Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mr. GS je zábavná talk show, pořadem provází známá moderátorská dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer. Moderátoři se nebudou snažit vyřešit spolu s hostem nějaké předem dané téma. Talk show má za cíl pouze pobavit diváky. Jako třetí vystupuje Václav Kopta, který natačí spolu se Suchánkem i druhý díl komedie Sneženky a machři. Václav Kopta nebude pouze zastupovat v Mr.GS kapelu, ale bude moci vstupovat do pořadu a hovořit s hosty. Talk show, kde hovoří dva moderátoři s hostem je v České Republice unikátní, ale Geňa se Suchošem k sobě patří a jeden bez druhého by bez sebe neudělali ani ránu. (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (2)

Partička (2011) (pořad)

  • Pořad měla vysílat nejdříve stanice Nova, kde tou dobou Suchánek s Genzerem účinkovali v pořadu Mr.GS (od r. 2008). Když Nova znenadání tesně před začátkem produkce posunula natáčení o půl roku a začala vysílat více reprízy pořadu Mr.GS (od r. 2008), herci si šli hledat jinou stanici, se kterou by spolupracovali, díky čemuž se pořad objevil na Primě. (Ded@M@tes)

Partička (2011) (pořad)

  • Ondřej Sokol spolupracuje se komickou dvojicí Suchánek a Genzer již delší dobu. Režíroval například pořady Tele Tele (od r. 2000) a Mr. GS (od r. 2008). Po jejich boku se však objevil až v tomto pořadu. (Blz2g)

Reklama

Reklama