Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (207)

vendy63 

všechny recenze uživatele

Né každé teenagerovských stupidní slaďárny jsou stupidní. Mně osobně se zrovna tohleto moc líbilo i když konec se mi zdál takový moc pocukrovaný. V poslední době je moda točit filmy ze střední školy ,takzvaně vždycky vyhrávají ti co jsou podceňování. A proč ne? Amanda Bynes je toho příkladem ,většinou ji vídám v takových snímcích jako třeba -Co ta holka chce- a mužu říct že jsem ji ještě neviděla v něčem co by mě šokovalo.Jo houfujou se v k.ročníku blondýny to jo :-D ale pořád ještě nad vším vyhrává rozum a to je potom hapyend :-) ()

Michalechal 

všechny recenze uživatele

Možná pro někoho přehnaný hodnocení, ale v kategorii podobných teenage filmů je to rozhodně nadprůměr! :-) Ověřená Amanda Bynes nemá chybu. Ač vychována na stavbě, s trochu klučičími návyky, dokáže se postavit elitním "řekům" a hrdě čelit povrchní mrše a dlouholeté prezidentce klubu Kappa Fí Nů! :-D Samozřejmě za pomoci silně neoblíbených jedinců, kteří ale mají co nabídnout! :-) ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Další klasické americké klišé naservírované v podobě (nečekaně!) romantické komedie na bázi toho, že od začátku je jasné, jak to všechno skončí. Zhrzená "Sněhurka" uteče před krutou "Královnou" a pomocnou ruku jí nabídne parta "7 trpaslíků", u nichž je slovo rozum cizí. A pak ji zachrání princ (bílý kůň už bohužel nebyl) a oni spolu žijí šťastně až navěky. No a takhle by se dala pojmout tato moderní "pohádka" alias tuctový film s nevýraznými herci, výraznou hudbou a sem tam vtipnou scénou. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Abych řekla pravdu začátek mě ubíjel.Neskutečný, jak rychle může něco člověka znechutit podobně jako velké množství stupidních blonďatých fiflenek vyřvávající slovo KAPPA snad 100x...Kdyby jen to..Zpívání PŘÍŠERNÝCH písní a vymývání mozků-typický zvyk američanů.Ano přesně takhle na mě působí ty jejich sesterstva a bratrstva a nebojím se říct,že je to zvrácené se takhle předvádět a manipulovat s lidmi.Časem jsem si ale trochu zvykla i na to,že Amanda - v příběhu Sydney - je vyděděná,jelikož doslova není blond-alespoň to tak vypadalo celý film.Akorát normální lidi jako je právě Sydney si našli něco lepšího než fiflenky a jakýsi žebříček oblíbenosti - přátele.Pochopila,že aby byla blíž své mámě,která jí zemřela(do teď nevím jak,jelikož to ve filmu neřekli) tak nemusí být členem pochybného sesterstva ale musí si mámu uchovat v mysli takovou jaká byla a vzít si z jejího odkazu jen to nejlepší.Samozřejmě je tento typický americký happy end až moc očividný jako ve všech céčkových filmech jako je tento a přestože je to kýč nad kýč tak za jakési to poselství svéprávnosti,zdravého rozumu a osobního kouzla si zaslouží tento film nanejvýš to průměrné ohodnocení.Je tedy třeba si uvědomit,že film není jen obrazem deb**ity některých jedinců za hranicemi našeho státu, ale je to i určité poselství,které se skrz určité dialogy snaží scénárista potažmo herec sdělit divákům a protože jsem někdo kdo miluje náznaky,podobenství a beru si z filmu jen to nejlepší tak to uznávám. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

"Pojďte, natočíme Sněhurku jako teenagerskou školní komedii".. a jak řekli, tak udělali. Výsledek není nic převratného, ale určitě není horší než většina podobných ptákovin ze středních či vysokých škol a navíc jsem z nějakého blížně neurčitého důvodu schopen se jím dobře bavit stále znovu. Sledovat jak si tvůrci poradili s kouzelným zrcadlem, otráveným jablkem, skleněnou rakví, Kejchalem, Prófou, Stydlínem, Šmudlou, Rejpalem či Dřímalem, je zábavné, Amanda Bynes je sympatická holka, všichni ostatní jsou správně ujetí, občas se blýskne nějaký ten vtípek a všechno to v svižně odsýpá. Prostě nenáročná pohoda, která si stíhá utahovat i s klasických klišé podobných filmů. . "ehm.. proč skáčeme?" ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • Film se točil na Rollinsově univerzitě. Většinu komparzu tvořili studenti, kteří zůstali během jarního volna. (HappySmile)

Reklama

Reklama