Reklama

Reklama

VOD (1)

Když si seržant King myslí, že pro něj válka už skončila, dozví se, že ho chce armáda do toho pekla poslat zpět. Seržant Brandon King odcházel do války v Iráku jako mladík, plný ideálů o boji za lepší svět. Jako velitel čety nasazené v Tikritu však o iluze velmi brzy přišel. Domů se vrátil vyznamenán bronzovou hvězdou a purpurovým srdcem, ale také poznamenán traumatem z incidentu, při němž neúmyslně zabil několik civilistů. V rodném texaském městečku ho stejně jako jeho přítele Steva Shrivera všichni nadšeně vítají a senátor Orton Worrell mu nabízí, že kdyby něco potřeboval, může mu kdykoli zavolat. Brandon je rozhodnut začít nový život přesně tam, kde skončil. Jenže zážitky z války se na něm i kamarádech podepsaly víc, než se na první pohled mohlo zdát. To nejhorší však Brandona teprve čeká, když se s kamarády ohlásí na základně, aby odevzdal uniformu a převzal dokumenty o propuštění. Dostane rozkaz, kterým je povolán zpět do služby v Iráku. (TV Fanda)

(více)

Diskuze

retrix

retrix (hodnocení, recenze)

Předpokládám, že Velkému Bratrovi se tento film asi moc nezamlouval.

Sajeret

Sajeret (hodnocení, recenze)

Takže další film, kde ukazují vojáky jako trosky. Jde z toho dojem, jako by šlo o běžnou věc. Snad neexistuje film s vojáky jako normálními lidmi, bez psychických problémů. A to jich je podstatná většina.

ivettstar

ivettstar (hodnocení, recenze)

Nevie niekto čo je to za pesničku v prvej časti traileru neviem ju nikde najst. díky

milicjant

milicjant (hodnocení, recenze)

Těžko, možna tak dvacet třicet minut, pak to vypadá na něco komornějšího.

Související novinky

Tatum jako zpívající pilot

Tatum jako zpívající pilot

07.02.2016

Channing Tatum a Joseph Gordon-Levitt se před pár lety sešli v dramatu Ve službách války. A očividně je to na place bavilo, protože plánují další spolupráci. Tentokrát se ale nechystají na nějaké… (více)

Reklama

Reklama