Reklama

Reklama

Perníkový táta - Série 1

(série)

VOD (1)

Epizody(7)

Středoškolský učitel, kterému je diagnostikována smrtelná rakovina, se snaží zajistit finanční budoucnost svojí rodiny výrobou a prodejem pervitinu. (Netflix)

Recenze (67)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CHLAPI VZALI VZOREK Z FILTRU A NAŠLI TEN STEJNEJ 99,1% PERNÍK, TAKŽE BACHA, MÁME TADY NOVÝHO HRÁČE...“   … a tak se z učitele a nositele Nobelovy ceny (za chemii) umělec ve vaření (perníku) stal… Tak v první sérii nejde ani tak o drogy jako o raka. A taky o dokonalým využití znalostí. Poslední díl celkem naláká na to, jak to bude dál. Určo půjdu, ale očekávám svižnější dějový zvraty.     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, jestli se k perníkovýmu tátovi hodí perníková víla. 2.) Chcu u parchantů vzbudit zájem o chemii. /// Thx za titule „K4rm4d0n“.                PŘÍBĚH ****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  ** ()

Lukin413 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, první řada ještě hledá svoji tvář, chybí typické dlouhé, zdánlivě banální, scény. Nicméně příběh zneuznaného vědce, který se kvůli zdravotním potížím rozhodne vydělat peníze pro rodinu za hranou zákona, přičemž nemá představu, co se za hranou zákona odehrává a jaké charaktery se tam vyskytují, ano to je něco svěžího a hlavně, velmi dobře vytěženo. ()

Reklama

J.F.B. 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že jsem trochu zklamán. Myslel jsem, že mne jeden z nejlepších seriálů všech dob pohltí tak jako první série True Detective, která pro mne zatím představuje vrchol televizní tvorby. Místo toho se mi dostalo něčeho, co je sice dobře napsané a dobře zahrané, má to zajímavé postavy, několik úžasných, velmi zábavných černohumorných situací, skvělý soundtrack, kameru... ale u žádné epizody jsem prostě neměl pocit, že by si zasloužila 5*. Něco mi tam prostě chybělo. A teď nevím, zda mám chuť pokračovat dál, jestli je tohle opravdu seriál pro mne. Prostředí i postavy mají obrovský potenciál pro další rozvoj, ale nejsem si úplně jist, zda chci vidět další díly více zaměřené na rodinné drama, které mi zatím přes jejich nesporné kvality (a důležitost) úplně nesedly. [viděno 1. & 2.10.2020] ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z údajně nejfenomenálnějších seriálů, které kdy prozatím vznikly, nemohl zásluhou svého renomé minout ani mě a přestože je první řada prozatím dost vlažným rozjezdem a trvalo mi poměrně dlouho skompletovat jen těchto pouhých sedm epizod, tak věřím, že se příběh nadále pořádně rozjede a ve finále budu Breaking Bad rovněž oslavovat jako nejlepší televizní počin všetkých čas. ()

Aurus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

9,5/10. První série tohoto seriálu je za mnou a já řekne jenom wauuuuuuu. Tohle je prostě perfektní seriál který nechápu proč jsem na něj nezačal koukat už dříve. Příběh první série je skvělý, postavy jsou sympatycké, hudba je skvělá, akce je výborná , lokace jsou zajímavé a kamera filmu je velmi dobrá. Doporučuji. ()

Galerie (104)

Zajímavosti (41)

  • Kolem 9. minuty, kdy Waltera (Bryan Cranston) poprvé vidíme pracovat v myčce aut, je Bogdan (Marius Stan) v pozadí a rozzlobeně telefonuje v rumunštině. Říká: „To, co jsem řekl, ty idiote, je, že tu musíš být v 8 ráno. Dělá se mi z tebe špatně! Jdi k čertu!“ (KGBelik)

Reklama

Reklama