Reklama

Reklama

Novinář Ludo je za zničení střechy luxusního hotelu odsouzen k veřejně prospěšným pracím v mateřské školce, kde se po letech opět setkává s Annou, kterou jako malou šikanoval. Ta je rozhodnuta mu vše vrátit i s úroky... (TV Prima)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (107)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že dokud se hlavní představitelka chovala jak zamindrákovaná kachna, tak mě to moc nebavilo, ale potom jo. Je to takové průměrné, přiměřeně sladké a jedno podívání asi stačí. Nora Tschirner je fakt kočka, když chce. A ta malá holčička, co hrála Čejen blů - fakt nevím, jak se to píše - byla rozkošná. Tři a půl *. ()

stub 

všechny recenze uživatele

Hrozivě kolísavá kvalita sice v součtu nedává špatný průměr, žel už sama o sobě je zlehka iritující. Navíc mi nevyhovuje šablona "první polovina - humor, druhá polovina - romantika", to už se bude navěky točit jen takhle?? Jednotlivé úseky nicméně nejsou špatné a dost možná by se daly přestříhat do solidního celku. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet €4,5miliónaTržby USATržby Celosvetovo $81,409,820 (z toho v Nemecku bol zárobok pekných $74,002,437) ║ Til Schweiger sa vie dosť dobre obracať, keď stíhal aj režírovať aj hrať hlavnú úlohu, dokonca dosahuje aj v celku znesiteľnú úroveň filme ale v čom tu je problém že ponúka len to čo už sme mohli v Amerických komédiách vidieť nespočetne krát. Takže ako výstuhu príbehu si zobral osvedčenú šablónku, ktorá pokiaľ sa vie zručne spracovať nemôže sklamať a nesklamala ale nevýhodou je že tam nie je dohromady nič originálne, čo by mohlo potešiť. Nájde sa tu aj zopár vtipných scén, romantická rovinka v celku funguje, takže stráviť sa to dá pokiaľ sa nečaká veľký zázrak z Nemeckej produkcie. /45%/ ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: JOJ = 2.2.2009 --- Príjemná komédia s počúvateľným slovenským dabingom. SCHWEIGER zdá sa pochytil nielen herecký talent. TECHNICKÁ POZNÁMKA: JOJka nám zavádza nový KRETÉNSKY ZVYK. Kým NOVA záverečné titulky "iba" zrýchľuje, JOJ film ukončí len lakonickým THE END (a bozajte nás, dodávam ja). Bez katarzie, bez emocionálnej odozvy, zato s všadeprítomnou reklamou. Blééééé. (3.9.2009) ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Průměrný romantický slaďák plný velkou spoustou klišé neodkladně volajících po odsouzení do světa průměrnosti. Musím přiznat, že kvůli své averzi vůči německému jazyku jsem musela přetrpět bezduchý český dabing se stále se opakujícími stejnými hlasy a podivnými vzdechy. Mé hodnocení je pouze určeno pro tu romantickou část filmu, jelikož ta komediální se projevila pouze na konci filmu, když Ludo(takové děsné jméno)zaplatil taxikáři navíc aby mával a smál se na ostatní a tím se pěkně ztrapnil. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • Spoločnosť Newmarket Entertainment naplánovala americký remake pod názvom "Rabbit Without Ears" na rok 2012, teda len päť rokov po premiére originálu. (Karush)
  • Po prvýkrát si Til Schweiger vo filme zahral spoločne so všetkými svojimi štyrmi deťmi - Valentinom Florianom, Lunou Marie, Lilli Camille a Emmou Tiger. (Karush)
  • Meno Ludo pochádza z latinčiny a znamená "hrám sa". (Karush)

Reklama

Reklama