Reklama

Reklama

Metalocalypse

(seriál)
Animovaný / Komedie / Hudební
USA, (2006–2012), 13 h 22 min (Minutáž: 11–23 min)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(62)

Deathmetalová kapela Dethklok má hluboký vliv na své fanoušky, kteří berou její texty vážně a dělají vše, o čem zpívají. Úřady se obávají vlivu skupiny a snaží se ji zničit pochybnými prostředky. (HBO Max)

Recenze (102)

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

NIGHT SKY BLEEDS RED, BLACK BIRDS BRING DETH. Je vzácný aby kapela vytvořená čistě jen pro krátkej animák hrála lepší muziku než všechny ty dnešní sračky dohromady. S tvrzením že musíte znát metalovou komunitu nesouhlasim, o tom seriál neni. Prostě musíte mít smysl pro humor a nebejt zaprděný čuráci. ()

Deftie 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ pozretých 15 dielov, ale je to, slovami Nathana brutaaaaaaaaaaal :D. Narážky na severský black metal je asi to najmenej, čo by som od amerických tvorcov čakala, skôr nejaký hardcore, ale toto ma dostalo, nefalšovaný death (melodeath, to je jedno), ktorý kypí z tohto seriálu je skvelý. Obľúbená postava je Toki, v 15. epizóde sa nám jasne ukázal ako klasický blackmetalový Nór (najmenej obľúbená je Murderface). Konečne seriál pre metalových fajnšmekrov, aj keď je mi ľúto, že si ho ostatní nemôžu tak vychutnať, prichádzajú o veľa. Paródia metalu od metalistov pre metalistov, splnený sen. ()

Reklama

kuxik009 

všechny recenze uživatele

Jako metalista jsem měl prakticky povinost se na tento seriál podívat. Písně jsou skvělé, hodně se mi líbí zapojení slavných osobností do dabingu (Mark Hammil, Angela Gossow,...). I když je pravda, že některé epizody by si zasloužily poněkud lepší konec, a ne jen 10 vteřin před koncem to vyřešit nereálnou smrtí zloducha. Jinak to je ale vážně všechno promyšlené do detailů, hlavně děj posledních epizod. Už se nemůžu dočkat, až shlédnu The Doomstar Requiem. 4/5 ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Perfektne uvodne epizody prvej serie chrlia na divaka skvele napady, nad ktoremu zanrovemu fanusikovi zavlaju vsetky vlasy :) Originality a vtipu vsak postupne ubuda a nastupuje stereotyp, ktory sa ako tak dari obnovit az v tretej serii. Kazdopadne je vsak Metalocalypse mimoriadne sviezim vankom s tonou perfektnych napadov a odkazov, ktore vsak divakovi "neznalemu problematiky" nepovedia nic. FISH METAL RULEZZZZ 3,5/5* ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se konečně koukl na Metalocalypse a musím říct, že jsem dost zklamanej. Nějaký písničky ujdou, ale většina je blití do mikrofonu a celé mi to přišlo takový průměrný. Jde o to, že jsem čekal pořádnou řežbu plnou hlášek a skvělých charakterů, ale nic z toho jsem nedostal. Byl zázrak, když jsem se zasmál jednou. Nadsázka tam je znát a někdy pobaví, ale prostě mě to zklamalo, čekal jsem něco lepšího. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (43)

  • Název Picklesovy předchozí skupiny, Snakes´n´Barrels, je parodií na Guns´n´Roses. (liquido26)
  • Kytaristu Skwisgaara Skwigelfa tvůrci popsali jako "hezouna, co si myslím, že je tou nejskvělejší věcí na světě" s trochou chování Yngwieeho Malmsteena. Jeho vzhled je inspirován dánským metalovým kytaristou Tristanem Petersenem. (liquido26)
  • Časopis Guitar Report, který se objeví v epizodě Dethlessons, používá stejný font jako skupina AC/DC. Banner webové stránky diefordethklok.com zase používá stejný font jako Metallica. (liquido26)

Reklama

Reklama