Reklama

Reklama

Metalocalypse

(seriál)
Animovaný / Komedie / Hudební
USA, (2006–2012), 13 h 22 min (Minutáž: 11–23 min)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(62)

Deathmetalová kapela Dethklok má hluboký vliv na své fanoušky, kteří berou její texty vážně a dělají vše, o čem zpívají. Úřady se obávají vlivu skupiny a snaží se ji zničit pochybnými prostředky. (HBO Max)

Recenze (102)

morwen 

všechny recenze uživatele

Tohle je Brutální.Všechno skouknuté,a jo je to brutální od chytlavých písniček jako Coffee jingle nebo Go into the water což je metal pro ryby a několik lidí co tu nahrávku slyšeli zemřeli když se snažily jít do vody,žít tam, dýchat tam (samozřejmě v seriálu).Je to pecka a to všechno obohacuje Murderface a hlavně jeho hlas nebo hlášky a k tomu DR.Rockso.Který by si určitě zasloužil spin-off.I DO CCCCCCOCAINEEEEE!!!!!!!!!! ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho metal, brutality a nevídanou prdel. Tak jako ve Fur TV. A dostal jsem "jenom" metal a brutality. Z hlediska vtipnosti to ale bylo hodně bídné, až jsem nevěřil vlastním očím a uším. Kdokoli, s kým jsem se na téma Metalocalypse kdy bavil, mě utvrzoval o neskutečné zábavě. Té jsem si já teda nějak nevšiml. 60% ()

Reklama

Fony 

všechny recenze uživatele

Nemáte rádi černočerný a brutálně smrtící humor? Nemáte rádi METAL a ani se v něm nevyznáte? Pak je tenhle seriál vaší nejhorší noční můrou (i když při té stopáži možná ne). Tohle je totiž ten nejmetalovější a nejbrutálnější seriál pod sluncem ;-) Přestože jsou některé díly trochu slabší, srdce mi radí dát plný počet, protože ostatní epizody nějaké to zaváhání bohatě vynahrazují. ()

himor 

všechny recenze uživatele

Každý metalový fanda musí vedieť čo je Metalocalypse!!! Áno priznávam že niektoré diely sa nedali pozerať a už vôbec nie pochopiť, ale zas na druhej strane toľko vecí mi stále lozí v hlave, že zjavne to malo svoj účinok. Duncan Hill´s Coffee Jingle je asi pre mňa najpamätnejšia vec vôbec. Za nápad, hudbu, animáciu a joke-y dávam plných 100% a nech si vraví kto chce čo chce. A tiež kapela Dethklok je pecka!!! To len tak mimochodom! \m/ ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Ovlivněn v hodnocení hudbou, který tento seriál reprezentuje. Ale i tak brutální groteska, která "řeší" vážné i nevážné situace, které můžou nastal i v nemetalové kapele. Vypíchnu jednu takovou zajímavost - různé firmy vystupující v tomto seriálu mají názvy totožné s názvy black a death metalových kapel. Viděl jsem čtyři řady a hodnocení neměním. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (43)

  • Pan Grishack, který se objeví v epizodě Dethstars, je pojmenován po muzikantovi Countu Grishackovi ze skupiny Burzum (vlastním jménem Varg Vikerens), který byl v roce 1993 odsouzen za vraždu kytaristy Mayhem Euronyma ke 21 letům vězení. Propuštěn byl v březnu 2009 na podmínku. (liquido26)
  • V epozodě "P.R. Klok" si Pickles najme firmu Exodus P.R. která se má starat o styk s veřejností. Tato agentura je pojmenovaná po skupině Exodus. (liquido26)
  • Kytaristu Skwisgaara Skwigelfa tvůrci popsali jako "hezouna, co si myslím, že je tou nejskvělejší věcí na světě" s trochou chování Yngwieeho Malmsteena. Jeho vzhled je inspirován dánským metalovým kytaristou Tristanem Petersenem. (liquido26)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno