Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mr. GS je zábavná talk show, pořadem provází známá moderátorská dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer. Moderátoři se nebudou snažit vyřešit spolu s hostem nějaké předem dané téma. Talk show má za cíl pouze pobavit diváky. Jako třetí vystupuje Václav Kopta, který natačí spolu se Suchánkem i druhý díl komedie Sneženky a machři. Václav Kopta nebude pouze zastupovat v Mr.GS kapelu, ale bude moci vstupovat do pořadu a hovořit s hosty. Talk show, kde hovoří dva moderátoři s hostem je v České Republice unikátní, ale Geňa se Suchošem k sobě patří a jeden bez druhého by bez sebe neudělali ani ránu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (359)

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Novácká bezradnost v konfrontaci s úspěšným pořadem UVOLNĚTE SE, PROSÍM konkurenční televize, vedla až ke vzniku tohohle šíleného paskvilu. Aneb když se sejde někde na půli cesty dětinský humor TELE TELE se seriózní talk show, vznikne z toho přesně takovýto kočkopes. Potěší asi málokoho, zatímco hodně lidí naštve. Bezradnost a trapnost v diskuzi s hosty je vidět téměř v každém díle. Urážení Václava Kopty by se dalo přirovnat k navážení se do sporťáka Cardy Retardy. Pánové jen zapomněli, že tohle je jiný formát pořadu. Pořadu, který naprosto nezvládají kočírovat. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Existují momenty, kdy jsem se skutečně bavila - ale opravdu jen pár momentů. Mrzí mě, že to musím říct, ale Tele Tele bylo jen jedno a i to bylo humorem občas mimo mísu (a není se čemu divit, protože ne na všechny působí všechny vtípky stejně). Přišlo mi to občas jako dost nevkusný pokus napodobit Jana Krause a jeho pořad. Naštěstí pro Genzera a Suchánka přišla jejich skvělá Partička, která je zachránila před naprostou ostudou. ()

Reklama

AnnaClark 

všechny recenze uživatele

Jednu * za uchechtnutí nejspíše při nějakém pitomém vtipu. Bohužel zde je důkaz, že jedna dvojice na stejném principu nemůže fungovat věčně, stejně tak jako ani nejlepší komik nemůže vymýšlet stále nové a hlavně stále dobré vtipy ve stejných situacích a stejně jako vtip také nemůže žít věčně, a tak se po desátém a stém opakování toho samého dostáváme k ohlodanému, vykoštěnému a vykleštěnému zbytku toho, co dříve fungovalo a bylo vtipné. P. S. pro Suchánka s Genzerem: "Rozejděte se prosím". ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Začínám pomalu, ale jistě nabývat přesvědčení, že tyto stránky nemají s kvalitním filmem nic společného. Pokud se tu objevují sračky typu Mr. GS a Ošklivka Katka, asi se tu nemůžu objevovat já. Tento etalon pokleslé zábavy a primitivního humoru pro primitivní manuály je poslední kapkou do poháru trpělivosti. Asi nemůžu být v jedné partě s živočichy typu Happykubas, které této sračce dají bez uzardění 4 hvězdy:-( Navíc údajně oficiální text distributora začíná slovy Zábavná show...blééé, fujtajbl!!!! Je to trapná kopie Krausova pořadu , plná fekálního humoru, která pobaví jen skutečné idioty!!! ()

Pražák odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, byla to jen otázka času, kdy se programový ředitel n@vy zamyslí a pokusí se vyšlehnout kopii "Uvolněte se, prosím" Jana Krause. No a ten Genzer&Suchánek s Tele Tele přece nemůžou být špatní. Jenže oni jsou, a ještě zoufalejší byl výběr hostů. Za všechny příklady jako vrchol demence rozhovor s bývalým členem bývalé kapely Lunetik... ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama