Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (207)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Další klasické americké klišé naservírované v podobě (nečekaně!) romantické komedie na bázi toho, že od začátku je jasné, jak to všechno skončí. Zhrzená "Sněhurka" uteče před krutou "Královnou" a pomocnou ruku jí nabídne parta "7 trpaslíků", u nichž je slovo rozum cizí. A pak ji zachrání princ (bílý kůň už bohužel nebyl) a oni spolu žijí šťastně až navěky. No a takhle by se dala pojmout tato moderní "pohádka" alias tuctový film s nevýraznými herci, výraznou hudbou a sem tam vtipnou scénou. ()

vendy63 

všechny recenze uživatele

Né každé teenagerovských stupidní slaďárny jsou stupidní. Mně osobně se zrovna tohleto moc líbilo i když konec se mi zdál takový moc pocukrovaný. V poslední době je moda točit filmy ze střední školy ,takzvaně vždycky vyhrávají ti co jsou podceňování. A proč ne? Amanda Bynes je toho příkladem ,většinou ji vídám v takových snímcích jako třeba -Co ta holka chce- a mužu říct že jsem ji ještě neviděla v něčem co by mě šokovalo.Jo houfujou se v k.ročníku blondýny to jo :-D ale pořád ještě nad vším vyhrává rozum a to je potom hapyend :-) ()

Reklama

LukeSharp 

všechny recenze uživatele

Klasická komedie z prostředí vysoké školy,kde běhají tupé blondýny,nagelovaní blbouni a pár dalších individuí. Ale narozdíl od blondýn,které jsou všechny tak dementní až to sere a hlavní ''krasavec'' jenom pobíhá a tupě se culí, banda bláznů z polorozpadlého baráku jsou tak neskutečné figurky až to opravdu působí vtipně. Nebýt těchto karikaturních postav tak celý film působí jako obyčejný náborový film do těch jejich přiteplených spolků. Jo a Amanda Bynes vypadá jak napuchlý meloun. 50% ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Je to parodie...není to parodie...je to parodie...není to parodie...co myslíte vy? 1) Příšerný brak, kterému však z mně ne zcela jasných důvodů nechám dvě hvězdičky, protože chvílemi mě i docela bavil...no a mezitím jsem si stihl vyřídit spoustu věcí. 2) Upozorňuji na slovenský distribuční název - Snehulienka to ma v paži - to by nenapadlo snad ani scénáristu komentovaného filmu. 3) My name´s Slunicko2 and I think I'm in love with a dork. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších komedií tohoto druhu (=jednoduchá, trošku holčičí teenagerovská komedie). Hlavní výhru bych viděl v obsazení hlavní hrdinky, která neni blondýnka (!) a tváří se celou dobu sice trošku přihlouple, ale rozhodně roztomile. Zápletka neni nijak originální, ale to se asi ani nedalo čekat, takže doporučuju určitě všem, kdo má rád tenhle typ komedií, ostatní ať se radši oboukem vyhnou, žádnou inovaci tu nečekejte.. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • V závěrečné scéně má na sobě Amanda Bynes (Sydney) tričko ze své kolekce "Steve & Barry". (HappySmile)
  • Když zpívá Tyler (Matt Long) v knihovně Sydney písničku, je to ta samá, na kterou tančí na plese. (HappySmile)

Reklama

Reklama