Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Děti jsou unešeny, televizní diváci ho zbožňují. To je pravá chvíle, aby stále více populární nosorožec Smoochy nahradil již okoukaného Duhového Rudolfa v nejsledovanější dětské televizní show. Odvržená televizní hvězda má od tohoto okamžiku pouze jediný cíl: vzít nosorožci naději na úspěch. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (54)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Snímek balancuje na tenké hranici mezi zábavou, kýčem, debilitou a svérázným osvětovým pořadem. 1) 33letý pěkný Edward Norton (nosorožec Smoochy) a 51letý Robert Williams v záporné roli (Duhový Rudolf) jsou zárukou, že u filmu navzdory jeho přiblblému obsahu vydržíte. You can't change the world but you can make a dent. 2) Film diváka i poučí, jak správně pojmenovat nejlepšího přítele chlapa: What are you, blind? It's a cock! It's not a rocket, you sick fuck! It's a cock! Look. It's a cock and balls! A dick! Chorizo and the huevos! It's a big stiffy! It's a penis! Penis maximus! A willie! A weenie! Mr. Jiggle Daddy! The one-eyed wonder weasel! Don't you see that? It's Jimmy and the twins. Rumple Foreskin. He made this. It's made from dil-dough. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Odpočinkový film,který v sobě míchá nepřeberné množství stylů,a kupodivu vesměs fungují.Především jde ale o zábavu.K tomu napomáhá i plejáda zúčastněních hvězd a především Ed Norton opět potvrdil,že zahraje všechno,i takhle obyčejnou postavičku.Ikdyž je to celé trochu naivní,pár opravdu vtipných i dramatických scén se zde najde,Robin Williams chvilkama fakt nechutně přehrává,ale spád i myšlenku to celkově má,takže házím do pytle s nápisem:Lepší průměr určený pro inteligentní zábavu. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Film vypadá jako pro děti už podle toho, jak v něm Edward Norton nosí kostým nosorožce Smoochyho.Ten je ostatně stále více oblíbený, než už okoukaný Duhový Rudolf z nejsledovanější dětské televizní show. Jenže pozor, nenechte se mýlit, režíruje Danny DeVito, autor proklatě černých komedií a ani tahle pro dětského diváka není. Zneuznaný herec totiž žárlí na mladšího a úspěšného kolegu, že mu vzal jeho popularitu a slávu, a tak se schyluje k vraždě. Robin Williams a Edward Norton stojí proti sobě v černé komedii, která rozhodně zábavná je, ale přesto z ní v paměti moc neutkví. Především Robin Williams sarkasticky hláškuje a jeho nenávist k neoblíbenému konkurentovi je vtipně podaná a občas z ní zamrazí, přestože film, i přes svůj smyšlený námět, má náběh do reality a klidně by se mohl stát. Mně ve filmu chyběl nějaký extra režijní moment. Měl jsem často dojem, že DeVitova režie plně nevyužívá potenciálu zajímavého námětu a háže jeho postavy do groteskní karikatury. Herci a námět měl na to, aby vzniklo něco dost zajímavého, ale přece jen od reálného základu se poměrně rychle upustilo a výsledkem je nedůrazně pojatý film s řadou vtipných hlášek a momentů. Jako celek to precizně nefunguje. 60% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Danny DeVito má evidentně hodně divnej smysl pro humor a i přesto, že dostal do filmu Robina Williamse a Edwarda Nortona mě nedokázalo natolik uspokojit, abych tenhle film dokázal vnímat jako komedie. Nicméně scéna, kde Smoochy vlítne před nácky byl fajn. Škoda jen, že byla natočena poměrně dost nevtipně. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Úlet hodný nepochopeného génia, zde v podání DeVita. Nápad a obsazení se jeví skvostně, čekáte nával sarkastických narážek, co Vám utuží cynickou duši, ale... Po celý čas mi hlavou běžel pocit, že se ta pravá legrace teprve rozbýhá, že to "nemastné, neslané" se změní, jenže marná sláva. Smoochy patří do šuplíku průměrných komedií, které neurazí a na jedno podívání nenudí. Při tom složení mi to však přijde jako neodpustitelné zahození potenciálu. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Choreografii použitou v závěrečné bruslařské scéně má na svědomí kanadský bruslař Elvis Stojko. (Avalon820)
  • Poslední film ve kterém si zahrál Richard Hamilton. (Pumiiix)

Reklama

Reklama