Reklama

Reklama

Alita: Bojový Anděl

  • USA Alita: Battle Angel (více)
Trailer 10

Svět vzdálené budoucnosti není ideálním místem k životu, přesto v něm žijí lidé, kteří nezištně pomáhají jiným. Tak třeba kyberdoktor Ido (Christoph Waltz) prolézá skládky, aby našel funkční součástky, které může implantovat lidem, co o část těla přišli. Takhle objeví Alitu (Rosa Salazar), poničeného kyborga se srdcem a duší dospívající dívky, a vrátí jí život. Po probuzení Alita vůbec nic neví. Nepamatuje si svou minulost, nepoznává svět kolem sebe, ale okamžitě nasává nepřeberné množství nových informací. Se životem vrstevníků Alitu seznamuje Hugo (Keean Johnson), mladý rebel s motorkou, který ji od prvního setkání mimořádně imponuje. Díky své zvědavosti pozná Alita i odvrácenou stránku města Iron City, v němž s doktorem Idem žije. Fyzickou konfrontací se zdejším podsvětím v sobě objeví mimořádné, smrtící schopnosti. V tu chvíli se dostane do hledáčku skupiny nájemných zabijáků, kteří terorizují město, ale teď dostali jediný úkol – najít a zničit Alitu. Z obyčejné kyberholky se stane bojový anděl. A konečně si vzpomene, jaké je její poslání. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Zax

Zax (hodnocení, recenze)

Já tomu nerozumim. Anime verze je otřes, na mangu jsem čas neměl, a tak nějak nevidím důvod adaptovat zrovna tohle. Když už adaptovat anime, tak něco "kulervoucího", takový Berserk 3D, to by byla totální výhra. Nevadí, že manga nemá konce, stačilo by vychytat dějové přešlapy anime a ten konec, to by každého neznalce posadilo na zadek! :)

termi

termi (hodnocení, recenze)

taktak, sice nejsem nějaký příznivce anime ale todle je na mé stupnici očekávání ještě o něco výše než avatar, takže vlastně nejvýše:)

Webb

Webb (hodnocení, recenze)

Hodně moc doufám, že se nám Cameron opět rozjede a tento projekt opravdu vznikne. Nemůžu se dočkat Avatara.

termi

termi (hodnocení, recenze)

doufam ze po uvedeni avataru se to uz konecne zacne poradne hybat..

Saur.us

Saur.us (hodnocení, recenze)

Přečetl jsem původní manga a je to opravdu špice...sem zvědavej jak si mistr cameron poradí s touhle cyberpunkovou chuťovkou...

termi

termi (hodnocení, recenze)

ja taky doufam ze na novej rok se snad uz neco rozjede.. rozhodne uz od pocatku me tento projekt zajimal vice nez avatar (to neznamena ale ze by me avatar moc nezajimal - zajima me hodne ale todle je daleko vis - vlastne nejvis:)))

Scatty

Scatty (hodnocení, recenze)

Už se těším .. a věřím, že po Avatarovi se budu těšit ještě víc.

termi

termi (hodnocení, recenze)

ja abych se priznal jsem se nikdy nepriklanel k tomu aby hlavni hrdinka byla vytvorena pocitacem, uplne mi to misty i pekne sralo.. pak sem si ale postupne uvedomoval ze pro adaptaci tohodle kdyz jsem se na to podival by bylo extreme extreme tekzy najit vubec nejakou uchazejici herecku a pak sem si uvedomil ze pro camerona s jeho technologiem nebude uz problem vytvorit fotorealistickou postavu .. takze...

Ellesime

Ellesime (hodnocení, recenze)

Aha aha, ale tak třeba bude mít rysy někoho známého :) třeba jak v Beowulfovi :))

termi

termi (hodnocení, recenze)

mno ellsime alespon soude co rikali pred par roky tak nikdo:) jelikož hlavní hrdinka má být zcela digitální:) bo jak se to říká:P vytvořena počítačem prostě..:P samozřejmě asi někdo bude ale muset poskytnout předlohu pro pohyb apod... nejspis jako serkis v panovi prstenu s glumem ale to hadam:P

termi

termi (hodnocení, recenze)

tak jsem shlidnul obě anime battle angel alita (gunnm a to druhy uz nevim jak se menovalo), ale v hrany podobe by to mohlo bejt celkem brutalni:) od jamese..

Bart16

Bart16 (hodnocení, recenze)

pokuď nebude Avatar hit,jako blázen,tak tenhle film ani nevznikne.

Chosé85

Chosé85 (hodnocení, recenze)

IMDB (duben 2008): In the 26th century, a female cyborg is rescued from the scrapheap by a scientist... Tak tohle do roku 2012 snad ani nepřežiju. Věřím ti Jamesi!

]V[()Rt

]V[()Rt (hodnocení, recenze)

Se nějak rozjel, blázen. Námět nezní vůbec špatně, takže nezbývá než se těšit na další technologické orgie. Obrovská výhoda Camerona je v tom, že nikdy není spokojen s dostupnou technologií a chce, navzdory línému pokroku, být vždy o krok dál. Pochybuju, že oba filmy budou mít premiéru v roce 2009. Sázel bych, že to s trochou štěstí stihne jen Avatar a Battle Angel by mohl být hotov 2010 - 11. Fanoušky sci-fi čekají velké věci. Fincherovo Rande s Rámou a Cameronův dvojzápřah, to je hodně silné kombo. Škoda, že adaptace kultovního Neuromancera se chopily taková kopyta:-(

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

myslíte, že se Cameronovi podaří oba na rok 2009, jak se zde uvádí ? Se vší úctou k němu, to snad ani stihnout nejde.

Související novinky

James Cameron možná nenatočí další Avatary

James Cameron možná nenatočí další Avatary

05.07.2022

67letý režisér James Cameron (Titanic, Terminátor) čerstvě maličko překvapil filmový svět, když v posledním rozhovoru na téma Avatar prozradil, že nutně nemusí být režisérem čtvrtého a pátého filmu.… (více)

Dočkáme se pokračování Ality na Disney+?

Dočkáme se pokračování Ality na Disney+?

03.01.2021

Režisér Robert Rodriguez zakončil rok 2020 poměrně úspěšně. Jeho epizoda Star Wars seriálu The Mandalorian sklidila samou chválu, následně jsme dozvěděli, že bude produkovat (a nejspíš i částečně… (více)

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Třetí drak letí k rekordním ziskům

Třetí drak letí k rekordním ziskům

25.02.2019

Třetí a závěrečný snímek trilogie Jak vycvičit draka o minulém víkendu konečně přistál v kinech a jak už je nyní jasné, bude z toho rekordní rozlučka. Jak vycvičit draka 3 totiž za víkend v Americe… (více)

Reklama

Reklama