Reklama

Reklama

Metalocalypse

(seriál)
Animovaný / Komedie / Hudební
USA, (2006–2012), 13 h 22 min (Minutáž: 11–23 min)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(62)

Deathmetalová kapela Dethklok má hluboký vliv na své fanoušky, kteří berou její texty vážně a dělají vše, o čem zpívají. Úřady se obávají vlivu skupiny a snaží se ji zničit pochybnými prostředky. (HBO Max)

Recenze (102)

HuanCraven 

všechny recenze uživatele

To je hodně brutální brutalita. Jako milovníka úchylných projektů mě tohle pobavilo. Brutální odpočinková záležitost, když je potřeba vypnout. Jen škoda některých slabších vtipů, které ale možná nechápu protože nemám dlouhé vlasy a nenosím brutální nátělník Metallica. Druhá série mi zatím přijde lehce zmatená a až příliš brutálně rychlá, uvidíme, co se z ní ještě vyklube. Nejvíc mě ale fascinuje, že celou kapelu mluví dva brutální chlapíci. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Perfektne uvodne epizody prvej serie chrlia na divaka skvele napady, nad ktoremu zanrovemu fanusikovi zavlaju vsetky vlasy :) Originality a vtipu vsak postupne ubuda a nastupuje stereotyp, ktory sa ako tak dari obnovit az v tretej serii. Kazdopadne je vsak Metalocalypse mimoriadne sviezim vankom s tonou perfektnych napadov a odkazov, ktore vsak divakovi "neznalemu problematiky" nepovedia nic. FISH METAL RULEZZZZ 3,5/5* ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se konečně koukl na Metalocalypse a musím říct, že jsem dost zklamanej. Nějaký písničky ujdou, ale většina je blití do mikrofonu a celé mi to přišlo takový průměrný. Jde o to, že jsem čekal pořádnou řežbu plnou hlášek a skvělých charakterů, ale nic z toho jsem nedostal. Byl zázrak, když jsem se zasmál jednou. Nadsázka tam je znát a někdy pobaví, ale prostě mě to zklamalo, čekal jsem něco lepšího. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Ovlivněn v hodnocení hudbou, který tento seriál reprezentuje. Ale i tak brutální groteska, která "řeší" vážné i nevážné situace, které můžou nastal i v nemetalové kapele. Vypíchnu jednu takovou zajímavost - různé firmy vystupující v tomto seriálu mají názvy totožné s názvy black a death metalových kapel. Viděl jsem čtyři řady a hodnocení neměním. ()

The_Peach 

všechny recenze uživatele

Dlho som váhal, či si pozriem neakú tu epizódu tohto seriálu. Nakoniec som sa dal presvedčiť a musím povedať, že som urobil fest dobre. Namakaný seriál, nakoľko somfanatik do metalu tak som ocenil výbornu hudbu :-D. Členovia kapely DETHKLOK sú poprdeli, keď som počul suslavého Murderface tak som nemohol :-D. Výborná vec, ktorá sa musí páčiť. Možno je v niektorých epizódach až moc krvi, ale to neuberá na kvalite. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (43)

  • V první epizodě "The Curse of Dethklok" zazní hláška: "ustřelil si hlavu a vytvořil skvělej obal desky" to je narážka na Deada, zpěváka Mayhem, který si vystřelil mozek z hlavy. Jeho mrtvola byla vyfotografována kytaristou Euronymem a použita pro obal bootlegu. (liquido26)
  • Číslo zabijáka 216 lze také rozepsat jako 6x6x6. (Corpsegrinder)
  • Původní název seriálu měl být Death Clock Metalocalypse, ale protože název "Death Clock" už byl zaregistrován, změnili tvůrci název na "Dethklok Metalocalypse" a následně zkrátili na Metalocalypse. Název skupiny už zůstal Dethklok. (liquido26)

Reklama

Reklama