Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mr. GS je zábavná talk show, pořadem provází známá moderátorská dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer. Moderátoři se nebudou snažit vyřešit spolu s hostem nějaké předem dané téma. Talk show má za cíl pouze pobavit diváky. Jako třetí vystupuje Václav Kopta, který natačí spolu se Suchánkem i druhý díl komedie Sneženky a machři. Václav Kopta nebude pouze zastupovat v Mr.GS kapelu, ale bude moci vstupovat do pořadu a hovořit s hosty. Talk show, kde hovoří dva moderátoři s hostem je v České Republice unikátní, ale Geňa se Suchošem k sobě patří a jeden bez druhého by bez sebe neudělali ani ránu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (359)

Maynard. odpad!

všechny recenze uživatele

Hmm, tak toto už je opravdu silná káva. Na pomoc si přibrali ještě dálšího baviče. Klobouk dolů před těmi, kteří pravidelně sledují tuto "zábavnou talk-show" a před těmi, kteří přijmou pozvání do tohoto pořadu. Mistři GS jsou snad jediní, kteří ve mně vzbuzují stoprocentní nenávist. Vlastně né, pak jsou to ještě komunisti. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Dvojici zabyjáckích ftipálků, Genchánek, upřímně nemusím v jakékoliv podobě, ale přeci pořad úplný odpad není. Možná na hromadě hnoje lehce probleskuje a s raním úsvitem blyští cosi veselého, co kohoutka při sraní potěší, možná výběr hostů uvítá. Zase není třeba být kvůli Genchánkovi úplně zaslepený a je možné připustit, že by se jim i něco trochu povedlo. Možná jsem jen náročná lopata, co se nesměje kdejaké pičovině. ()

Reklama

peiton 

všechny recenze uživatele

Nie je sa zasmiať ako zasmiať.No a u tohto sa dá občas pomerne kvalitne.Pri tom veľmi záleží aký hostia sú pozvaní.A hlavne kvitujem u dvojici moderátorov tú schopnosť,že si sem-tam dokážu vystreliť aj samí zo seba,nielen z hostí.Niektoré časti sú lepšie a naopak niektoré zase slabšie.Viac ma bavia "obyčajní" hostia,pretože do nich si GS dovolia rypnúť viac [vid.časť,kde hosťom bola pani somelierka :)) ] ako tí mediálne známe osobnosti/hostia.A mohli by kľudne aj pritvrdiť.Inak nemám žiadne výhrady. ()

Mr.nachos odpad!

všechny recenze uživatele

Díky bohu, že tohle peklo už skončilo. Tohle duo už je tak vyšeptané a bez nápadu, že z toho nemohlo vzejít nic dobrého. Cokoliv vymyslí, je to stále to samé. Bavili mě v době TELE TELE a to jen ze začátku. Od té doby to jde s kopce a ten je stále prudší a prudší, ale Suchánek s Genzerem se přesto snaží zuby nethy udržet na cestě, přestože z nich padají samé nudné, nezajímavé, trapné nápady. ()

Spooner odpad!

všechny recenze uživatele

Když byli hoši v Tele Tele, tak to byla docela sranda (hlavně ze začátku, ke konci už jsem to radši nesledoval), ale teď už opravdu nevědí kudy kam. Ultratrapná variace na Krausovo Uvolněte se, prosím vůbec nevychází a já byl rád že jsem vydejchal jeden celý díl. Fakt neředěný televizní peklo, už další v řadě. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama