Reklama

Reklama

Alison Scott (Katherine Heigl) je krásná a chytrá novopečená televizní reportérka. Ben (Seth Rogen) je oplácaný a líný povaleč, jehož jedinou ambicí je pokračovat ve sladkém nicnedělání, jak jen to půjde. Ti dva se setkali v baru, společně se opili, vyspali a jen tak mimochodem počali nového člověka. Bez vědomí téhle důležité informace se ráno jako rozumní dospělí lidé zastyděli a rozloučili. Navždy. Pak se ale Alison udělalo špatně a Ben přijal telefonát, který jeho dosavadní sladký život pořádně opepřil. Před budoucími rodiči se vynoří zcela zásadní otázka: Je jejich jediné pojítko – společné dítě – natolik pevné, že je navzdory tomu, že jsou natolik odlišní a vůbec se neznají, udrží pohromadě? Odpověď naneštěstí nehledají sami, ale s pomocí řady vedlejších postav, z nichž za zmínku stojí Benovi blázniví spolubydlící nebo Alisonina přemoudřelá starší sestra. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

bycer

bycer (hodnocení, recenze)

Inteligentní komedie? Asi sem nebyl zhulenej ... Absolutně nee. Film je plný totálně nesmyslných scének, je trapný a děsně nudný. Nezasmál jsem se ani jednou. Dokonce jsem ani nedokoukal.

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

da sa na tom trochu pohaluzit (vztahy, riesenia atd) ale kapanek nie moc dobry vyber na skvely vecer, rovnako ako aj z humornej stranky nemozno ocakavat vela (zamer ani nebol) ALE vela ludi sa tam iste najde, co sa tyka rieseni roznych situacii , zaujme a aj pouci :-) ... 3*

Hyena_15

Hyena_15 (hodnocení, recenze)

prijemny film prijemny herci.. rozumny humor .. skromna romantika.. na tu temu co spracovali vo filme je to aj nadpriemerne dobre ..

giziela

giziela (hodnocení, recenze)

No no, Seth Rogen je dobrej "kanálek" občas, ale jak se z něj stane starostlivý budoucí otec a pak tatínek, ach i slza by mně ukápla:-))) Koukatelné, dá se, občas se zasmějete, ale zase rozhodně lepší než 27 šatů kde Katherine hrála taky.

MNTB

MNTB (hodnocení, recenze)

je to mimino je kouzelný ale doma bych ho mít nechtěla :D

murakamigirl

murakamigirl (hodnocení, recenze)

Osobne sa divím, prečo len to skončilo tesne pred červeným hodnotením... (???) Nadpriemerná romantická komédia, skvelý scenár (najmä) a Heigl tu hrá výborne... Spolu s Rogenom tvoria síce extraordinary, ale sympatickú a presvedčivú dvojicu. Tak (!)

Rigs

Rigs (hodnocení, recenze)

Z těch posledních komedií se mi tahle asi líbyla nejvíce až na pár slabších chvilek sem se dobře bavil. A mít takovou Katherine Heigl doma tak si pískám vypadá fakt moc pěkně.

Icidur

Icidur (hodnocení, recenze)

Když si vzpomenu jak imitovali De Nira, tak se řežu ještě teď :D

87riki

87riki (hodnocení, recenze)

pre mna sklamanie ako jelen.. realisticka?nie komedia? nie. skor som mal pocit trapnosti v mnohych padoch.. pre mna velmi nepodarena vec s par dobrymi vecami, formi.. ale celkovo velka volovina..

Cedr

Cedr (hodnocení, recenze)

Celkem ptákovina, ale některé rozhovory s narážkami na slavné filmy apod. docela mazec :)

Croma

Croma (hodnocení, recenze)

Tak u tohoto filmu jsem řval smíchy. Rogen hraje parádního "křupana" , je to náhled do toho, jak spolu dokážou dva rozdílní lidé vydržet, a co přitom mohou zažít. Je to překvapení roku

hugoo

hugoo (hodnocení, recenze)

Trochu, vlastne dosť šialená komédia , dalo by sa povedať , že až neobvykle siahajúca po otrepanej realite.

87riki

87riki (hodnocení, recenze)

nechapem aky inteligentny humor tam bol? podla mna chape, nevtipne az clichoidne.. acelkovo som az hlavou krutil ked som videl ake to tu ma hodnotenie.. pozret sa to urcite da, ale zeby som sa na tom nejak smial alebo zeby to vo mne nieco zanechalo tak to nie.. jedine sklamanie.. aj ten sled udalosti je tak umely.... preto take nizke hodnotenie, ze sa ten film hra na nieco co neni a neni vynikajuci v ziadnom ukazovateli..je uplne obycajny az trapny pre mna..

Matty

Matty (hodnocení, recenze)

Po čtyřicetiletém panici další nepochopený film Judda Apatowa. Nejspíš si nezasloužíme kvalitní americké komedie.

Pedestrian

Pedestrian (hodnocení, recenze)

Ano, a hraje tam samu sebe. Máš tam s ní rozhovor, stejně jako například se Stevem Carellem.

Silent Bob

Silent Bob (hodnocení, recenze)

Bodejť by ze mě nebyl ranní stín, když musim vstávat brzo do práce, a to i o prázdninách, narozdíl od spáčů v křesle.

milicjant

milicjant (hodnocení, recenze)

...tak k vašim sněhovým šifrám nemám dekóder. Odchazím tedy neobohacen :-/

milicjant

milicjant (hodnocení, recenze)

Milan Šebek je kdo, prosímvás? Už druhej komentář, kde narážím na jeho jméno.

Xatrix

Xatrix (hodnocení, recenze)

Pro me velike zklamani. Asi jsem po vsech tech ohlasech cekal neco zabavnejsiho, ale tahle Apatowa komedie me absolutne neoslovila. Naprosty prumer, ktery se nelisi od jinych komedii. 6/10

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Katherine Heigl hraje dost nevýrazně a prkenně jako vždy, ale Seth Rogen hraje toho nesympatického oplzlého vola dost dobře.

Wancohoff

Wancohoff (hodnocení, recenze)

velmi mile,zo zivota vystrihnute,vtipne,i smutne, tak akurat....skoda tej velkej minutaze...80%

tlkounev

tlkounev (hodnocení, recenze)

Tak opět další film, který se v DVD kvalitě na internetu objevil dříve, než v našich kinech. Je to docela ostuda, tenhle film, by si zasloužil uvést dříve. Škoda, ale alespoň ušetřím volňásky do kina. A protože tenhle film nyní nemůžu hodnotit, tak hodnotím zde: 4,5/5

Eddard

Eddard (hodnocení, recenze)

Čistá spokojenost. Záruka zábavy. No a srovnání se Smithem vůbec není od věci - a pro mě osobně z něj vychází líp.

Hal_Moore

Hal_Moore (hodnocení, recenze)

Tak film se na imdb uhnízdil prozatím na 114 příčce nejlepších filmů.

-dRaGoN-

-dRaGoN- (hodnocení, recenze)

...a stále stoupá :) komedie roku? já osobně už se nemůžu nějaký ten měsíc co vyšel trailer dočkat. Jen zase zklamal český distributor, až říjen...? klasika :(

formelin

formelin (hodnocení, recenze)

jéjej .. koukam smes pubertackych filmu + něco navíc .. no špantné by to být nemuselo ;)

Související novinky

Judd Apatow se vrací k režii

Judd Apatow se vrací k režii

01.02.2019

Po delší odmlce se slavný americký producent a režisér kultovních komedií Zbouchnutá nebo 40 let panic Judd Apatow vrací k režii. Přichystal si novou komedii pro komika a člena SNL Peta Davidsona,… (více)

Zbouchnutá Bible

Zbouchnutá Bible

10.12.2007

Judd Apatow, který vrátil komedie na čelní místa komerčních řebříčků (a zachránil tak čest žánru celkově klidně se koukněte na letošní statistiku kvalitního humoru v kinech), spojil síly se zkušeným… (více)

Reklama

Reklama