Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mr. GS je zábavná talk show, pořadem provází známá moderátorská dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer. Moderátoři se nebudou snažit vyřešit spolu s hostem nějaké předem dané téma. Talk show má za cíl pouze pobavit diváky. Jako třetí vystupuje Václav Kopta, který natačí spolu se Suchánkem i druhý díl komedie Sneženky a machři. Václav Kopta nebude pouze zastupovat v Mr.GS kapelu, ale bude moci vstupovat do pořadu a hovořit s hosty. Talk show, kde hovoří dva moderátoři s hostem je v České Republice unikátní, ale Geňa se Suchošem k sobě patří a jeden bez druhého by bez sebe neudělali ani ránu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (359)

Zevon odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto trapný humor s vynucováním smíchu, ve kterém je na dvojici Suchánek-Genzer snesitelné aspoň to, že si umí dělat srandu i ze sebe a nevyhýbají se tomu. Kdyby se pánové, místo pošilhávání po neupřimných amerických nudodílech zaměřili raděj na prodej erteplí v zelenině, dosáhli by zajisté větších úspěchů a alespoň by za nimi něco užitečného zůstalo. Šmidliboys. ()

AnnaClark 

všechny recenze uživatele

Jednu * za uchechtnutí nejspíše při nějakém pitomém vtipu. Bohužel zde je důkaz, že jedna dvojice na stejném principu nemůže fungovat věčně, stejně tak jako ani nejlepší komik nemůže vymýšlet stále nové a hlavně stále dobré vtipy ve stejných situacích a stejně jako vtip také nemůže žít věčně, a tak se po desátém a stém opakování toho samého dostáváme k ohlodanému, vykoštěnému a vykleštěnému zbytku toho, co dříve fungovalo a bylo vtipné. P. S. pro Suchánka s Genzerem: "Rozejděte se prosím". ()

Reklama

Bigfuckman odpad!

všechny recenze uživatele

Genzer a Suchánek a jejich odpádní, místy až fekální humor mě naprosto nic neříká a jen dokazuje vytříbenost vkusu televize Nova. Odpáááád, okamžitě spláchnout spolu s prasečím lejnem do nejbližší močůvky. A mluvit vulgárně necelou čtvrt hodinu po 22 a říkat doslovně "píč..iny" svědčí o prostoduchosti a intelektu hlavních GS tragédů. ()

pavliCZECH 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale půjdu proti proudu. Na "Uvolněte, se..." to sice nemá, ale musím uznat, že u Mr.GS se směju daleko víc než u Krause. Kraus je ale samozřejmě sofistikovanější a inteligentnější, má lepší výběr hostů a prostě je to klasika. Navíc mi vadí filmový vozy u Národní, když se to natáčí a já chci tudy jít na pivo...:-) Jináč bych tomu dal hvězdičky, světe div se.... teď, čtyři... ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Generálně nudný talk-show-remake Uvolněte se...pokus být vtipný zůstal u pouhého pokusu. Oba dva pánové GS ze mě nevyloudili ani nepatrný úsměv, natož abych rozevřel ústa, zabušil na bránice, vzedmula se mi hruď a já se začal.......smát..... Přemýšlím, proč Nova ještě tyhle dva nevtipné blázny zaměstnává....napadají mě 2 důvody - buď nemá náhradu, nebo jsou stále mezi lidem českým populární, když není náhrada. Z toho vyplývá řešení - pánům GS udělat lékařskou prohlídku, zabalit ke svačině rohlík se sádlem, pro jistotu přibalit lahvinku "hnědé" a poslat na odpolední směnu do fabriky....tam jsou většinou podobné vtipy velmi populární (vím, o čem hovořím, byl jsem tam na brigádě). ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama