť sa od nich alebo vypnúť televízor. Nakloniť moje hodnotenie do náručia nadpriemeru pomohli dve veci - pán Attenborough a predvianočné obdobie. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nádherný vánoční film, a první z těch vánočních filmů pro tento rok, které jsem ještě předtím neviděl. A docela se divím, protože ho televize museli točit o sto šest. Každopádně se na něj moc hezky koukalo...a to i přesto, že do něj Američani narvali jejich oblíbené soudní procesy. Tady to ale bylo oprávněné a hezky se na ten celý příběh dívalo...dokonce i v soudní síni. Kouzlo Vánoc udělá stejně svoje... ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Nádherný film s velmi dobrým hereckým obsazením a se skvělou Marou Wilson o tom, že víra alespoň o Vánocích je velmi důležitá. O tom, že když nějaký "chytrý" rodič svému dítěti v předškolním věku řekne, že Ježíšek neexistuje, neznamená to hned, že vyjevil svému dítěti moudrost světa. O tom, že děti a nejen ony potřebují iluze. A o tom, že i americká vláda "In God Trust". PS: Jinak se dost divím celkem nízkému hodnocení. Tak se ptám, jaký by ten příběh měl být, aby rozehřál srdce i těch ostatních. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Mne se to líbilo. Mám rád vánoční filmy a tenhle měl navíc zajímavý scénář a kvalitní herecké výkony. Film je dobře koncipován a bavil mne po celou dobu, co jsem se na něj díval a byl jsem napnutý, jak to všechno dopadne. Takže můj dojem z této vánoční oddechovky je více než kladný, ale dávám "pouze" tři hvězdičky, a to z toho důvodu, že přece jen už jsem viděl i lepší vánoční filmy. Ale přesto se mi to líbilo a myslím si, že tři hvězdičky jsou dostatečně dobrým hodnocením pro tento film... ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Když chcete vidět plně americkou vánoční taškařici se Santou. Santa je zde v podobě hodného dědy co rozdává dětem radost a po sléze si myslí že i dárky. Je to celé pohádkové. Když se jakoby Santa dostane k soudu, tak to docela ztratí kouzlo a bylo to i trochu trapné. Prostě taková infantilní dětská pohádka pro převážě americké publikum.Dodatek 14.1. 2016. Viděn oreginál, kdy pro bližší srovnání musím zkouknout znova, ale i tak myslím, že se oreginálu nic nevyrovná. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (5)

  • Susanino stredné meno je Elizabeth. Zhodou okolností stredné meno herečky Mary Wilson, ktorá postavu Susan stvárnila je rovnaké. (m.a.t.o.)
  • Počas otváracieho víkendu v amerických kinách urobila spoločnosť 20th Century Fox nevídaný ťah. Ľuďom, ktorým sa film nepáčil, ponúkla vrátenie plného vstupného. Využilo to približne 1500 divákov. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno