Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(22)

Zajímavosti (47)

Star Wars: Klonové války - Krádež Holokronu (2009) (epizoda) (S02E01)

  • Holokrony původně vytvořili Tom Veitch a Cam Kennedy pro komiksovou sérii „Dark Empire“, kterou v letech 1991–1992 vydávalo nakladatelství Dark Horse Comics. Od té doby se stali základem příběhů z rozšířeného vesmíru. Často se používají jako bonusy nebo trofeje ve videohrách založených na Jediích od LucasArts. (KGBelik)

Star Wars: Klonové války - Senátorka špionkou (2009) (epizoda) (S02E04)

  • Podle dřívějšího konceptu tohoto příběhu měl být Rush Clovis nahrazen chlapcem Palem, o kterém se Padmé (Natalie Portman) zmínila ve Star Wars: Epizoda II - Klony útočí (2002). Od toho bylo upuštěno z několika zřejmých důvodů. Zaprvé, Palo prý opustil politiku a stal se umělcem. Zadruhé, jejich vztah vznikl ve velmi mladém věku – když bylo Padmé 12 let. Pro nit žárlivosti by lépe fungovalo, kdyby Padméino minulé vzplanutí byl vztah, který měla jako dospělá. (KGBelik)

Star Wars: Klonové války - Přistání na Deštivém bodu (2009) (epizoda) (S02E05)

  • Ve westernových válečných filmech se během bojových scén vždy pohybují klaďasové zleva doprava a záporáci zprava doleva, protože západní diváci jsou zvyklí číst zleva doprava. Tento dějový oblouk, stejně jako předchozí film Star Wars II: Klony útočí (2002), ukazuje, že se síly Republiky místo toho pohybují zprava doleva. To předznamenává, že se z armády klonů stane armáda císařská. (KGBelik)

Reklama

Reklama