Reklama

Reklama

Street Fighter: Legenda z Hong Kongu

  • Česko Street Fighter: Legenda o Chun-Li (více)
Trailer 2

Chun‐Li ( Kristin Kreuk – Eurotrip) je ještě malé děvčátko, když obávaný místní gangster Bison (Neal McDonough – Minority Report) unese jejího otce. Když zemře i její matka, rozhodne se, že je čas pro pomstu. Mistr bojových umění ji zasvětí do tajů svého oboru a Chun‐Li se pokusí zachránit otce ze spárů místní mafie. Klasický snímek tohoto žánru sleduje tradiční linii příběhu, doplňuje ji o skvělé akční scény a efektní souboje. Film je adaptací proslávené videohry Street Fighter. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (119)

piserius odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo stvořil tuhle kravinu, ten by zasluhoval pořádně namlátit. Se Street Fighterem to nemá téměř nic společného, pominu-li jména. Takové hodnocení, které bych tomu rád dal tady ani není. ()

Kracken 

všechny recenze uživatele

Film který mě absolutně neoslovil. Zlatý časy kdy Van Damme nakopávál zadky svým soupeřům v Krvavým sportu nebo Schwarzenegger v Komandu jsou dávno pryč. Byly to pravda filmy pořádně přitažené za vlasy ale byl tam i hůmor a celkově to byla větší zábava než tahle blbina. Pořád jsem čekal aspoň na jednu zajímavě natočenou akční scénu ale nedočkal jsem se, dokonce ani ten final battle nestál za nic a ikdyž Kristin Kreuk je sympatická a mrštná dívčina, to kung-fu co tam předváděla jsem jí prostě nebaštil. O zbytku filmu nemá smysl vůmec něco psát, protože je to hrůza hrůzoucí. Absolutně nezáživná a nezajímavá podívaná. Jednu hvězdu za hezkou tvářičku :) ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Fajn zábava u které jsem se (moc) nenudil. Je pravda že tam moc akce nebylo, že to byla blbina, že Kristin Kreuk prostě tu Chun-Li nežeru, že příběhovou linii s Interpolem si mohli odpustit atd atd... Na druhou stranu jako adaptace Street Fighteru (resp. kanonické příběhové linie) je to přinejmenším co se týče Chun-Li celkem věrný a ostatní postavy jsou docela zajímavě vymyšlený a podaný (Robin Shou jako Gen, Michael Clarke Duncan jako Balrog paráda... Vega radši no comment, čekal jsem více). A hlavně je to tak nějak roztomile oldschool - klasický příběh, klasické akce, klasická kamera... prostě klasickej průměrnej, ale zábavnej akčňák. ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem, že si tento akční film oblíbím. Bohužel není to žádný zázrak ani na poli akčních filmů. Scénář nemá cenu pitvat, ale ty herecké výkony. Chris Klein jakoby, jak svým výkonem, tak svým zevnějškem, utekl z průměrného pornofilmu a Michael Clark Duncan mě opravdu hodně zklamal, protože nehorázně přehrává, nebo jen neumí hrát záporáky. Zbytek byl takový průměr. Jediný kdo mě potěšil byl Robin Shou, až na ten jeho stupidní rádoby knírek. Myslel jsem, že poslední souboj si v mém hodnocení vybojoval třetí hvězdu navíc, avšak po určité době a po srovnání s klasikou, jakou jsou Orlí spáry musím hodnocení snížit na dvě hvězdy. ()

barlow 

všechny recenze uživatele

Nepovedený pokus o zpracování lákavé tématiky původní hry. Co se ale dá natočit na základě hry, ve které běží jen o souboje jeden na jednoho bez jakékoliv linky. Podobně dopadlo i Death or Alive. Moderní háv prospěl jen sekvencím soubojů. Osobně dávám přednost neherectví Van Dama a zavzpomínám na naivitu mládí. ()

TERRORDROME odpad!

všechny recenze uživatele

Bartkowiak klesol až na úplné dno, odkiaľ na nás vypľul túto rádoby akčnú sračku. Kristin Kreuk je ( aspoň tu ) dosť hnusná a v scéne na diskotéke mi nebezpečne pripomínala Fantozziho Mariangelu. Zo šialeného generála Bisona tu urobili len nejakého zlého podnikateľa a údajný superzabiják Vega sa tu mihne v jednej scénke kde ho Chun Li skope do kocky tak rýchlo, že si ten chudák ani neprdne. Vrcholom jej eskapád je potom kolotoč na hlave pomocou ktorého vyrazí súperom okolo nej z rúk zbrane, to som sa smial až som sa za brucho chytal. Okolo toho všetkého sa motkajú aj dvaja primrdnutý agenti čo trúsia debilné hlášky a inak sú tu úplne na chuja. Ono je všetko v tomto filme úplne na chuja! So scenárom si niekto vytrel riť, takže sa nedal poriadne prečítať a celé sa to muselo narýchlo zimprovizovať, inak sa tá znôška hovadín nedá vysvetliť. A že vraj Street Fighter s Van Dammom bol zlý... CHÁ-CHÁ, tak čo je potom toto? ()

chaometic 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem lepší verzi Mortal Kombat. Robin Shou byla jediná opravdová hvězda filmu, lepší než nějaká Kristin Kreuk a její gymnastika, neumí hrát ani se bít.... ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Relativně prvoligově obsazený akčňák pod známou značkou videohry, kterou ve filmu proslavil Van Damme, nicméně výsledkem je v podstatě hloupé béčko, kde jsem moc neuvěřil v kung fu schopnosti slečny Kreuk, ale uvěřil jsem, že do slečny Bloodgoodové se zamiloval celý štáb při první klapce. ()

Simgal 

všechny recenze uživatele

Nebyla to žádná velká katastrofa, ale bohužel ani nic mo kvalitního. Pro Fanoušky Kristin Kreuk to bude určitě film roku, protože je před kamerou opravdu skoro pořád. Když tam náhodou není, tak ji zastoupí Moon Bloodgood. To jde ne? ()

jerenymo odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle sem dokoukal a ani sám nevím proč...věděl sem že to bude chujovina,ale nečekal sem to tak trapný jak to ve zkutečnosti bylo....dialogy které ve filmu byli tak mi připadali tak deblní že jsem si myslel že to snad musí být parodie,ale postupem času mi docházelo že je to myšleno vážně.....a k. kreuk bych radši viděl trošku v lepším filmua aby se trošku předvedla jak herecky tak fyzicky.....děsný biják. ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Zlo vyrůstající z nejvyšších míst je nepřemožitelné. Bezmocní se alespoň snaží, aby tomu tak nebylo v pohádkách. Tento film je jednou z těchto pohádek. Hezké bojové scény, krásná K.Kreuk - to jsou dvě mé hvězdičky tomuto dílku. ()

Marcin 

všechny recenze uživatele

Tak tento film by bol bez Neala McDonougha úplným brakom, on vie hrať záporné postavy vynikajúco.... Totálne ma odrovnali tie fireballky... vôbec sa do tohto filmu nehodili, ako aj trápne, prehnané výskoky, mohli to urobiť menej sci-fi. ()

zelda82 

všechny recenze uživatele

Street Fighter se Zanem Klodem Fandamem byl sice debilni, ale aspon to byla zabava, i kdyz hodne jednoducha...A kylie to sluselo:) Ale tohle, tohle je tak zbytecny! Hledat filozofickou hloubku tam, kde zadna neni? Obsadit do role Chun-Li Kristinu ze Smallvile? Nastrazit draty uplne vsude, takze to vypada, ze vsichni umeji litat? WTF??? ()

solid 

všechny recenze uživatele

Ve chvíli kdy jsem si myslel že už to nemůže být horší, se to stalo téměř nekoukatelným filmem a skoro si vykoledoval můj druhý fast forward. Ale nakonec jsem to přetrpěl i kvůli Kristin. Za ni je také prvních 15% druhých 15% je za Moon a Chrise. Jinak hrůza. Děj nemá hlavu ani patu, nechápu režisérův záměr s vyprávěním příběhu hlavní postavou, bylo to naprosto bezpředmětné a trapné. Dialogy skákaly mezi scénami a postavy mluvili o věceh o kterých se nedozvěděly. Fakt maras. Andrzeji buď pověs scénaristu za ko*le do průvanu a najdi si jiného, nebo už raději netoč. ()

DHDV 

všechny recenze uživatele

Já se přiznám, já se nedodíval. Ale Kreuk je pěkná a to je tak jediné „dobré“ na tomto filmu! TV filmy je asi jediné, na co její tvářička stačí! ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Výrazně horší než dříve zfilmovaný Street Fighter. Výraznou výtku mám k výběru herců, jelikož jsem kdysi hrál dvojku a mám v živé paměti jak postavy vypadaly a odkud pocházely, tak prostě do roli Chun-Li měli tvůrci vybrat Asiatku nebo poloviční Asiatku, sice Kristin Kreuk vypadá díky svým velkým očím jak postava z manga komiksu, ale to je snad jediné, co je na ní asijské (ve hře byla z Číny). Dále Gen byl taky nic moc, ale ještě ujde, kdežto Balrog byl štíhlý Ind a tady ho ztvárnil hromotluk. U Bisona mi nevadil představitel, ale jeho ztvárnění - tady chodí v obleku, kdežto ve hře je to vojenský důstojník. Dále zde chybí další známé postavy, které nahradily postavy nějakého detektiva Interpolu a policajtky z Bangkoku. ()

fr3ak 

všechny recenze uživatele

Už je to dlouho co jsem se u nějakýho filmu tak nenasral. Fakt by mě zajímalo kdo se odvážil dát na takovou hovadinu peníze. Dementně natočená akce (když jsou v třísekundovém záběru snad čtyři střihy, tak už fakt není něco v pořádku), příběh, který se Street Fighterem má společné akorát hovno (jasná snaha o vytvoření originu, která je už od základů nesmyslná) a ten casting (v čele s tragickou Kristin Kreuk) je jeden velký vtip. Asi je nemožné očekávat že bych se v budoucnu dočkal opravdu výborné adaptace Street Fighteru. Radši se nebudu dál rozepisovat, protože jinak bych už musel sahat po odpadu. Zlatej Van-Damme... ()

Související novinky

Povolání – drtič videoher

Povolání – drtič videoher

29.12.2007

Producent Jerry Bruckheimer tvrdí, že zná recept na úspěšný film podle počítačové hry. Žádná videoherní adaptace se nestala opravdovým trhákem, protože ani jediná z nich neměla opravdu prvotřídního… (více)

Reklama

Reklama