Reklama

Reklama

V nedaleké budoucnosti budou mít lidé možnost nahradit své poškozené orgány za umělé náhražky, které za velmi vysokou cenu prodává na úvěr společnost Union. V případě, že majitel nesplácí včas, orgány mu seberou vymahači. Nejlepšími pracovníky v tomto oboru jsou Remy a jeho kamarád z dětství Jake. Náplní jejich práce je násilně odebírat orgány od lidí, kteří nejsou schopni je splácet. A to se neobejde bez smrti majitele! Jednoho dne se Remymu stane úraz, který téměř nepřežije. Když se probudí, zjistí, že mu bylo implantováno jedno z nejlepších srdcí, které jeho společnost nabízí. A s ním samozřejmě pořádný dluh. Když se zpozdí se splátkou, vyšle společnost svého nejlepšího vymahače, Remyho bývalého parťáka Jakea. A tak se najednou lovec stává lovnou zvěří... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (764)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Áno, filmov kde hlavný hrdina bojuje proti systému a zároveň uteká s pôvabnou ženskou po boku je halda. Ale keď je všetko zabalené do originálneho hávu a podfarbené skvelou muzikou, je z toho veľmi pekná napínavá porcia akcie, tým skôr keď koniec veľmi prekvapí. Každopádne zaujímavý námet na film o blízkej budúcnosti, ktorá nemusí byť zas až tak nereálna. Je síce fakt, že niektoré scény sú dosť prehnané, ale budiš - je to predsa sci-fi, tak čo. Avšak ten koniec - tak to klobúk dole teda. To som tiež pozeral ako píšu mnohí. Herecké obsadenie celkom v pohode, .Jude Law a Liev Schreiber mali dobré role. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Príbeh je tu naozaj zaujímavý, rovnako ako aj obsadenie, zamrzí iba malý priestor, ktorý dostal L. Schreiber. Dovolím si tvrdiť, že keby režisér k filmu pristúpil zodpovednejšie, reálnejšie a temnejšie, mohol sa tento film stať jedným z naj tohto roku. Lenže. Keby, keby ...V závere so scénou skenovania kódov orgánov zašli tvorcovia na môj vkus už trošku priďaleko. Potešila ma akčná scéna, v ktorej J. Law likvidoval protivníkov s nožmi. Neviem, či to bol zámer, ale určite nie som sám, kto si pri tomto spomenul na kladivovú scénu s filmu Oldboy. Úplny záver, ktorý má zneistiť diváka, mi tiež pripadal trošku zbytočný. Na pozretie fajn. 60%. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

65% Doporučuji nečíst obsah filmu před shlédnutím. Dál i když bez spoilerů, přelétnutí komentáře očima na vlastní nebezpečí! Máme rádi příběhová překvapení. Také se jim říká například twisty, a většinou dokáží z filmu udělat o třídu lepší zážitek, než jste původně doufali. Totéž platí i u Repo Men. Celý snímek je vlastně taková poctivá "tříhvězdičková práce", na kterou divák změní názor až při sledování závěrečných titulků. Přitom vytknout by se toho dalo poměrně hodně: za vše mluví skutečnost, že v mém případě jsem si několikrát vzpoměl na Stalo se, tak tupomyslně chybový a scénáristicky nedodělaný se film jeví... Inu, nechal jsem se zmást! V konečném zhodnocení jsou "Plenitelé" kvalitní, schválně mlžící sci-fi. K režii, skvělým akčním scénám a parádnímu Lawovi nemám sebemenších výhrad. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Pro začátek bych chtěl všem doporučit, aby se podívali na zde hůře hodnocenou, nicméně lepší, odvážnější a originálnější Genetickou operu. A teď k tomuto filmu. Začátek docela šlape, nicméně zanedlouho se film začne propadat hlouběji a hlouběji do nezáživnosti, bloudí v labyrintu klišé a neví, jak se z něj dostat. Prostředek na mě nefungoval téměř vůbec, protože tak nějak nesnáším, když vrah káže o morálce (ničím jiným Lawovo tažení proti společnosti není). V závěrečné části pak přijde jedna poměrně působivá scéna, korektní a od začátku očekávaný happy end. V duchu nadávám a jsem připraven film brutálně odstřelit. Ale pak se odkryje zatím největší letošní podvod na diváka, který mě na jednu stranu dosti naštval, no na stranu druhou mi sebral většinu výtek, co jsem k Repo Menům mohl mít. Výsledný dojem tak nakonec mám značně rozporuplný. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vsaď se, že ti exekutoři dojdou dřív, než mě nápady." Odebírat orgány lidem, kteří je nestačí splácet a poučovat je v bezvědomém stavu o jejich možnostech, to bylo tak velké potěšení pro cynickou část mé duše, že jsem začal zvažovat změnu povolání. Po pětihvězdovém úvodu se však zábavnost začala příliš rychle vytrácet a přes zdvořilou nudu snímek dospěl až ke zcela průměrnému zívání. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • Na scenári sa začalo pracovať už v roku 2003. (Greenpeacak)
  • Natáčanie prebiehalo väčšinou v Toronte, v provincii Ontario. (Greenpeacak)

Související novinky

Netflix chystá další interaktivní seriál

Netflix chystá další interaktivní seriál

17.09.2021

Streamovací služba Netflix v roce 2018 nabídla divákům svůj první interaktivní zážitek pomocí epizody Black Mirror s názvem Bandersnatch. V té si lidé mohli na obrazovce sami vybírat, jak má hlavní… (více)

Mambo s transplantovaným srdcem

Mambo s transplantovaným srdcem

09.12.2007

...a dalšími orgány si zatančí Jude Law. Už jste asi pochopili, že film studia Universal Repossession Mambo není dalším příspěvkem do vlny tanečních slaďáků. Adaptace sci-fi románu Erica Garcii je… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno