Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jake Mitchell je neslyšící po zánětu, kterým trpěl v šestnácti letech. Přesto se s úspěchem věnoval se svou snoubenkou Corinne Kennedyovou profesionálnímu tanci. Hudbu vnímal podle vibrací. Rozešli se poté, když si Corinne našla přítele. Corinne dnes působí jako porotkyně v tanečních soutěžích. Jake učí na taneční akademii. Je pozván na besedu do jedné školy, kde učí Jessica Donovanová. Jessiku učení moc nebaví, ale tanec má ráda. Má před svatbou s Kentem Krandelem. Kenta nezajímá nic jiného než obchodování v oboru IT. Je workoholik. Jake pozve Jessiku s Kentem na soukromou lekci do akademie. Kent, který neustále telefonuje se svými obchodními partnery, na lekce chodit nechce, Jessica je však nadšená a chodí pravidelně na taneční lekce s Jakem. Jessica se chce přihlásit na některou z nižších soutěží. Jake jí navrhne, aby se přihlásili do profesionální mistrovské soutěže. Oba pilně trénují a nacházejí v sobě zalíbení. Kent jí to vyčte a oba se pohádají. Jessica mu řekne, že nemají nic společného, a rozejde se s ním. Corinne přichází za Jakem, chce se k němu vrátit a přemlouvá ho, aby znovu začali soutěžit... (TV Prima)

(více)

Recenze (48)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Tancování a láska, co víc si může pořádnej chlap přát? Akci, krev a hlášky! A to tady teda fakt nečekejte. Je to sračkoidní tancující film, kterej je vyjímečnej hlavně postiženým hlavním hrdinou, kterej je teda ale šikovnej a hodně toho dokáže. Jinak je to ale velky béčko, na ktery nedoporučuju se divat... pokud nemáte rádi tanec a romantiku... (což už napoví sám názhev) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Tak za prvé se mi moc nepozdává obsah v oficiálním textu distributora – no hold jsem asi viděl jiný film. Za druhé moc nerozumím tomu, že taneční filmy mají poslední dobou nehorázné žně. A že tahle nereálná pohádka o hluchém bývalém tanečníkovy dnes učiteli, který to se svou novou studentkou během pár dní dotáhne až na světový šampionát (ještě že autoři měli alespoň trochu soudnosti a nenechali je šampionát dojemně vyhrát) rozhodně patří k tomu slabšímu v žánru. Takže jak už vyplývá z názvu - láska tam je, tanec taky a nuda, tak tej je tam nejvíc!#! ()

Reklama

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Trošku poopravím "oficiálny text distribútora", ten životom znudený učiteľ angličtiny je Jessica (žena) a spomínaná okúzľujúca tanečnica je zase Jake - nie Jack (muž). Ale to len tak na okraj. Príbeh je veľmi jednoduchý a určite sa nenatrápite pri odhadovaní, ako by to asi celé mohlo dopadnúť. Ešte asi stojí za zmienku, že on je nepočujúci a ona zasnúbená. ()

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Práve som tento film dopozeral a chcel som si ísť už lahnúť a nechať si hodnotenie na ráno, ale do rána by som zabudol o čom to bolo, ale už asi o 15 minút si na tento film ani nespomeniem. Išiel som ho pozerať s tým, že to nemôže byť až také zlé ako je to hodnotené, veď čo sa dá pokaziť na céčkovom tanečnom filme v ktorom hrá sympatická Amy Smart, Ale opak je pravdov! Začiatok celkom dobrý, hluchý tanečník to tu ešte nebolo, bolo to pekné a mohlo to byť zaujímavé. Všetko však išlo z minúty na minútu dole vodov. Najviac ma nahneval ten hlúpy scenár a príbeh filmu. Zvyčajne nezvyknem byť tak ý pesimistický k hodnoteniu, ale čakal som oveľa viac ako mi ten film dal. Vlastne nedal mi vôbec nič a ešte naopak zobral mi hodinu a pol, ktorá sa mi už nikdy nevráti. Dlho som rozmýšľal čo také si pustiť a pustil som si asi to najhoršie. Jednoznačne najhoršie natočený tanečný film. Tá jedna hviezdička je za choreografiu tancov. A nakoniec to hodnotenie sa mi už nezdá až také zlé (35% - 45%) ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy z tanečního prostředí. Tento film mě však dosti zklamal. Chybí mu atmosféra a hlavnímu hrdinovy / Jack / jsem jeho taneční projev a prožitek neuvěřil. Takže jediné pozitivní na tomto filmu je A.Smart. Základní otázka, která se zde řeší je, zda peníze a úspěšná kariéra jednoho z partnerů stojí za to, aby se ten druh vzdal svého snu. Můj názor je, že pokud člověk dělá něco, co ho naplňuje a motivuje, potom by se toho neměl vzdávat, protože později bude nešťastný a bude toho celý život litovat. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v amerických městech Albuguergue a Philadelphia. (Terva)

Reklama

Reklama