Reklama

Reklama

Harold a Kumar se vracejí a tentokrát míří do Amsterdamu, kde je snadno k mání marihuana. Problémy však začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s teroristou. Oba hrdinové se tak ocitnou na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct...
Harold a Kumar jsou zpátky, ještě vyhulenější a vymaštěnější než bývali. Před čtyřmi lety se vydali za hamburgery, dneska si to namířili přímo do Amsterdamu. Se snadným cílem a stejným průběhem: spousta alkoholu, lehkých drog a sbírka podivných postav, o kterých se vám většinou jenom zdá - na cestě za poznáním. Bohužel problémy začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s nebezpečným teroristou. Oba hrdiny pošlou šupem do vězení na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct, a vrací se i starý známý Neil Patrick Harris, který hraje sám sebe, takže o zábavu je postaráno. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak tento díl se mi líbil ještě mnohem víc než ten první a docela dost si z něj i pamatuji, a to jsem ho viděl už tak dávno. Španělští ptáčci, shromáždění Kukluxklanu, návštěva černošského městečka, rasistický super agent. To vše dohromady dává komedii, u které jsem se až nečekaně skvostně bavil. Z mého pohledu jasné 4*. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Ak niekto čaká vtipný, šialený a v rámci možnosti inteligentný roadtrip movie v štýle prvého dielu, bude zrejme sklamaný rovnako ako ja. Jedná sa síce stále o šialený, nereálny a zhúlený sled udalostí, no namiesto humoru zostal len hnus...a nuda. V polovici som mal tých nechutností dosť a len s veľmi zlým pocitom som čakal na ďalšie nezmyselné vedľajšie postavy. Pritom som sa ale nemohol zbaviť predstavy, že ak by tvorcovia tento film vzali trochu inak, mohla by z toho vzniknúť dobrá satira. Takto bohužiaľ zostalo len minimum humoru, maximum fekálií a Neil Patrick Harris...s prižmúrenými očami 2*. ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

aj keď mi obaja predstavitelia hlavných úloh boli sympatickí a verím, že jednotka je lepšia (chystám sa na ňu a možno som urobil chybu, že som sa pustil najprv do dvojky), jedná sa o vysoko nudné dielo častokrát zbytočne a samoúčelne nechutné, plné trápnych vtipov a nevyužitého potenciálu, slabej politickej nekorektnosti s podivným záverom (ukazujúcim Busha v dobrom svetle? alebo som to zle pochopil alebo to bolo zle podané . . .), ostáva tak zaujímavá hudobná zložka, vtipná epizóda s NPH a pár nadpriemernejších vtípkov . . . u mňa sklamanie . . uvidíme, čo urobí jednotka; ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Poměrně zdařilé pokračování útrap čím dál známější dvojice matláků, které je bohužel místy zahnáno až do velmi prudkého extrému a některé nelogičnosti už opravdu bolí do očí. Bohudík tvůrci vymysleli opět mnoho dokonalých hlášek a slovních obratů (dabing nedoporučuji !), které tuto šílenou komedii stále drží nad průměrem. Ale jednička byla o mnoho lepší. 60% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak a máme je tu zase. Naposledy jme mohli Harolda s Kumarem zastihnout ve White Castlu, k němuž vedl dost dobrý road trip s velkým množstvím trávy a trochu jinou atmosférou než jiné teenagerské komedie. No a jelikož měli kluci docela úspěch a 1. díl získal skoro kultovní status, tak je tu máme znova. Zápletka je ještě šílenější, hlášky jsou tu pořád hustý, zhuleného geparda nahradil zhulený George Bush a zpátky je i Neil Patrick Harris. Bohužel přibyl i nějaký ten fekální humor, který to trochu sráží. Zbytek ovšem šlape natolik dobře a Harold s Kumarem jsou pořád velcí sympaťáci, takže s pár prasárnama jsem ještě ochotnej se smířit. Takže sice o malinko horší, ale pořád minimálně o třídu lepší než všechny dnešní teen komedie. Jo a Neil Patrick Harris je samozřejmě legendary ;-) ()

Galerie (74)

Zajímavosti (13)

  • Z celkovej dĺžky filmu 103 minút strávia Harold (John Cho) a Kumar (Kal Penn) na Guantanáme iba 5 minút a 33 sekúnd. (m.a.t.o.)
  • Při cestě Mustangem můžeme vidět mobilní telefon od společnosti Nokia. V další scéně nám jeden z vyšetřovatelů řekne její označení - 7710 - ale ve skutečnosti se nejedná o mobilní telefon, ale pouze o internetový tablet s absencí možnosti telefonování, který má přesné označení N770. Jenže v jedné následující scéně můžeme vidět, jak Kumar (Kal Penn) ze stejného přístroje telefonuje Goldsteinovi (David Krumholtz). (Skarface)
  • Když jde Harold (John Cho) v letadle na záchod, Kumar (Kal Penn) má za hlavou modrý polštář. Hned v dalším záběru tam už není. (dan.pacino)

Reklama

Reklama