Reklama

Reklama

Alison Scott (Katherine Heigl) je krásná a chytrá novopečená televizní reportérka. Ben (Seth Rogen) je oplácaný a líný povaleč, jehož jedinou ambicí je pokračovat ve sladkém nicnedělání, jak jen to půjde. Ti dva se setkali v baru, společně se opili, vyspali a jen tak mimochodem počali nového člověka. Bez vědomí téhle důležité informace se ráno jako rozumní dospělí lidé zastyděli a rozloučili. Navždy. Pak se ale Alison udělalo špatně a Ben přijal telefonát, který jeho dosavadní sladký život pořádně opepřil. Před budoucími rodiči se vynoří zcela zásadní otázka: Je jejich jediné pojítko – společné dítě – natolik pevné, že je navzdory tomu, že jsou natolik odlišní a vůbec se neznají, udrží pohromadě? Odpověď naneštěstí nehledají sami, ale s pomocí řady vedlejších postav, z nichž za zmínku stojí Benovi blázniví spolubydlící nebo Alisonina přemoudřelá starší sestra. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (629)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jiste, prijemna romanticka komedie s predvidatelnym dejem, coz tady ale nevadi, diky mnozstvi vtipu a paradnim vedlejsim postavam. Ale wtf 130 minut? Bylo by to perfektni, ale druha pulka filmu uz je precejen slabsi, za coz muze ta delka, pricemz nakejch 100 minut by naprosto stacilo. Ale vsichni herci jsou fajn, film vylozene nudit nezacne nikdy, takze to da ty 4*. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Od chvíle, kdy se objevil trailer, v něm nádherná Katherine (zlí, oškliví Chirurgové, tohle se dělá?) a okolo ní několik velmi živelných scének, jsem věděl, že na tohle půjdu do kina, a že to bude super. Takovéhle moje očekávání sice už několikrát nedošlo naplnění, ale co už člověk nadělá, že?:) Jak jsem během filmu zjistil, moje nejmilovanější trailerová hláška nakonec byla z filmu vystřižena:P, ale to je moje jediná "vážná" výhrada. Zbouchnutá je díky volbě hlavních hrdinů zdařilým a logicky opodstatnitelným mixem romantické komedie o vztazích a ujeté a úchylné flákačské komedie. K tomu ještě nějaké to vztahové vážno nutící nervově labilnější povahy jako já k zamyšlení nad některými věcmi (myslím tu dějovou linku s tragédem Paulem Ruddem a velmi pohlednou Leslie Mann) a nádavkem ještě nějaká ta popkulturní narážka - nejvíc se mi líbila ta s Jamesem Gandolfinim:) Prostě a jednoduše řečeno - já na tu hru přistoupil a film bych nezkracoval ani o minutu. Jsme sice někde jinde než u tutovky Love Actually, ale rozhodně se podívám znova, a ne jednou. 80% PS: Nejdrsnější scénka? Happy birthday! ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

V prvom rade možno najbohovejší casting, aký som kedy videl. Polovica súčasnej komediálnej elity v jednom filme! Oh my fucking god! Tu je až absurdné menovať všetky tie mená a sršať chvály. Stačí si mrknúť obsadenie. Okrem toho je to úžasná spleť vulgárnej komédie a drámy zo života, čím sa preslávil Judd Apatow. Tu je to ale vygradované na maximum a po nedostižných Freaks and Geeks je to vrchol jeho doterajšej tvorby. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Snaživé, ale zároveň protivné svou upachtěností. To, že si krásná holka začne s neznámým nesympatickým podivínem, se dá v klidu přehlédnout, ale vývoj jejich vztahu ne. Vyznání přicházejí velmi násilnou cestou a komické situace naprosto neodpovídají momentální náladě. Navíc jediná postava, se kterou se lze ztotožnit, je právě zbouchnutá Alison. Hlavní hrdina je buranský ignorant, který dokáže všechno zkazit a ještě má pocit vítězství. Scénář mu navíc neulehčuje vůbec nic, protože mu za kamarády dává bandu nevtipných zhulenců, kteří jen lezou krkem a hláškují zoufale naprázdno. Apatowa tak beru na milost hlavně díky tomu, že jsem více jak dvě hodiny vydržel tohle upocené snažení sledovat, občasnému uchechtnutí (De Nirovy boty) a krásné Katherine. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Po zhliadnutí musím hodnotiť presne "polovičným" počtom hviezdičiek. Podľa mňa film nebol tak zlý, ale na druhú stranu.. Je to taký ten film, ktorý si niekedy pustíte napríklad aj viackrát a nemáte naň nejaký špeciálny názor. Proste sa len pozeráte alebo to necháte bežať a pôsobí to ako len dobrá zvuková kulisa. Nebola tam snáď ani jedna veta, v ktorej by nepadlo sprosté slovo. Chápem, že niečo sa musí okoreniť, ale toto bolo príliš. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (27)

Související novinky

Judd Apatow se vrací k režii

Judd Apatow se vrací k režii

01.02.2019

Po delší odmlce se slavný americký producent a režisér kultovních komedií Zbouchnutá nebo 40 let panic Judd Apatow vrací k režii. Přichystal si novou komedii pro komika a člena SNL Peta Davidsona,… (více)

Zbouchnutá Bible

Zbouchnutá Bible

10.12.2007

Judd Apatow, který vrátil komedie na čelní místa komerčních řebříčků (a zachránil tak čest žánru celkově klidně se koukněte na letošní statistiku kvalitního humoru v kinech), spojil síly se zkušeným… (více)

Reklama

Reklama