Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mr. GS je zábavná talk show, pořadem provází známá moderátorská dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer. Moderátoři se nebudou snažit vyřešit spolu s hostem nějaké předem dané téma. Talk show má za cíl pouze pobavit diváky. Jako třetí vystupuje Václav Kopta, který natačí spolu se Suchánkem i druhý díl komedie Sneženky a machři. Václav Kopta nebude pouze zastupovat v Mr.GS kapelu, ale bude moci vstupovat do pořadu a hovořit s hosty. Talk show, kde hovoří dva moderátoři s hostem je v České Republice unikátní, ale Geňa se Suchošem k sobě patří a jeden bez druhého by bez sebe neudělali ani ránu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (359)

truby 

všechny recenze uživatele

Rád bych tento pořad smetl (jako vyznavač inteligentního a jemného humoru) se slovy odpad!, ale nebylo by to upřímné a vůči oběma "bavičům" fér. Nikdy jsem neměl tuto dvojici rád a pořady typu tele tele mně nebraly, ale kupodivu jim formát talk show docela sedl. Jejich humor není opravdu inteligentní, je to spíše přiblblé utahování si z hostů, taková drsnější verze Jana Krause. Moderátorům nejde především o to hosta představit a diskutovat s ním, ale na jeho účet ztropit co nejvíce nejapných vtípků, někdy až krajně nekorektních a neslušných. Hosté jsou v podstatě terčem posměchu dvou moderátorů. Přesto všechno já se se u tohoto pořadu celkem bavím. Suďte mně. ()

ranp 

všechny recenze uživatele

No snad tak špatný, aby to mělo průměr 29%, to není. Spousta lidí sice asi Suchoše a Geňu nemusí, a taky už se během těch let na obrazovkách okoukali, ale já vidím Mr. GS minimálně jako průměrný televizní pořad. Co se týče vtipnosti, tak imho jde i o lehký nadprůměr, hodnocení *** to dobře vystihuje. ()

Reklama

Bigfuckman odpad!

všechny recenze uživatele

Genzer a Suchánek a jejich odpádní, místy až fekální humor mě naprosto nic neříká a jen dokazuje vytříbenost vkusu televize Nova. Odpáááád, okamžitě spláchnout spolu s prasečím lejnem do nejbližší močůvky. A mluvit vulgárně necelou čtvrt hodinu po 22 a říkat doslovně "píč..iny" svědčí o prostoduchosti a intelektu hlavních GS tragédů. ()

AnnaClark 

všechny recenze uživatele

Jednu * za uchechtnutí nejspíše při nějakém pitomém vtipu. Bohužel zde je důkaz, že jedna dvojice na stejném principu nemůže fungovat věčně, stejně tak jako ani nejlepší komik nemůže vymýšlet stále nové a hlavně stále dobré vtipy ve stejných situacích a stejně jako vtip také nemůže žít věčně, a tak se po desátém a stém opakování toho samého dostáváme k ohlodanému, vykoštěnému a vykleštěnému zbytku toho, co dříve fungovalo a bylo vtipné. P. S. pro Suchánka s Genzerem: "Rozejděte se prosím". ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Richard Genzer a Michal Suchánek dostali od NOVy nabídku, která se neodmítá a zkusili se prosadit co by strůjci netradiční talk-show s dvěma moderátory. Pamatuju si ale, jak skoro od prvního dílu se mluvilo o tom, že je to propadák a má to nízkou sledovanost. Proč asi. Protože to byla naprostá hrůza s prvky trapného humoru, který je těm dvěma tak vlastní a který i někdy funguje, nikoli ovšem v takovémto druhu pořadu. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama