Reklama

Reklama

Metalocalypse

(seriál)
Animovaný / Komedie / Hudební
USA, (2006–2012), 13 h 22 min (Minutáž: 11–23 min)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(62)

Deathmetalová kapela Dethklok má hluboký vliv na své fanoušky, kteří berou její texty vážně a dělají vše, o čem zpívají. Úřady se obávají vlivu skupiny a snaží se ji zničit pochybnými prostředky. (HBO Max)

Recenze (102)

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

NIGHT SKY BLEEDS RED, BLACK BIRDS BRING DETH. Je vzácný aby kapela vytvořená čistě jen pro krátkej animák hrála lepší muziku než všechny ty dnešní sračky dohromady. S tvrzením že musíte znát metalovou komunitu nesouhlasim, o tom seriál neni. Prostě musíte mít smysl pro humor a nebejt zaprděný čuráci. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Perfektne uvodne epizody prvej serie chrlia na divaka skvele napady, nad ktoremu zanrovemu fanusikovi zavlaju vsetky vlasy :) Originality a vtipu vsak postupne ubuda a nastupuje stereotyp, ktory sa ako tak dari obnovit az v tretej serii. Kazdopadne je vsak Metalocalypse mimoriadne sviezim vankom s tonou perfektnych napadov a odkazov, ktore vsak divakovi "neznalemu problematiky" nepovedia nic. FISH METAL RULEZZZZ 3,5/5* ()

Reklama

bloodvomit 

všechny recenze uživatele

Slušnej séroš s tématem mi blízkým možná proto dávam 4. Pro lidi co nejsou ovlivněni metalem a nevyznaj se je to o ničem, člověk nepochytí ty nuance, který sou často dost vtipný. Je to šílená kiravina, ve stylu south park. Občas jsou tam hluchá místa (občas dost dlouhá) kdy se nezasmějete protže to prostě neni vtipný, jindy ale zase momentky jak prase, doporučuju ;-) ()

KopTiK 

všechny recenze uživatele

Tlupa špinavejch, drnsejch metalovejch hardcore týpků, kteří hrajou ten nejtrvdší death-trash-power-grind metal a fanoušci je milují víc než své vlastní životy. Kam se Deathkloci mihnou, tam někdo zemře bestiální smrtí. Krása. Jen mě jemně otravuje to jejich stálé hledání toho nejtemnějšího, nejdrsnějšího, nejponurejšího, nejtvrdšího a nejmetalovějšího čehokoliv. (Murdefacův dárek k narozeninámy. Album natočené pod vodou...) ()

Crucifere 

všechny recenze uživatele

První dvě série mě svým brutálním námětem a skvělou hudbou nadchli. Dethklok je prostě ikona světa, kteréhož jakékoliv rozhodnutí může stát stovky, nebo i miliony životů. Připočteme-li humor, který v každém díle paroduje jiné metalové kapely, nebo každodenní život obyčejného člověka, perverzní choutky a nebo sarkasticky kritizuje svého manažera, musím jít hodně do kladných čísel. Bohužel třetí série byla podle mě shot mimo publikum. Témeř v každém díle romantické songy mi totálně kazili chuť jít dál. Trochu to napravila čtvrtá série, ale ta pachuť zůstala. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (43)

  • Nathanovo "dvojče" Kuato z epizody s názvem „Dethkomedy“ odkazuje telepatického vůdce rebelů z filmu Total Recall (1990). (Corpsegrinder)
  • Skupina Dethklok skutečně existuje. Založil jí jeden z tvůrců seriálu Brendon Small, který obstarává zpěv, kytary, basovou kytaru a klávesy, spolu s bubeníkem Genem Hoglanem, který spolupracoval například se skupinami Death a Testament. Na koncertech se k nim přidávají ještě kytarista Mike Kenneally a baskytarista Brian Beller, který spolupracoval např. s kytaristou Stevem Vaiem. (liquido26)
  • V době začátku produkce seriálu měli tvůrci vymyšlen vzhled pro všechny postavy, kromě Picklese. Pickles prošel více než dvaceti podobami, než dostal svůj současný vzhled. (liquido26)

Reklama

Reklama