Reklama

Reklama

Když se Shelley ocitne bez přístřeší, najde domov u dívčího spolku Zeta Alpha Zeta, jehož členky se rozhodně nezajímají o to, o co ona. A s tím je třeba něco udělat, i když je to nakonec právě Shelley, kdo pochopí, že individualita je důležitější než krásná tvář.  Když hrdinka romantické komedie Shelley (Anna Faris) skončí na dlažbě a nemá se kam vrtnout, náhodou potká partu dívek z místní vysoké školy, které si říkají Zeta Alpha Zeta a jsou jejím naprostým opakem. Poskytnou jí sice vytoužený domov, ale vůbec se nestarají o kosmetické novinky ani módní výstřelky a inteligence je zajímá víc než půvabná tvářička. A tak si Shelley řekne, že s tím něco musí udělat. Jenže když své nové kamarádky zasvěcuje do světa šminek, zjistí jednu důležitou věc - že být pěkná opravdu není v životě to nejdůležitější. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (268)

M1k9 

všechny recenze uživatele

Udělal jsem dobře, když začínám hodnotit až po zhlédnutí. 2 extrémy proti sobě a jak z toho ven? Kompromis. Není to film se super hlubokou myšlenkou, ale to o co se snaží se mu daří velmi dobře. Má to šťávu. Slabé scénky se proletí velice rychle, takže si jich málokdo všimne. Je to vážně lepší než jsem čekal. Na druhou stranu jsem toho ani moc nečekal. 3/10 ()

Brylin 

všechny recenze uživatele

Hloupoučké, avšak milé a bezelstné. Domácí mazlíček (zajíček Playboye) Shelly v podání roztomiloučké Anny Faris je k nakousnutí, ale to je tak asi vše. K vidění je i pár vtipných momentů, ale jinak je film plný klišé a pěkných slečen v nudných a plochých rolích. Dvě hvězdičky, ani o zaječí chlup víc. ()

bambusacek 

všechny recenze uživatele

Jakožto pravidelný čtenář Maximu jsem si tohle musel pustil, abych zjistil jak si vede konkurence v podobě Playboye. A chlapi, v čele s Vondráčkem, nemáte se čeho bát, tenhle časopis pro vás opravdu není hrozbou. Ale vcelku jsem se pobavil, nicméně míním, že holky, které se dostanou na titulní stránky Playboye by měly být jasné desítky, kdežto Shelley je hnusná jako spálená sekaná, ale tu její naivitu jí lze bez výhrad věřit. Ostatní holky byly výborné a děj tak jednoduchý, že ho pochopí i dívky, které když slyšíte mluvit, hned si pomyslíte: Ale Zlatíčko.. Dobrá oddechovka po náročném dnu na naprosto nenáročný večer. 60% ()

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Tak se na to podivejme. Další taková "tuctovka" a přitom dokázala příjemně potěšit. Není to sice kdoví jaká extratřída, ale je fajn vidět Annu Faris v trochu jiné roli než jen ve Scary movie. Pěkně se na to kouká a film rychle uteče. Škoda že se nedávají i půjhvězdičky :) (dal bych ***+) ()

H4N1CK4 

všechny recenze uživatele

Je to blbina, nicméně jsem tento film sledovala ve 3 ráno, když jsem nemohla usnout, takže jsem měla náladu přesně na něco takového. Podruhé už si to určitě nepustím, ale film splnil svůj účel - potřebovala jsem odpočinek, oddech, něco jednoduchého a nenáročného, a toho se mi dostalo. Takže proč ne... A Anna Faris je dobrá :) ()

Mallyyy 

všechny recenze uživatele

Komedie, která nenudí a když jo, tak to vynahrazují pěkné ''slečny''. Nemám, co bych dodal, protože tenhle film nic jiného nenabízí. ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele

50% — Nevím, čím to je, ale tenhle film mě kupodivu bavil. Asi to bylo tím, že se nebral vážně a dělal si ze sebe legraci, respektive z podobných filmů. Nečekaně úžasné hlášky a situace, kdy se dají dohromady silikonová blbá kráska a „ošklivé“ outsiderky. Konec je samozřejmě očekávatelný a nemohl být jiný, tady už to logicky muselo sklouznout do morality amerického stylu, přesto se jednalo o příjemné překvapení, které bych tedy od tohoto filmu nečekal. ()

PaSup 

všechny recenze uživatele

U některých scén jsem opravdu málem zvracel... když to ale ve finále skončilo, je až kupodivu, že jsem z toho měl vcelku dobrý pocit. Opravdu, kde máte šanci vidět holku, která bydlí v "Playboy hauzu"... :-D ()

RakeW 

všechny recenze uživatele

Až se stydím, že jsem se u toho tolikrát zasmál... Protože blbější to snad už být ani nemohlo. Nadsázka nenadsázka, tohle už je fakt přes čáru. ()

rusty09 odpad!

všechny recenze uživatele

To je zas píčovina, nevim proč takovejhe druh nestačí jen jeden, ono jich prostě musí bejt 321545 s jinou hlavní herečkou, jinak se všim stejnym. hoši. ()

Brody01 

všechny recenze uživatele

Po prvých scénach som si myslel, že tomu dám odpad, ale pozeral som ďalej a začalo sa mi to páčiť. Výkon hlavnej postavy sa mi zdal dobre presvedčivý, ale asi by som vybral iné "dievčatá zo školy" tie ma nejako nedostali. Príbeh je síce dosť hlúpy, ale aj celkom originálny a fajn ma zabavil :-) ()

Fujara777 

všechny recenze uživatele

Americká (v negatívnom zmysle) komédia. Úplne klišé scenár, až na to, že ousidermi tu nie sú vysokoškolskí chlapci, ale dievčatá. Pozrieť sa to dá až dokonca, ale raz stačí. Prihadzovať hviezdičku za Hefnera mi prišlo hlúpe, takže aj preto len 2. ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

Dala bych tomu odpad, ale musím říct, že Anna Faris je tak přesvědčivá, že jdu s hodnocením lehce nahoru. Jinak je to pořádně stupidní. ()

gombarix

všechny recenze uživatele

- - - Další z řady tristních případů, kdy solidně krátkozraká herečka (Emma Stone) hraje roli sice v brýlích, ale nulových. Slovy klasika: PROČ? ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

Stelesnenie blbosti s pár + 1(teda 3) dobrými vtipmi. Teen-diváci budú spokojne okukovať sporo odeté blondíny, náročnejší diváci budú čakať na titulky. Nie som odporca jednoduchých filmov ako je tento, ale poznám o triedu lepšie kúsky založené na rovnakej dejovej línii. Málo vtipu, veľa ružovej. ()

Reklama

Reklama