Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joy McNallyová dostává od svého přítele kopačky v den, kdy přichystala narozeninovou oslavu s mnoha přáteli v jeho bytě. Když zapíjí žal u své přítelkyně a barmanky Tipper, ta jí navrhne odreagování v Las Vegas. Je to super nápad a Joy s Tipper se ocitnou v městě hříchu. Do Vegas cestuje i Jack Fuller, kterého otec po právu vyhodil ze své firmy, a tak s kámošem právníkem Haterem chce také dovolenou. Brzy, již na hotelu, Joy potká Jacka. Slovo dá slovo a čtveřice prožije bouřlivý večer plný alkoholu, a poté Joy a Jack skončí v posteli. Následujícího rána, když se Joy probudí, zjistí, že si noc předtím Jacka vzala... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (395)

Laxik 

všechny recenze uživatele

Ale jo, docela sympatická romanťárna, která sice jede podle oblíbený hollywoodský šablony, ale člověk se zasměje a Cameron prostě umí. Nebýt toho konce, kterej byl ještě klišoidnější než zbytek filmu, a k tomu byl značně přesdržkoidnější, byly by to čtyři. // Skvělý komentář tady předvedl Enšpígl... ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Přesně takhle si představuju naprosto průměrnou komedii. Pár dobrých fórků, hodina a půl obstojné zábavy, zajímavé herecké jména... Co na tom, že Cameron není už nejmladší, Ashton po Osudovém doteku zapomněl hrát... Who cares? Tohle je průměr nejprůměrovanější - v dobrém slova smyslu - který se hodí k vypnutí a odreagování po téžkém dnu. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je ta typická komedie, která se vám líbí, a ani nevíte proč. Duo Kutcher a Diazová jsou ve svých rolích až nesnesitelní, ale na druhé straně, kde by byl film bez nich. Vtipy jsou rozdílné kvality a nejsou nijak originálně pojaté, ale většinou vyplynou ze situace. Je to milá komedie, ze které si po jejím skončení nebudete nic pamatovat a v jejím průběhu se nudou neukoušete. 60% ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz že se do tohoto filmu nehodí? Ale jděte někam, lepší že tu byla ona, než aby obsadili nějakou 18-letou neherečku alias "za mě to řekne můj mejkap a sexy tělo, je fuk že neumím hrát". Cameron JE sexy a o tom, že má komediální talent jsme se přesvědčili už dávno. Normálně za 3 *, ale protože Cameron je prostě kráska a navíc (kdo by to byl řekl), moje oblíbenkyně, zvedám nahoru. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

“Her candles smells awesome!” Romantika síce poriadne nefunguje(ako v drvivej väčšine romantických komédií, takže to už ani za zápor nepovažujem...), ale zato humor áno. Kutcher sa do takýchto rolí proste hodí a drží film pohromade. Plus právnik nemal chybu. Ale v momentoch to bolo poriadne pritiahnuté za vlasy a neuveriteľné, že mi to až liezlo na nervy. Ale ako oddychovka(ak má človek rád tento typ filmu...) uraziť snáď nemôže. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (6)

  • Celosvětová premiéra proběhla 22. dubna 2008 v Londýně. (BMW12)
  • Rozpočet: 35 milionů amerických dolarů. Tržby v USA za první víkend 20,2 mil. Celkové tržby v USA: 80,3 mil. (Káronoš)

Reklama

Reklama